USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçından sonraları meydana getirdiği açıklamada, "Ligde de uzaktayız. Maalesef hoppadak Avrupa kaldı. Orada da baş döndürücü şişman muvaffakiyet elde ettik. Bunların birlik tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden gele

Fatih Terim: 'Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız'
29-12-2021 09:38

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda bölgesinde karşılaşmış bulunduğu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a penaltılarda yenik başüstüne ve elendi. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İstemediğimiz şeyler oluyor. Böyle birlikte maçı da kaybediyoruz. Tek kermen oynadığımız, 15-20'ye andıran vaziyet bulduğumuz maçı kaybediyoruz. Kaybettiğinizin penaltısı, 1-0'ı yok. Turu geçemediğimizde ayrımsız bilinçlilik benim için. Birkaç pozisyonda kendiliğinden şimdi elleme bulunan pozisyonda bulunan hiç kimseye küf vermedi.

Kendileri çarpmak arzusu herhalde. Ligde de uzaktayız. Maalesef hoppadak Avrupa kaldı. Orada da aşırı iri muvaffakiyet elde ettik. Bunların kusursuz tersine. Olayı tersine çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzün ve bizim ortaya koyduğumuz bu projeye güveniyorum. Gençlere de güveniyorum, günah yapacaktır. Yalnız içtenlikle göstermek istiyorum ki kendim de dahil, Galatasaray'a dokunca ita ihtimali bulunan gelişigüzel şeyin önüne geçerim.

Maçlar kaybediliyor. Bu sürprizler de oluyor. Hakeme birlikte parça bilinçlilik soracağım. Çünkü bedelini ödemeyen birlikte parça endam onlar. 4 parça şimdi köşe olsaydı attıracak mıydı? Kulübümüzün iktisadi planı doğrultusunda futbolun istikbaline yaptığımız bu yatırıma aşırı güveniyorum. Hem önümüzdeki devir dilimi içine başarıyı, tıpkı zamanda geliri sağlayacağına inanıyorum. Geliri sağlayacak birlikte envestisman şekilde görüyorum. Biraz devir gerekiyor gençlerimize. Umudumuzun mevcut bulunduğunu da tekrarlıyorum" diyerek konuştu.

"Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı"

Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralanmasının yazı dahilinde bulunduğunu anlatım fail Terim, "Okan'ı vermemizin nedeni oynamasıydı. Çok doğruydu. Nasıl Yunus'u verdiysek. Çok gır gır yorumlar duyuyorum. Bize hakkında da en elleme oynamalarını söylüyoruz. Okan'ı karşılaşma eksiğini gidermesi için Süper Lig'de birlikte takıma verdik. Yunus bana dü el geldi, görmek istediğini söyledi.

Çok da akıllıca yaptık. Oynayacak, art dönecek. Okan'ı verirken, Fatih, İsmail, Muslera ve Cankat ile bu arada 4 kişiydi. Muslera'nın sakatlığı hafızamızda yoktu. Fatih kendisini bambaşka takımda oynamaya şimdi anık hissettiği için, beli dedik. İsmail'i dü yıl Kayseri'de tecrübelendirdiğim için onu koydum. Başarısız ergin olabilir. Hataları varmı evet. 15-20 parça aktör kiraya verdik.

Kiraya verdiğimiz gelişigüzel oyuncumuzun gönlü razı yapılmaksızın göndermedik. Bu denli gol kaçırdığımız birlikte ortamda kalecinize kızamazsınız. 38 parça şut atılmış. Burada bundan hakeza söylenecek uydurma bizedir. Dediğim gibi, Galatasaray'a dokunca verecek mevcut ise kendim karışma hepsinin önüne geçerim. Müsaade etmem kendime de" halinde konuştu.

"Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek lafız bulamıyorum"

Fatih Karagümrük'ün emektar Teknik Direktörü Francesco Farioli'nin fen kadroya katılmasıyla ait çıkan haberlerin akıllıca olmadığını kail tecrübeli fen adam, "Haberim yok. Yalanlar münavebeli gidiyor. Ben hiçbir görüşmedim karşılaşma haricinde. Birçok insan ön görülüyor. Klasik halini aldı akıbet zamanlarda. Hatta fen yönetmen yetiştirmeme vakası ile birleştirdiler. Türk futbolunun akıbet 50 senesinde gelişigüzel kademde bulundum. Çok da neşeli ekiplerle çalıştım.

Somut değerli şekilde bakmış olduğunuzda en birlikte tomar bökelik yaşayan, en aşırı yengi düzlük nice ilki yapan, dünkü ortaya konan birlikte aşırı şeyin karşısında Fatih Terim yazan birlikte adamım ben. Eğer hakeza birlikte muvaffakiyet vara peşinde iri birlikte grup vardır. Kimse birlikte parça başına en fevk ölçüde bu denli kalamaz. Bu kimse yorumların en ilkin gecesini, gündüzüne katarak namına bilirkişi bulunduğu bölgede çalışan, iri güç harcama eden, haricen bambaşka dobra yaşamdan vazgeçen bu şahıslara iri hürmetsizlik bulunduğunu düşünüyorum.

Dünyanın en hazırlop şeyi o birlikte şeyler muvaffak olmak için etkin şahıslara nahak yere yere konuşmaktır. Teknik yönetmen yetiştirmiyor yorumları yapanlara söyleyecek lafız bulamıyorum. Anlamak da sıkıntı çekiyorum. Böyle birlikte özellik ne benle ne başkanla gündeme gelmedi. Dünyanın ne takımında sonsuz hakeza birlikte ş gördünüz. 24 vakit canlı düzenleme biz birer parçasıyız. Tüm düzentileme dostlarım günün gelişigüzel çabucak bu takımın başarısı için çalışıyorlar.

Benim asistan antrenörlerimi beğenenler olmadı hiç. Takviye olabilir mu, olabilir illet olmasın. Ben adamcağızla hiçbir görüşmedim. Bizim maçlara geldiğini biliyorum. Bana bulunan saygısını biliyorum. Bize yardım vereceğine inandığım birlikte bilinçlilik olursa, donanımlı, tecrübeli, doğacak vaat fail çelimli adlara gelişigüzel devir kapımız açık. Merak etmeyin ego Galatasaray için en akıllıca sonucu veririm. Yarın sabahleyin başkanla görüşeceğim. Konuşulacak o denli özellik mevcut ki, aşırı bambaşka yerlerdesiniz. Nedendir bilmiyorum. Gerekirse tahkim de yapılır" değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Terim akıbet olarak, Rumen topçu Olimpiu Morutan'ın kabiliyetlerinden şüphelerinin olmadığını ve şimdi da gelişeceğini söyledi.

Oğuzhan Ort - Uygar Aydın
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray, evinde kupaya veda etti Galatasaray, evinde kupaya veda etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ