USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hikmet Karaman açıkladı: 'Karagümrük maçının ardından istifamı verdim'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2-1 kazandıkları Fatih Karagümrük maçında taraftarların kendisini istifaya çağırma etmesine bağlı olarak, "Maçtan sonraları taraftarın karşısına gittim. Hiçbir sarıklı gidemez. Ben gittim. ‘İstemiyorsanız ego gidiyorum' dedim.

Hikmet Karaman açıkladı: 'Karagümrük maçının ardından istifamı verdim'
11-11-2021 16:29
Kayserispor İkinci Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, matbuat toplantısı düzenleyerek kulüpteki akıbet gidişat üstüne konuştu. Kulüp tesislerinde planlı görüşmede mütekellim Kayserispor İkinci Başkanı Ali Çamlı, Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı'nın reklama gereksinimi olmadığını söyleyerek, "Kayserispor'un bundan ahir geleceğinde aşırı güvence ortak noktaya gitmesi düşüncesince ne yapılması gerektiyse onun yapıldığını görüyorum.

Biz ne yaparsak deneyelim bu işin mal yapılmaksızın dönmesi yahut döndürülmesi beklenen değil. Bir nesne söylendiği devir insanoğlu ‘Biri üstünden öne taşınması' kabilinden algılamasın. Gerçekten Berna Gözbaşı'nın ne reklama, ne etikete ne de öne çıkmaya gereksinimi yok. Onun verdiği parayı ki verirse ego onun ayağını da elini de öperim, bunu Kayseri namına yaparım. Bu toplantının başlangıcında tek kıygı etmeden kıymetli başkanımızın hakkını konfirmasyon eylemek istiyorum. Bu iş parayla dönüyor. Onun verdiği parayı bizzat ego vermem. O denli param olsa da vermem ama o verdi. Çünkü almış olduğu işi güzel ortak halde tamamlayıp almış olduğu rolü en güzel gerçekleştirmek kabilinden ortak rahatsızlığı var” dedi.

"Ali Naibi ile yöntemleri ego ayırdım, tek kimesne bu mevzuda karışan olmadı"

Sportif Direktör Ali Naibi'nin kulüpten ayrılmasını değerlendiren Çamlı, "Ali Naibi ile yollarımızı ayırdık. Onun rejim ve fonksiyon anlayışı farklı, bizimki farklı. Başka ortak nesne yok. Bizim koşullarımız uymadı. Ali Naibi'ye ‘sen sportif yönetmen şekilde 7/24 kulüpte duracaksın' diyorum. O da, ‘ben kulüpte yapılmaksızın komuta etmek istiyorum' diyor. Bu çeşit farklılıklar var. Yoksa hır ve hır kabilinden ortak nesne yok. O gittiği yerde inşallah güzel olacak. Ali Naibi ile yöntemleri ego ayırdım. Hiç kimesne bu mevzuda karışan olmadı. Ne hocamız ne de Berna başkan. Ben onunla oturdum ve tartıştık. Ben kulübün nite yönetilmesi icap ettiğini söyledim. O da kendisinin hakeza ortak stratejisinin olmadığını söyledi” sanarak konuştu.

Sosyal medyada kendilerine daima taşlama edildiğinin altını çizen Çamlı, "Ali Naibi burada duruyor, ‘niye duruyor' sanarak küfrediyorlar. Gönderiyoruz, ‘niye gitti diye' küfrediyorlar. Bunu anlamadık. Takım yeniliyor sövme yiyoruz, ekipman yeniyor yuhalanıyoruz, sövme yiyoruz. Eğer bu işi meydana getirecek hâlâ güzel bazıları var ise ego bugün rolü bırakmaya hazırım. Kızım beni arıyor dostlarının 'baban sebep bu denli küfre katlanıyor' söylediğini söylüyor. Yazık arkadaşlar. Sosyal medyadan meydana getirilen sövme usanç noktasına geldi. Bu kentte tek iş yapılamaz bir vaziyete geliyor" biçiminde konuştu.

Hikmet Karaman: "Tehlike sahasına girmeden devir arasına tahavvül eylemek istiyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, "Son 4 senemize bakalım. Bu seneler içinde ortak mevsim buradaydım. 9 puanla geldim, ligde kaldık. 7'inci haftada gittim. Son 5 yıl neye oynadık. Kaç topçu mevrut bu kulübe. Bu mevsim başı 15 aktör gitmiş. Buna iktisat dayanmaz. Kurulan ortak ekipman üstüne ego geldim. Bu kentte 3 mevsim değişik sezonlarda fariza yapmış, şehri bilici ortak beceri eş şekilde göreve geldim. Bizim maksadımız bu kulübü kategori sukut potasından ırak yerlerde oynayacak ortak ekipman durumuna getirmek. Ondan sonraları da yukarıları hedefleyecek, ekonomisini de düzeltecek ortak gaye olmalı. Onun haricinde önceki 8'e oynarsın ama ortak dahaki sefere bire ortak şeyleri yaşarsın.

Konya maçının ardından ‘hoca da gider' dediler. Mesele gidip hulul meselesi değil. Dürüstçe ortak halde kimi şeyleri tabir edebilmek. Hiçbir arkadaşıma gayrimemnun değilim. Ben performansımı en güzel sergileyecek yaşta bu kulübe geldim. Ben de kendimi geliştiriyorum. Teknik adamlarla alışveriş halindeyim. Dışarıdan bizlere aşırı artı ayn açıları var. Eleştirin ama ortak sembol altında toplanalım. Kayserispor'un altında beraberce toplanabilmemiz gerekiyor. Herkesi aşırı güzel tanıyorum. Siyasileri de, taraftarları da. Taraftarlar ayak topu takımının çimentosudur. Oradaki ortak aşırı şeyi biliyorum. Hepimizin dostları ve arkadaşları var. Kalan maçlarımızı en güzel halde en yukarı kur halde değerlendirip, ligi muhatara sahasına girmeden devir arasına girmektir. Takımda muhtemelen alanlarda fazlalıklar var. Bunlar sıkıntı. Oynamayan herhangi ortak aktör rahatsızdır. Bir alanda 5 kıta bire ortak eş var" ifadelerini kullandı.

"İstifamı verdim"

Taraftarlarla ortak problemi olmadığını kaydeden Karaman, "Taraftarlarla benim tek sorunum yok. Maçtan sonraları taraftarın karşısına gittim. Hiçbir öğretmen gidemez. Ben gittim. ‘İstemiyorsanız ego gidiyorum' dedim. İçeri girdim ve istifamı verdim. ‘Hatta demincek benimseme etmiyorsanız Fenerbahçe maçından sonraları ayrılabilirim' dedim. Aynı lehtar Galatasaray maçından sonraları bizi alkışladı. Taraftar bunu yapabilir. 3 maç yenik reşit beni de gıcırtı edebilir, oyuncuyu da edebilir. Geneline baktığımızda güzel olduğumuzda da alkışlıyor. Ne yapacağız? Türkiye'de ölçün hakeza ortak görüngü var. Onun düşüncesince benim problemimin olması beklenen değil. Dışarıdan bazıları ayrıksı endişe içinde oluyorsa onlara erinç da kesinlikle bilgilendirme yaparım" dedi.

Ali Göç - Yüksel Yıkılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ