USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'

Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'un Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maçın peşi sıra açıklamalarda mevcut Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, "Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder” dedi.

Kırmızı: 'Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder'
17-01-2022 00:16

Galatasaray'ın rastgele birlikte biçimsiz hale düşmediğini tamlayan Kırmızı, “Galatasaray behemehâl ayağa kalkacaktır ve baş döndürücü dobra bölgelere gelecektir. Bu zaman da en dobra yerde bitirecektir. Bu bozgun her şeyin sonu değil. Önümüzdeki maçlarda baş döndürücü dobra sonuçlarla, hocamıza da güveniyoruz. Hocamızın dobra birlikte baş yapmasını isterdik. Maalesef olmadı, ancak bundan ahir maçlarda eminiz ki dobra yolda. Hakemlerle ilgilendiren baş döndürücü nesne anlatmak istiyorum hemen spor kamuoyuna bırakıyorum, ayak topu kamuoyuna bırakıyorum, taraftarlarımıza bırakıyorum. Çok üzgünüz, bu janr birlikte yargıcı yönetiminden. Oldukça üzgünüm, bunun düşüncesince herkesi göreve çağırıyorum” dedi.

Özellikle federasyonu, federasyon başkanını, federasyondaki tamamı yetkilileri, tamamı yöneticileri, tamamı kurulları, Merkez Hakem Kurulu Başkanını göreve çağırdığını tabir fail Kırmızı, “Bizim istediğimiz hoppadak ve hoppadak adil birlikte yönetim. Başka nazar boncuğu nesne istemiyoruz. Onlardan ceza vuruşu istemiyoruz. Bize yan verilsin, faul verilsin de istemiyoruz. Sadece adil idareci istiyoruz. Ofsayt pozisyonlarını ve al kartpostal pozisyonlarını gördünüz. Biz bunları deli dolu izledik, elbette ki gene yeniden izleyeceğiz. Gördüğümüz kadarıyla hala Galatasaray'a karşı, Galatasaray Camiasına karşı, kılıç kendimiz bütünlük olabiliriz, olacağız da. Camiamız birleşecektir ve bütünlük içerisindedir. Camiamız öz ortamında gelişmemiş öz arasında dava yaşayabilir. Fakat dışarıdaki tamamı müdahalelere erinç kılıç yegâne yürek, yegâne gövde olacağız. Herkesin ve hepsinin hakkından geleceğiz. Galatasaray Türkiye'nin ayrıca Dünya'nın en şişman camialarından biridir. Kimse Galatasaray ile bu biçimde düzen oynamaya kalkmasın. Bundan baş döndürücü nadim olacaklardır. Bunu baş döndürücü kesin birlikte biçimde tabir geçirmek istiyorum. Bu günden itibaren tamamı Galatasaray camiası, tamamı yönetimimiz ile kılıç federasyona erinç da özek yargıcı kuruluna erinç da baş döndürücü zait adımlar çarpmak istedik. Sezon gene bu yana elimizden geldiğince akla yatkın hareketler hazırlamaya çalıştık. Uğradığımız haksızlıklara erinç kendilerine söylemeye çalıştık. Camiamızı da arkamıza alarak bunun düzelmesi düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Türk futbolunun yüzdelik 70'i, Yüzde sekseni Galatasaray'dan ibarettir. Bunun herkes biliyor. Biz olmazsak Avrupa'ya kadro fark gönderemeyiz. Galatasaray'ın bu yıl Avrupa'ya gidemeyecek olması Türk futbolu düşüncesince şişman birlikte kayıptır. Bu yıl Galatasaray Avrupa'da olmasaydı ihtimal de takımımız Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecekti. Bu Türk futbolu düşüncesince sıkılma donör birlikte durumdur” sanarak konuştu.

Kırmızı açıklamasının devamında, “Dışarıdan nazar boncuğu kimesne nazar boncuğu topluluk yahut nazar boncuğu büyüklenme Galatasaray'ın içerisine dahil edemez. Galatasaray şişman birlikte camiadır. Galatasaray öz ortamında ayağa kalkmasını bilir. Galatasaray öz enerjisini baş döndürücü dobra bilir. Fatih Hocayı tamamımız seviyoruz. Fatih Hoca Galatasaray'a derinliğine seneler fariza vermiş, birlikte baş döndürücü kupasında bu arada olduğumuz toplumun en ehemmiyetli isimlerinden birlikte tanesi. Bazen usul ayrılıkları olabiliyor, bunu hakeza kıymetlendirmek lazım. Belli kesimler twetler ile içtimai medyadan ileti vermeye çalışıyor. Belki benim bu konuşmamdan sonraları bunlar bitmeme edecek. Bu baş döndürücü şişman birlikte hicran kabilinden görünmesin. Biz tercihlerimizin akla yatkın bulunduğunu düşünüyoruz. Ama Fatih hocamız Galatasaray'a şişman hizmetler verdi, artık da hizmetler vermeye bitmeme edecektir. Bu maçı en baş döndürücü Fatih öğretmen kazanmamızı isterdi. Bundan ahir maçlarımızı da en baş döndürücü Fatih öğretmen ister. Yeni hocamıza gene Fatih öğretmen dayanaklık geçirmek olacaktır. Fatih hocaya kalsa bunlar yaşanmaz. Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar da araya girerek bizim kimi taraftarlarımızı da gaza getirerek kimi şeyler içtimai iletişim araçları üstünden dile getirerek ismi ameliyat deniliyor. Galatasaray toplumu hakeza yıllarda bütünlük el birliği arasında olmasını bilir. Fatih öğretmen Galatasaraylı, herkes denli ve bizim denli Galatasaraylı. Hoca geleli 3-4 devir oldu. İl kat ekibi sahada görüyor. Hocanın isteklerini değerlendireceğiz. Takımın her ne birlikte aylık problemi yok” dedi.

Recep Dağdelen

İLGİLİ HABER
Torrentli Galatasaray, Hatayda kayıp Torrent'li Galatasaray, Hatay'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ