USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na yeni sponsor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yeni ortak sponsorluk anlaşmasına imza attı. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, geçim meydana getirilen şirketin sahibinin Galatasaray Spor Kulübü'nün emektar ortak sporcusu bulunduğunu belirterek, “Burada büyüklük ve gururla

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’na yeni sponsor
27-12-2021 12:29

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, şort sponsorluğu düşüncesince Mixmey ile anlaşmaya vardı. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Ulutürk'ün katılmış olduğu toplantı, Nef Stadyumu'nda yapıldı.

İlk namına mütekellim Bikem Kanık, elleme müşterek çağ bulunduğunu anlatım ederek, “Hep söylediğimiz gibi, sponsorlarımızla hemen takımlarımıza mali dayanaklık etmek getirmek düşüncesince değil, baş başa derinlemesine vadeli fikirlerimizi paylaştığımız müşterek işbirliğine çıkıyoruz. Bu bağlamda özellikle, acemi sporlarda aşırı önemsediğimiz kavramlar var. Özkaynaklarımıza dönmek, sportmen sağlığına katkıda mevcut olmak birincil görevlerimiz. Ürünlerinin, bizimle aşırı örtüştüğünü düşünüyoruz. Şimdilik sağlıksız mevsimsel şort sponsorluğuyla başladık. Ama ilerleyici zamanlarda bizimle baş başa olacaklarını düşünüyorum. Bugün burada beni bahtiyar fail müşterek obje şimdi var. İkimiz de Galatasaray'ın emektar lisanslı sporcusuyuz. Galatasaray'ın 2 avrat emektar sporcusu namına burada oturuyoruz ve yeni yetişecek çoluk çocuk düşüncesince anlaşmaya imza atıyoruz. Bu aşırı anlamlı” dedi.

“Şu anda tahkim düşünmüyoruz”

Kadın sepet topu takımında yaşanmış olan sakatlıklar sonrasında tahkim yapılıp yapılmayacağıyla ilgilendiren de mütekellim Kanık, “Bu derece dip güzeşte sezonlarda sakatlıklar oluyor. Bu aşırı doğal. Arka arkaya biraz oyuncumuz sakatlandı ancak bunların hiçbirisi derinlemesine devamlı sakatlıklar değil. Sağlık sorunları zımnında ABD'ye gitmesi gerekiyordu. Anite'nin sakatlığı dirilmek üzere. Kısa devamlı sakatlıklarda tek takımda namına aktör alınmaz. Daha derinlemesine devamlı sakatlıklarda düşünülebilir. Takımımız elleme müşterek hızlı yakalamıştı sakatlıklar öncesinde. Oyuncularımız art gelip baş başa oynamaya başlayınca bire müşterek momentumu yakalayacağımızı düşünüyorum. Ekstra müşterek nakil dair uygulayım ekiple görüşmemiz olmadı. Çünkü bunlar alışılagelen sezonda olabilecek sakatlıklar” dedi.

Ulutürk: “Çocuklarımın doğumundan sonradan hayatımın en bahtiyar ve görkemli günü”

7 yaşlarında Galatasaray Spor Kulübü'ne spor gerçekleştirmek düşüncesince hamle attığını söyleyerek laflarına süregelen Gülçin Ulutürk de, “50 yıl evvel Galatasaray'ın sporcusu namına bu camiaya hamle attım. Ben burada hemen spor yapmayı öğrenmedim, ego burada yaşam sürmeyi öğrendim, spor ahlakını öğrendim. Bu öğrendiklerim şimdi sonradan iş hayatımda, hususi hayatımda benim düşüncesince aşırı ehemmiyetli öğretiler oldu. Galatasaray bana hemen spor yapmayı değil, rakibe saygıyı, kaybetmenin de düzeltmek derece katıksız bulunduğunu öğretti. Ben de bunu sahn düsturu namına edindim ve bugün buradayım. Markamızla Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na şort sponsoru olduk. Çok gururluyum. Bana aşırı obje katmış müşterek camiaya ego de 50 yıl sonradan üstelik olsa müşterek şeyleri art verebiliyorum diyerek düşünüyorum. Bu aşırı iri müşterek alım çalım kaynağı. Galatasaray'dan yetik müşterek sporcuyum, Türk kadınıyım ve Türk hanımının gücünü, dinamizmini, başarısını anabolizma fail Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın şort sponsoru olmaktan ötürü iri mevki duyuyorum. Dilerim ki bu beraberliğimiz sağlıksız sezonla kalmayacak, öbürü branşlarda da sporcularımıza dayanaklık etmek vermeye bitmeme edeceğiz. Çocuklarımın doğumundan sonradan hayatımın en bahtiyar ve görkemli haset bugün diyebilirim” dedi.

Takımın da rastgele devir gerisinde olduklarını kail Ulutürk, “Başarılarında bizim müşterek katkımız olacaksa, bundan mevki ve alım çalım duyarız. Aslında bunun öncesinde benim yöneticisi olduğum bambaşka müşterek şirketle, tekerli iskemle sepet topu takımına sponsor olmuştuk. O çağ de aşırı bahtiyar olmuştum boydak bugün ilkin avrat sepet topu takımına bu manada katkıda bulunabilirsek benden şimdi mutlusu olmaz” diyerek konuştu.
Açıklamaların peşi sıra foto çekimiyle baş başa güruh sona erdi.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ