USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: Pereira'nın arkasındayız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli futbol takımının fen direktörü Vitor Pereira'nın peşinde olduklarını söyledi.ni bitirmeye geldi. Hala da akıllıca yaptığımızı düşünüyorum"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: Pereira'nın arkasındayız
11-11-2021 17:49
İstanbul

Ali Koç, FB TV'de katılmış olduğu programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son devirde biçimsiz neticeler meydan sarı-lacivertli ekipte beceri yönetmen Pereira'nın tenkitlerin mihrak noktası biçimine gelmesiyle ait Başkan Koç, "Rakibin hocası 1 sorgulanırsa Fenerbahçe'nin hocası 5 sorgulanır. Pereira geldiği birlikte numara güneş amaç tahtasına kondu. Yabancı hocalara birlikte tomar sabır yok. Pereira buraya servet düşüncesince gelmedi. Yarım artan öyküsünü bitirmeye geldi. Hala da akla yatkın yaptığımızı düşünüyorum. Ben hocanın ardı sıra iş çevirecek eş değilim. Her devir B planının olması geçişsiz zorla şu an buna ihtiyacımız yok. Galatasaray maçının kararı ne olursa olsun bu geçerli. O maçı kazanacağız. Olumsuz neticelerde köklü değişikliğe gidecek birlikte şeyler olacağını sanmıyorum. Hocamızın tazminatı yok. Bunu kupkuru birlikte halde söyleyeyim. Pereira'nın arkasındayız. Takımımıza ve kendimize inanıyoruz. 3-4 hafta sonraları alelacayip noktada olabiliriz." ifadelerini kullandı.

Yaşanan biçimsiz gidişle ait Portekizli beceri adamdan ifade aldıklarını aktaran Koç, "Kriz yönetimi var. Bunu yönetmeniz gerekiyor. Hocamızın evvel günkü fideist değiştirmeden bitmeme ediyor. Sadece birlikte kadro arayı açtı. Oyun sistemi tartışılır. Burada biraz eksiğimiz var. Bunu biliyorduk. 3'lü biçimlenme Türkiye'de baş döndürücü tutmuyor. Hocamız, bu dubara sistemiyle ait ekibe şimdi uyabilecek neler yapılabileceğini planladığını söyledi. Görüşeceğiz ve işimize bakacağız. Hocamızın ardı sıra iş çevirip gayrı hocalarla görüşmüyoruz. Gazetelerde yazan değme bilinçlilik hurafe. Hocamızdan memnunuz. Sorunların aşılabilecek olgunlukta olduğu için şüphemiz yok. Bu halde bitmeme edeceğiz." niteleyerek konuştu.

"Mesut'un bundan sonraları işine odaklanması lazım"

Ali Koç, akıbet maçlarda birlikte tomar şekil şansı bulamayan Mesut Özil'in bundan sonraları işine odaklanması icap ettiğini vurgulayarak, şimal futbolcuya ileti gönderdi.

Mesut'un şimdi birlikte tomar müddet kabul etmek istediğinin altını çizen Başkan Koç, şu görüşleri aktardı:

"Sezon kökeninden bu yana Van Persie vakası yaratılmaya çalışılıyor. Mesut DOĞRU şekilde oynamaya aç. Aldığı süreler devir içre arttı. İyi birlikte Mesut'un yarattığı harikaları hepimiz de biliyoruz. Hocamızın Mesut'a dirlik ön yargısı yok. Mesut dünyaya kendisini kanıtlamak istiyor. Mesut'u burada hepsi baş döndürücü seviyor. Mesut'un da bundan sonraları işine odaklanması lazım. Mesut'un ticari işlerini birlikte yana koyup 'Fenerbahçe düşüncesince ne ulama veririm'e odaklanması gerekiyor. Mesut'tan azami halde yararlanmalıyız."

Vitor Pereira'nın da Mesut Özil'den en dobra halde faydalanması gerektiğine dikkati çekici Ali Koç, "Basında yaratıldığı derece şişman dava yok. Mesut oynamadığı düşüncesince mutsuz. Hoca da 'Tüm aktörleri ne en dobra halde kullanabilirim'i gözden geçirmeli. Talihsiz sakatlıklar yaşadık. Hangi takımın 3 kaptanı ansızın sakat? Burada esasi bulunan Fenerbahçe'dir. Esas bulunan Fenerbahçe'nin başarısıdır. Bu bilinçle işleri yürütüyoruz." biçiminde düşünce belirtti.

"Takımın böke olmasını istiyorsanız silgi atmayın

Ali Koç, oynadıkları akıbet maçta taraftarların namına ve yönetimine müteveccih istifa çağrısıyla ait şöyleki konuştu:

"Herkesin görüşüne saygılıyız. Ancak ayrımsız kanaatte değilim. Geldiğimizden bu yana ne koşullarda bu rolü adına getirmeye çalıştığımızı gün yazacaktır. Mali mevzulara tek girmiyorum. Taraftarlardan kendilerine şurası sormalarını istiyorum; niçin Fenerbahçe'de olanlar gayrı camialarda olmuyor? Eski yöneticiler benzeri hareketler içre olmuyorlar? Fenerbahçeli yorumcuların yaklaşımıyla öbür kadro yorumcularının yaklaşımı ortada siyahla parafin derece ayırt var. Bunun irdelenmesi gerekiyor. Başarı yakalanacaksa en ehemmiyetli öge taraftardan geçecektir."

Samimi ve müspet eleştirilere değme devir bariz olduklarını vurgulayan Başkan Koç, şunları kaydetti:

"Görev süremiz belli. Sportif ve spor dışı mevzularda hedeflerimiz belli. Bunlara ulaşamayacağımıza inandığımız güneş birlikte dakika ayrım irtical gerekeni yaparız. Taraftar hancıdır art artan yolcudur. Gönülden ve içten eleştiriye boynumuz kıldan ince. Taraftarlarımızda da natürel şekilde 7 sezondur yaşananların verdiği mutsuzluğu kupkuru birlikte halde anlıyorum. Bu hal değil. Bir Fenerbahçe taraftarının biçimsiz revan birlikte maçta '3' niteleyerek bağırması bizlere yakışmıyor. İstediğiniz derece kızın fakat eleştiriyi karşılaşma sonuna bırakın. Bu benden baş döndürücü takıma dokunca verir. 10 nokta kapanmayacak birlikte ayırt değil. Bu mevsim olmaması düşüncesince birlikte bozukluk yok. Bazen tarihiniz, isminiz ve gücünüz sizi şampiyonluğa götürür. Son anne derece bu yarışın içre olacağız. Tek endişemiz bu sekilik olaylarının bitmeme etmesi ve bunun futbolculara dokunca vermesi. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Büyük resmi dobra görün, bu takımın böke olmasını istiyorsanız silgi atmayın. Devre ortada gerekiyorsa değme ayrışık dahil yapılır. Fenerbahçe yükselişe geçecektir. İnanmaya bitmeme etsinler."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ