USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Marcao: 'Defansif ve ofansif olarak üç maçtır yaptığımız şeyleri yapacağız'

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao, Lokomotiv Moskova maçı ile ilişik yaptığı açıklamada, "Defansif ve ofansif olarak üç maçtır yaptığımız şeyleri yapacağız. Tabii ki Avrupa Ligi oynuyorsunuz, telafisi sıfır maçlara çıkıyorsunuz. Yarın da bu bilinçte çıkaca?

Marcao: 'Defansif ve ofansif olarak üç maçtır yaptığımız şeyleri yapacağız'
03-11-2021 19:24

UEFA Avrupa E Grubu 4. maçında Galatasaray ferda bölgesinde Rus kadrosu Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Galatasaraylı topçu Marcao, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde matbuat toplantısında meydana getirilen matbuat toplantısında soruları yanıtladı.

Takımdan ayrı bulunduğu çağda Avrupa maçlarının araştırma görevlisi bulunduğunu tamlayan Marcao, "Hem fiziki olarak tıpkı zamanda ruh bilimsel olarak çetin müşterek çevrim geçirdim fakat bu zamanda elbette ki özellikle Fatih Hocam iktisap etmek az daha dört başı mamur hocalarım, başarım hocalarımız bütünü benim yanımdaydı. Takım dostlarım da ayrımsız şekilde. Hem maneviyat olarak hem fiziken beni en elleme biçimde hazırladılar. Bu da Avrupa'daki performansıma yansıdı" biçiminde konuştu.

"Fatih hocamızın önderliğinde bizlere verdiği direktiflerle bu arada bu sima başarıları elde ediyoruz"

Teknik Direktör Fatih Terim'in ekibi maçlara yanlışsız biçimde hazırladığını kail 25 yaşındaki futbolcu, "Çok etraflıca vadeli bahsetmek bence anlamsız. Maç maç bakmamız lazım. Her maç bizim düşüncesince müşterek final. Evet dediğiniz az daha bu vakte denli aşırı elleme başarım göstermiş müşterek Galatasaray ekibi var. Hem ego hem dört başı mamur dostlarım sahaya çıkıp elimizden mevrut en iyisini yaptık ve aşırı dobra neticeler aldık. Burada elbette ki aşırı ehemmiyetli parantezi Fatih Hocamız düşüncesince açmamız gerekiyor. Liderimiz Fatih Hocamız dört başı mamur maçlarda bizi filhakika aşırı elleme hazırlıyor. Avrupa maçlarına da en elleme biçimde hazırladı. Bütün maçta olabilecek senaryoları, başımıza doğacak müspet aksi gelişigüzel şeyi anlattı. Bu çalışmaların meyvelerini düpedüz maçlarda yedik. Çünkü baktığınız devir gailesiz müşterek takımız. Tabii ki öğrenmeye belirgin müşterek takımız. Daha tecrübeleneceğiz. Fatih hocamızın da önderliğinde bizlere verdiği direktiflerle bu arada bu sima başarıları elde ediyoruz. Umarım bundan hakeza da gelişigüzel pik bitiş gözüyle gereğince elleme biçimde bitmeme ederiz" açıklamasında bulundu.

Marcao, Portekiz Milli Takımı'na çağırılacağı iddialarıyla ait çıkan haberlerin asıl olmadığını tabir etti.

"Bazen biçimsiz şeylerden ehemmiyetli dersler çıkarılabiliyor"

Takımdan ayrı kalmış bulunduğu çağda ortalık dışından çözümleme ika olanağı yakaladığını ve biçimsiz vakalardan elleme şeyler çıkartılabileceğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, "Hepimizin bildiği, ki ara sıra biçimsiz vakalardan da elleme şeyler çıkartabiliyorsunuz. İyi şeyler getirebiliyor. Ben de bu vakası esasen hakeza değerlendirdim diyebilirim. Belli müşterek çevrim takımdan ırak kalmam, lüzum istemez ekibi monitör başlangıcında seyretmem, dışardan müşterek gözlemlemem kesinlikle avantajıma oldu. Hem öz analizimi ika yönünde hem takımın aldatmaca anlamında, bu sima şeyleri müşahede açıdan bana aşırı araştırma görevlisi oldu. O sebepten dolayı deminden de belirttiğim az daha ara sıra biçimsiz şeylerden de ehemmiyetli dersler çıkartılabiliyor. O sebepten dolayı ihtimal bu çevrim benim düşüncesince hayır evet diyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

"Defansif ve ofansif olarak üç maçtır yaptığımız şeyleri yapacağız"

Lokomotiv Moskova üzerine da mütekellim Marcao, "Yarın yapmamız müstelzim bundan ilk yaptıklarımızın benzeri olacak. Defansif ve ofansif olarak üç maçtır yaptığımız şeyleri yapacağız. Tabii ki Avrupa Ligi oynuyorsunuz, telafisi sıfır maçlara çıkıyorsunuz. Türkiye liginde müşterek biçimde telafi edilebilir. Avrupa'da telafisi aşırı beklenen olmayabiliyor. Yarın da bu bilinçte çıkacağız. Hocamız gelişigüzel zamanki az daha bizi en elleme biçimde hazırladı. Defansif açıdan bire birleri elleme oynayan, markajını elleme eden müşterek Galatasaray olacak. İlk üç maçta bulunduğu az daha rakibine yakın, kompakt oynayan Galatasaray olacak. Ofansif olarak da ilerde aşırı yetenekli, gole revan arkadaşlarımız var. Biz kol olarak kompakt müşterek biçimde elleme müdafaa yaptığımız zaman, rakibimize müşterek tomar nasip vermediğimiz zaman, rakibimize benzeyen olup bire birleri elleme oynadığımız devir kesinlikle ofansif açıdan golü bulacağız diyerek düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Başarılı müdafaa oyuncusu, savunmada dil olarak başağrısı yaşanmadığını ve uzlaşma içinde olduklarını belirtti.

Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ