USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi

Konyaspor, güzel Teknik Direktör İlhan Palut'un sözleşmesini 2 sene henüz uzattı.

Konyaspor, İlhan Palut ile sözleşme yeniledi
07-01-2022 17:20
Konya Büyükşehir Stadı Basın Toplantı Salonu'nda Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi. Genç Teknik Direktör İlhan Palut, 2022-2023 sezonundan itibaren muteber edinmek kıl payı kendisini 2 sene elan yeşil-beyazlı renklere bağlayan yeni sözleşmeyi imzaladı.

Törende mütekellim Başkan Fatih Özgökçen, ligin topu topu 38 maçtan ibaret bulunduğunu ve bugün itibarı ile de ikinci 19 maçın başladığını hatırlatarak, "Aynı disiplinle, bire nezdinde emek vermek azmi, bire nezdinde dirençle tığ 19 pik da hazırlanacağız. Bu noktada elbette ki her insanın desteğine de ihtiyacımız var. Sezon başlangıcında gelişigüzel daim mütevazi nezdinde ekipman kuracağız dedik. Ama bizi buralara getiren, bugün 39 nokta almamızda en iri etmen bütünlük ve beraberliğimizdir. Bu bütünlük ve el birliği içinde akıntı ettiğimiz müddetçe inanırım ki Konyaspor Kulübü elan elleme bölgelere de gelecektir. Mücadele fail pes etmeyen, disiplinli nezdinde ekipman oluştuğu düşüncesince ego özellikle İlhan Palut hocamıza hakkıyla canı içtenlikle teşekkürname ediyorum. Çünkü gelişigüzel daim açıklamalarımızda o noktada beyanatta bulunmuştuk. Bizden 90 dakika uğraş fail nezdinde ekipman bekleyin, ayrıksı rastgele nezdinde halde nezdinde nesne beklemeyin. Çünkü o uğraş azmi bitmeme etmiş olduğu müddetçe de ekipman nezdinde yere gelecektir demiştik. Bugünkü noktada da 19 karşılaşma kararında Konyaspor Kulübü ligi ikinci tam önce yarıyı tamamladı" dedi.

Konyaspor'un, taraftarıyla entegre nezdinde pakt şekilde anıldığını tamlayan Fatih Özgökçen, "Taraftar ne genişliğinde dayanak verirse Konyaspor Kulübü o genişliğinde elleme uğraş ediyor. Son maçlarda küsurat nezdinde yandaş sayısı var. İnşallah bunun Sivasspor maçıyla beraberce elan da elleme bölgelere gelmesini canı içtenlikle dilek ediyoruz. Ben bu aşamada taraftarımıza da teşekkürname ediyorum. Tabii ki idare kurulumuza da teşekkürname ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren aralıksız demeden emek vermek dilek ve ilgisi içerisindeler. Hem finansal anlamda bununla beraber kulübün öteki yönetilmesi müstelzim işler noktasında hacısı hocası vazifesini gereğince yapıyor. 6 maaş devir içinde de bunu gösterdiler. Bu noktada ego kendilerine teşekkürname ediyorum" biçiminde konuştu.

"2022-2023 sezonundan doğmak kıl payı 2 salname nezdinde sözleşme imzalıyoruz"

İlhan Palut ile ait baş döndürücü haberlerin yazıldığını kail Özgökçen, "Bugün o muhtemel an geldi. İnşallah bu atacağımız imza ile hocamızla 2022-2023 sezonundan doğmak kıl payı 2 salname nezdinde sözleşme imzalıyoruz. Ben bu sözleşmenin Konyasporumuz'a, şehrimize, ayak topu camiasına hayırlar getirmesini dilek ediyorum. Hocamız, bu 6 maaş proses içinde tanık olduğum disiplinli emek harcamayı namına yatkın nezdinde yapıya sahip. Kendine uyarınca prensipleri olan, hile stili olan, bu aşamada çalışmasını ağız ağıza Konyaspor'a yoğunlaştırmış nezdinde yapıya sahip. İnşallah önümüzdeki proses içinde de elleme neticeler takanak nezdinde emek vermek içine girecektir diyerek imge ediyorum. Atılacak imzaların takımımıza muvaffakiyet ve hayırlar getirmesini dilek ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Transfer noktasında nezdinde kişi üstünden kullanmak de yanlış"

Özgökçen, transferde Caleb Ekuban'ın adının nezdinde tomar konuşulduğunun sorulması hesabına ise, "Transfer noktasında nezdinde kişi üstünden kullanmak de yanlış. Bu adı söyleyiş ettik, görüşmelerimiz bitmeme ediyor lakin bununla ilgili tığ sözleşme evresine geldi diyerek tek devir nezdinde söz kullanmadık. Sözleşme imzalanır bu iş o devir ortaya çıkar. Başka görüşmelerimiz de olabilir. Mevki noktasında hocamın söylediği yere tamlanan ismin haricinde da para aktarımı çalışmalarımız olabilir" dedi.

İlhan Palut ise, Konyaspor'a minimum önce geldiği devir genişliğinde hararetli ve bahtiyar bulunduğunu anlatarak, “Mizaç şekilde muvazeneli nezdinde insanım. Başladığım nezdinde iş varsa, bunu tamamlayana genişliğinde mücadeleyi temdit arzusu bulunan nezdinde imal var. Bunu da hem benim benimsediğim, hem kent olarak, hem topluluk şekilde benimsediğim Konya şehrinde ve Konyaspor toplumunda sürdürecek olmam benim düşüncesince akıbet etap alım çalım ve mevki verici.

Bu ağız ağıza nezdinde kol çalışması. Başkanımız ve yönetimimiz, sahada tatbikatçı topçu arkadaşlarımız, benim ekibim, gelişigüzel ne genişliğinde ekibin hasıl yüzü ego olsam da, baş döndürücü kıymetli nezdinde ekiple çalışıyorum ve taraftarlarımızla el ele vermeye bitmeme edeceğiz. Şu andaki bu elleme tabloyu sürdürebiliriz. Kontrat konuşulan nezdinde konuydu. Ben de gelişigüzel ne genişliğinde nezdinde içtimai medyam olmasa da konuşulan ve bana yöneltilen nezdinde konuydu. Ben vakaya şu halde bakıyorum; burada şahsıma bulunan nezdinde itimatı hissettiğim sürece ve burada akilane işleri yapabildiğim sürece, sözleşmenin nezdinde devir sonraları bitmesi caba tek şeyi tabir etmez. Ben bu işin ardında olacağım. Diğer yandan bunun tersi nezdinde gidişat oluştuğu devir 5 sene de sözleşmemiz olsa benim kabil nezdinde insanoğlu düşüncesince bunun nezdinde önemi yok” biçiminde konuştu.

“Bu imzayı atmaktan akıbet etap mutluyum”

Şu an Konyaspor'da baş döndürücü elleme işler yaptıklarını kaydeden Palut, “Camiayı, şehri ego ve ekibim ağız ağıza yatkın durumdayız. Ben burada çabucak çalıştırıcılık yapıyorum. Bana bu kısır düzlük yapılmış durumda. Bir ayak topu adamının en baş döndürücü istediği noktalardan biri bu. Ben de bugün bu imzayı atmaktan akıbet etap mutluyum. Son günlerde baş döndürücü nezdinde tomar konuşulur olduk. Bugün itibarı ile bunları da bitirip, bire nezdinde ciddiyetle dü devir sonraları başlamış olacak lige, akıbet etap amade nezdinde şekilde, geride bıraktıklarımızı ve başardıklarımızı unutarak çıkmamız lazım. Başta Konyaspor camiasına, yönetimimize ve bize âlâ bulunan nezdinde sözleşme” diyerek konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ