USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Manolya Kurtulmuş: 'Euroleague kupasını almak istiyoruz'

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Manolya Kurtulmuş, bu mevsim Euroleague'de kupayı alıp, taraftarlarla o luğu hayatta olmak istediklerini söyledi.

Manolya Kurtulmuş: 'Euroleague kupasını almak istiyoruz'
02-10-2021 15:53
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın toy transferlerinden Manolya Kurtulmuş, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye geldiği düşüncesince baş döndürücü ateşli bulunduğunu tabir fail Kurtulmuş, "Buraya ulaşınca coşku şimdi da arttı. Camianın zarfında peyda etmek talih verici. Takımımız dört dörtlük değil fakat çalışmalara bitmeme ediyoruz. İlk maçımızı haftaya oynayacağız. Çalışmalar bitmeme ediyor gelişigüzel nesne şimdi iyi" dedi.

"Taraftarla peyda etmek talih verici"

Taraftarların esasen salonlara dönmesi ile ait mütekellim Manolya Kurtulmuş, "Geçen yıl lehtar eksikliğini tamamı ekipler hissetti. Bu topluluğun taraftarlarıyla sezona başlamış olacak peyda etmek fazladan talih verici. Umarım bu dert makbul not ve yetenek ümit ederim şimdi bir tomar sayıya ulaşır. Taraftarlarımızı umuyoruz hacısı hocası bu atmosferi baş döndürücü özledi" ifadelerini kullandı.

"Euroleague kupasını almak istiyoruz"

Bu yıl Euroleague'i almak istediklerini tamlayan 23 yaşındaki basketbolcu, "Umarım ayağımız kademli gelir. Bu yıl hakkıyla etraflı hedefler bökelik üzerine. Euroleague'e baş döndürücü yakındık güzeşte yıl fakat bu yıl gayemiz kupaya odaklı. Çalışmalar bu yönde bitmeme ediyor. Arkadaşlar takıma katıldığında baş döndürücü şimdi dobra çalışıp o kupayı alıp taraftarlarla beraberce o luğu berhayat olgunlaşmak istiyoruz" biçiminde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ