USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ferhat Akbaş: "Böyle net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli"

CEV Kupası'nda finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit'te Başantrenör Ferhat Akbaş, "Bu derin fikstürde hakeza net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli. Şimdi Avrupa finalindeyiz. Umarım ekip şimdi da güzel oynayarak etraflı kupaları alabilir" dedi.

Ferhat Akbaş:
01-03-2022 21:36

CEV Kupası nısıf bitiş ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit, 3-0 kazanılmış olduğu önce maçın rövanşında bölgesinde CSM Volei Alba Blaj'ı gene bire müşterek skorla aşınmış ederek finale yükseldi. Müsabaka sonra Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Rakiplerle ilgilendiren çalışmalara bitmeme edeceğiz"

İyi savaş oynadıklarını dile getirerek laflarına süregelen Akbaş, “Bu derin fikstürde hakeza net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli. Son 1 haftada 3 karşılaşma yaptık, 2'si deplasmandı. Şimdi Avrupa finalindeyiz. Rakiplerle ilgilendiren çalışmalara bitmeme edeceğiz. Ligde de eksiksiz kulvarlarda ilerliyoruz. İyi müşterek pozisyondayız. Umarım kol hâlâ da güzel oynayarak eksiksiz kupaları alabilir" ifadelerini kullandı.

“Genç jenerasyonun başarıyla gelmesi çok önemli”

Tecrübeli oyuncuların beraberinde canlı müşterek jenerasyona da eş olduklarını dile getiren Akbaş, “Sporda en önemli nesne balans sağlamak. Tabii ki canlı kuşak geliyor lakin başarıyla gelmesi lazım. Biz de bunun düşüncesince çok güç sarfiyat ediyoruz, oyuncularımız çok güç sarfiyat ediyor. Bu derin gidişatta hem eylem belirtmek hem güzel ferde sallanmak tıpkı zamanda yöneltmek çok önemli müşterek detay. Biz de bunun düşüncesince eksiksiz çalışmamızı derin biçimde bitmeme ettiriyoruz. Umarım kupalar da gelmeye başlayacak” sanarak laflarını noktalandırdı.

Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın - Samet Yalçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ