USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray’da 7 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de akıbet oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine uyarınca GZT Giresunspor maçında 7 değişiklik yaptı.

Galatasaray’da 7 değişiklik
08-01-2022 19:47

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray dalında GZT Giresunspor ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ligde sonuç oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine gereğince güneş tacı virüs testi fazlalık çıkanlar, sakatlıklar ve cezalılardan çevre 7 değişiklik yaptı. Terim; Oğulcan Çağlayan, Marcao, Patrick van Aanholt, Aytaç Kara, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoğlu ve Mustafa Muhammed'in adına Boey, Işık Kaan, Ömer, Cicaldau, Emre Kılınç, Morutan ve Babel fariza verdi.

Sarı-kırmızılılarda 10 eksik

Galatasaray'da Giresunspor maçında 10 az topçu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda güneş tacı virüs yalıtım süreci bitmeme fail Taylan Antalyalı, Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, ulusal ekip kamplarında mevcut Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed, sakatlıkları bulunan Fernando Muslera ve Mbaye Diagne ile zerrin eke cezaları mevcut Kerem Aktürkoğlu ile Marcao mücadelede biçim giyemeyecek.
Takımda başkaca Yardımcı Antrenör Selçuk İnan ile Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın da güneş tacı virüs sınav neticeleri fazlalık çıkmıştı.

Sacha Boey döndü

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Boey sakatlığını atlattı ve Giresunspor maçıyla formasına kavuştu. Süper Lig'in 3. haftasından sonraları maruz ulusal arada antrenmanda sakatlanan Boey, şimdi sonraları oynanan 23 resmi karşılaşmanın 22'sini sakatlığından çevre kaçırdı. 21 yaşındaki futbolcu, 30 Eylül'de deplasmandaki Marsilya müsabakasına 11'de başlamış, 65. dakikada sakatlığının nüksetmesinden çevre kenara gelmişti.

Arda Turan 142 gündüz sonraları kadroda

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Randers ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan sakatlığının peşi sıra Giresunspor mücadelesiyle 142 gündüz sonraları 21 şahsiyet kadroda arazi aldı.

Işık Kaan önceki Süper Lig maçında 11'de

Galatasaray'da defansta Marcao ve Alpaslan Öztürk'ün yokluğunda Victor Nelsson'un partneri dinç topçu Işık Kaan Arslan oldu. 20 yaşındaki topçu kariyerindeki önceki Süper Lig maçına 11'de başladı. Sarı-kırmızılıların altyapısından yetişen Arslan, bu zaman şimdi ilkin Denizlispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında fariza almıştı.

Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya; İsmail Çipe, Sacha Boey, Işık Kaan Arslan, Victor Nelsson, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Cicaldau, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu 11'ile başladı.
Yedeklerde ise Jankat Yılmaz, DeAndre Yedlin, Gustavo Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Bartuğ Elmaz ve Arda Turan bekledi.
Galatasaray taraftarları karşılaşma öncesinde tezahüratlarıyla takımlarına dayanak oldu. Taraftarlar futbolcuları bir tane hiç tribünlere çağırdı.

Okan Kocuk'a destek

Galatasaray taraftarları, Giresunspor'da kiralık adına biçim giyen kalecileri Okan Kocuk'u unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, savaşım evveliyat kabullenmek düşüncesince sahaya çıkan Okan'a adıyla tezahüratta bulundu. Seremoni sonrasında da Okan'ı tribüne çağırdı.
Öte taraftan dü takımın futbolcuları seremoniye üzerinde, 'Kendi aşımız, zat gücümüz TURKOVAC' kayıtlı pankartla çıktı.

Oğuzhan Ort

İLGİLİ HABER
Galatasaray - Giresunspor Maçı Canlı Anlatım Galatasaray - Giresunspor Maçı Canlı Anlatım
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ