USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, ligde hedeflediklerinin için çıktıklarını ve kalburüstü ortak halde yollarına bitmeme ettiklerini belirtti. Sunar, hafta sonu oynayacakları Galatasaray mücadelesine bağlı ise, “Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan kazan

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'
11-01-2022 18:28
Spor Toto Süper Lig'de geride artan 20 haftada toplamış bulunduğu 32 puanla altıncı tam arazi düzlük ve Avrupa hedefini sürdüren Hatayspor'da Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

“Her obje aşırı elleme gidiyor”

Süper Lig'in geçmiş yarısında takımın ortaya koyduğu performansı değerlendiren Sunar, “Hatayspor Süper Lig'e çıkmış bulunduğu andan itibaren değme obje aşırı elleme gidiyor. Güzel ortak istikrar, elleme ortak yönetim, elleme ortak uygulayım kurul ile şımarmadan, sınırını kasten kılıç aşırı elleme yerlerde olduğumuzu düşünüyoruz ve Türk spor kamuoyuna, spor camiasına sevinçli ortak ayak topu sunduğumuzu düşünüyoruz. Hatayspor'un bugünkü durumundan, ortak Hatayspor yöneticisi namına aşırı memnunum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık”

‘4 değerli Hatay deplasmanına gittiği devir ortak hastalık oluyor. Hatayspor, Süper Lig'e çıktıktan sonraları bunu hedeflemiş miydiniz?' sorusunu Edhem Sunar, “Hedeflemiştik hemen hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık. Orada ortak sıkı bahis konusu bulunduğu için, hem maddesel açıdan, hem uygulayım anlamda ve bütünü ortak birliktelikten, Onursal Başkan Lütfü Savaş'ın değme şeyin başlangıcında olmasının ortak koca namına aşırı şişman tesiri ve yararını gördük. Onun öngörüleri, onun tercihleri, bizim ‘hayır' dediğimiz, onun ‘evet' söylediği şeylerde değme daim o kazandı. Bu gidiş bizim düşüncesince güvenilmez neticeler verdi” sanarak cevaplandırdı.

“Alt yapıya aşırı şişman ehemmiyet vermeye başladık”

Hatayspor namına nite ortak nakil devri geçirecekleri üzerine da bilgelik sağlayan Hataysporlu yönetici, “Türk futbolu bundan sonraları aşırı şişman ortak çöküş içerisinde. Uluslararası ortak başarımız yok, ulusal takımda başarımız yok. Yetişen topçu sayımız aşırı azaldı, tribünlerde izleyici sayımız azaldı. Kalitemiz aşırı düşüt onun düşüncesince bizim madun yapıya aşırı ehemmiyet vermemiz lazım. Biz Hatayspor namına madun yapıya aşırı şişman ehemmiyet vermeye başladık. Onun düşüncesince de tesisleşmeye, topçu tarama hazırlamaya halis muhlis Türkiye'de başladık. Biz bundan sonraları topçu beslemek istiyoruz ve Türk futboluna arz etmek istiyoruz, amacımız bu” biçiminde konuştu.

Edhem Sunar, başkaca 20-25 gözyaşı ortada evcil topçu taramasına başladıklarını laflarına ekledi.

“Kendi değerlerini bilici ortak kulübüz”

Sunar, ‘Hatayspor konuşu anlamda en elleme yönetilen kulüplerden birisi, halkçı nakil meydana getirecek mısınız?' biçiminde mevrut soruya da şu yanıtı verdi:

“Kesinlikle hayır. Biz haddimizi bilen, zat ölçeklerini bilen, zat değerlerini bilici ortak kulübüz. Şımarıklık yapmayacağımızı hâlâ ilkin de söyledik, halkçı ortak insan sanarak bütçemizi delen tek anca ortak düşüncemiz yok. Çok şişman borcumuz yok, gelirimiz derece borcumuz var, şişman sıkıntılarımız yok. Başımızdaki koca orayı aşırı elleme hile ediyor. Ona da (Lütfü Savaş) Hatay'a ve Hatayspor'a meydana getirdiği katkılardan çevre aşırı teşekkürname ediyorum.”

“Şampiyonluğu hedefleyecek ortak pakt olacağımızı düşünüyorum”

Kulüp namına doğacak hedeflerinden bahseden Edhem Sunar, “3 yıl sonraları 3 değerli ortada şampiyonluğu hedefleyecek ortak pakt olacağımızı düşünüyorum. Bu niyet, ağır ortak niyet. Çünkü temellerini attık, inşallah hedeflerimize Allah'ın sebebiyle ulaşırız. Hatayspor taraftarlarını ilgisiz koşulsuz maçlara bekliyoruz.”

“Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde”

Süper Lig'in 21. haftasında oynayacakları Galatasaray müsabakası üzerine ise Sunar, “Kendi bölgemizde oynuyoruz, bizim düşüncesince yarar olur. Bizim de dezavantajımız çok. Afrika Kupası'na giden, cezalı ve hastalıklı aşırı sayıda az futbolcumuz var. Ama Galatasaray da yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan kazansın” cümlelerine arazi verdi.

Hataysporlu yönetici, emektar aktörleri Boupendza'nın arka hâllenmek istediğine ilişkin haberlerin kendilerine de geldiğini ancak ortak mülakat gerçekleştirmediklerini belirtti.

Uygar Aydın - Bozhan Memiş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ