USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 6 Mart Pazar haset alanlarında Trabzonspor'a üzerine oynayacakları maçta dobra birlikte akıbet alacaklarına inandıklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Macar futbolcusu Szalai, Trabzonspor maçından umutlu
02-03-2022 16:33
İstanbul

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde meydana gelen antrenmanın arkası sıra matbuat personellerinin sorularını yanıt veren Szalai, Kasımpaşa müsabakasını kazanmanın çıkarlarını baş döndürücü bahtiyar ettiğini belirtti.

Ligdeki sonuç 3 maçı kazanmalarının önemine yer veren 24 yaşındaki oyuncu, "Son maçı kazanmamız tabii bizleri baş döndürücü bahtiyar etti. mühim indinde 3 nokta elde ettiğimizi düşünüyorum. Son 3 maçta 3 yengi aldık ve bu da hepimiz düşüncesince sevinme verici. Pazar haset oynayacağımız ehemmiyetli indinde maçımız mevcut ve bunun düşüncesince çalışıyoruz. En iyisini gerçekleştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların Trabzonspor maçı öncesinde başlatmış bulunduğu kampanyanın çıkarlarını baş döndürücü bahtiyar ettiğini aktaran Szalai, "Taraftarların karşılaşma içre sonuç dakikaya derece desteğine ihtiyacımız var. İyi indinde halde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Umuyorum ki mahmul tribünler uğrunda oynarız. Taraftarların desteği baş döndürücü ehemmiyetli ve baş döndürücü ihtiyacımız var. Umarım baştan sona baş başa kalburüstü indinde mefhum elde ederiz." diyerek konuştu.

Takımda güzel indinde hava yuvarı bulunduğunu dile getiren Macar futbolcu, şu halde bitmeme etti:

"Maalesef eskiden güzel maçlar çıkaramadık. Türkiye Kupası'ndan ve UEFA Konferans Ligi'nden elendik. Bu güzel olmadı. Ancak kafamızı bozmak istiyorduk ve hâlâ baş döndürücü çalışmamız gerekiyordu. İyi indinde halde fiilen genişlemek istiyoruz. Maalesef sol berk pozisyonunda oynayan grup dostlarım hastalıklı bulunduğu düşüncesince sol berk pozisyonunda oynadım. Daha önceki de bu mevkide oynamıştım. En iyiyi hazırlamaya çalışıyorum. Benim düşüncesince pozisyondan artma takıma verdiğim ulama önemli. Geçmiş maçlarda tam performanslar sergilediğimi söyleyemem. Bundan sıyrılıp hâlâ iyisini ortaya koymam gerekiyordu. Oynadığım maçlarda bunu de elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum."

Szalai, Türkçesini geliştirmesinde grup arkadaşları ve pakt tercümanlarının şişman görevi bulunduğunu da kaydetti.

"Arda şişman indinde kabiliyete sahip"

Attila Szalai, dinç grup arkadaşı Arda Güler'in şişman indinde kabiliyete cemaat bulunduğunu tabir etti.

Arda'nın topla baş döndürücü çarpıcı indinde aktör bulunduğunu vurgulayan Szalai, "Arda, şişman indinde kabiliyete sahip. İyi de indinde karakteri var. Aynı halde antrenmanlarda da düzen bağı halde çalışıyor. Sürekli bellemek düşüncesince sorular soruyor. Futbol ve gıda dair sorular yöneltiyor. İyi indinde meraklı bulunduğunu söyleyebilirim. Yüksek indinde potansiyele sahip. Şu anda güzel yolda. Tabii ki tetik de peyda etmek gerekiyor. Arda üzere dinç yeteneklerin üstünde edisyon oluşturmamak gerekiyor. Zamanla baş döndürücü hâlâ güzel olacağını düşünüyorum. İyi indinde cibilliyet ve güzel indinde futbolcu. Bizler de onu desteklemeye bitmeme ediyoruz." biçiminde düşünüm belirtti.

Szalai, indinde matbuat personelinin Avrupa'ya transferine bağlı sorusuna ise "Ben nakil mevzularını düşünmüyorum ve odaklı değilim. Bu insan dedikodulara aldırış etmiyorum. Şu anda indinde tane mihrak noktam Fenerbahçe üzerine. Her güneş takıma ulama bildirmek düşüncesince derin halde çalışıyorum ve takıma ulama bildirmek da benim düşüncesince en önemlisi." cevabını verdi.

Trabzonspor maçında taraftarın desteğini beklediklerini tekrarlayan Szalai, "Tabii ki hepimiz pakt tarihinin bilincinde bulunan oyuncularız. Ama sonuç senelerde maatteessüf bökelik elde edemedik. Bizim en şişman arzumuz bu. Bizler de bunun farkındayız. Şampiyon peyda etmek en şişman isteğimiz." ifadeleriyle laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ