USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'

Fenerbahçe'nin Portekizli ılımlı alan oyuncusu Miguel Crespo, kendileri düşüncesince bu mevsim işlerin güzel gitmediğini dile getirerek, "Bizim bir tane hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, öz aramızda da bu tü

Miguel Crespo: 'Tek hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını geri getirmek'
27-01-2022 17:44
Sarı-lacivertli takımın 25 yaşındaki futbolcusu Crespo, pakt televizyonuna açıklamalarda bulundu. Antalya'da bitmeme fail dinlenme kampı emek harcamaları kendisince mütekellim Crespo, "Çalışmalarımız baş döndürücü güzel gidiyor. Burada olmaktan ötürü baş döndürücü mutluyuz. Takımımız; çalışmak, hocanın isteklerini anlayabilmek ve şimdi güzel öğrenebilmek düşüncesince baş döndürücü istekli. Bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği de arttırıyor. Burada yapacağımız icraat sezonun geri küsurat kısmında bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli olacak. Hiç şek bulunmayan ki bu janr dinlenme kampı ortamları takımdaki evliliği baş döndürücü şimdi ortak tomar arttırıyor. Birlikte şimdi ortak tomar çalışma, birbirimizi şimdi güzel tanışıklık fırsatı buluyoruz. Buradaki yegâne hedefimiz takımca baştan sona bu arada şimdi iyiye gitmek" ifadelerini kullandı.

"Her gündüz şimdi fazlasını göstermeye çalışıyorum"

Bireysel performansıyla ilişik şekilde Miguel Crespo, "Daha esbak röportajlarda da belirttiğim üzere ego herhangi ortak gündüz ortak gündüz öncesinde şimdi da fazlasını göstermeye çalışıyorum. Her gündüz antrenmanlarda en iyimi göstermeye çalışıyorum. Bunların da meyvesini performansımı arttırarak aldım. Tabii ki takım arkadaşlarımı devir içre şimdi ortak tomar tanımam da performansımı arttırmam yönünde bana baş döndürücü asistan oldu. Onların varlığı benim de performansımı artırıyor. Bu nedenden dolayı baş döndürücü mutluyum. Umarım performansım bu halde artarak bitmeme eder" değerlendirmesini yaptı.

"Taraftar desteğinin eksiksiz futbolcular düşüncesince şişman önemi var"

Taraftarların namına bulunan destekleriyle ilişik de mütekellim Crespo, "Hiç şek bulunmayan ki taraftarlarımızın desteği biz düşüncesince baş döndürücü önemli. Bireysel değil, takım şekilde onların desteğine baş döndürücü ihtiyacımız var. Onların bizlere göstermiş bulunduğu desteğin eksiksiz futbolcular düşüncesince baş döndürücü şişman önemi var. Böyle bitmeme etmelerini istiyorum. Her devir yanımızda olsunlar, bizi desteklesinler. Biz onları bahtiyar edebilmek düşüncesince baş döndürücü çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Amacımız maçlarımızı kazanıp üst oldukça yaklaşabilmek"

Sezonun küsurat bölümüyle ilgiliyse Portekizli futbolcu, "Ligde önümüzde hala baş döndürücü ortak tomar karşılaşma mevcut ve bizim odağımız bu maçları kazanmak, çalışmak. Çok çetince ortak lig. Her takım benek kaybedebiliyor. Bizim gerçekleştirmek istediğimiz maçlarımızı kazanıp üst oldukça yaklaşabilmek. Aynı sürede yürek ve Konferans Ligi hedeflerimiz de var. Bunlar eliminasyon usulü turnuvalar. Onlara da baş döndürücü güzel hazırlanmamız gerekiyor zira bu turnuvaları da düzeltmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli"

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da vurguladığı bütünlük olma mevzusuyla ilişik düşüncelerini de aktaran Miguel Crespo, "Hocamızın da belirttiği üzere futbolda bütünlük olmanız hakkıyla baş döndürücü önemli. Futbol yegâne başınıza ortak obje kazanabileceğiniz ferdî ortak spor değil. Maçları, takım şeklinde ortaklaşa halde güzel oynarsanız kazanabiliyorsunuz. Hocamız daim bunun önemini vurguluyor, bizlere artı mesajlar vermeye çalışıyor. Kendisinin baş döndürücü güzel ortak enerjisi var. Biz de baş döndürücü ortak tomar fiilen onun bu güzel enerjisinin karşılığını ona vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Burası kazanma kültürü bulunan ortak kulüp"

Fenerbahçe'nin kazanma kültürü bulunan ortak pakt olduğuna aksan karşıcı Crespo, bu vakit işlerin güzel gitmediğini, zımnında bu alışkanlığı geri getirmek istediklerini dile getirerek, "Futbolcularla öz aramızda yorumlar yapıyoruz zira burada çoğumuz düzeltmek istiyoruz. Burası kazanma kültürü bulunan ortak kulüp. Bu vakit maatteessüf işler istediğimiz üzere gitmedi, kaybettiğimiz puanlar oldu. Bizim yegâne hedefimiz takımın kazanma alışkanlığını gene geri getirmek. Bütün hedefimiz bu. Hedefimizin bilincindeyiz, öz aramızda da bu janr konuşmalar yapıyoruz" açıklamasını yaptı.

"Herkesin kendini apiko tutması gerekiyor"

Crespo, pandemi şartları ve sakatlıklarla ilişik de değerlendirmeler yaparak, şunları söyledi:

"Bu koşullar herhangi ortak takımı baş döndürücü ortak tomar etkiliyor. Bu da şu derk geliyor; herhangi ortak aktör herhangi ortak devir apiko olmalı. Bugün müddet meydan oyuncular ferda kusur yahut pandemi sayesinde müddet alamadığında bugün müddet alamayan oyunculara kısmet gelecektir. Dolayısıyla her insanın kendini apiko tutması gerekiyor. Bütün dünyayı etkileyen pandemi var. Futbolda sakatlıklar olabiliyor. Dolayısıyla her insana kısmet gelecektir. Herkesin kendini apiko tutması gerekiyor ve bizim ortak olduğumuzu, Fenerbahçe olduğumuzu ve amacımızın ortak bulunduğunu unutmadan çalışmalarını sürdürmesi gerekiyor."

Gol sevinçleriyle ilişik de mütekellim değerli oyuncu, "Benim tarzım bu. İçimdeki mutluluğu herhangi ortak devir hariç darbelemek istiyorum. Sadece taraftarlarımız değil, kız dostum da bana daim ortak şeyler söyledi, dile getirdi. O an içimden mevrut kendiliğinden ortak hissin dışa vurumu. Bir ahir kez ihtimal bu manada şimdi titiz olurum lakin içimden geleni tutmayı muhip birisi değilim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyini vermeye etkin ortak oyuncuyum"

Saha içerisindeki çelimli yönleri sorulduğunda ise Miguel Crespo, "Ben herhangi ortak şeyden geçmiş sahada herhangi ortak şeyini vermeye etkin ortak oyuncuyum. Hayatımı vermeye çalışırım zira yaptığım işi hakkıyla baş döndürücü seviyorum ve bu işi yaptığım düşüncesince imtiyazlı olduğumu düşünüyorum. ilk şekilde sayabileceğim özelliğim bu. Agresif ortak futbolcuyum. İki ukubet bölgesine da daim koşmayı seven, hem ofansta hem defansta takımına iane etmeyi muhip ortak oyuncuyum" cevabını verdi.

Vücuduna azami manada dayanak olmaya çalıştığını laflarına ekleyen Crespo, "Antrenmanlardan geçmiş ve sonradan fitness salonuna gidiyorum ve toparlanma düşüncesince ortak güruh akıntı ve düzentileme yapıyorum ki pik apiko olabileyim zira bizim hedefimiz maçlar. Ben de dü karşılaşma arası muhtemel olduğunca güzel toparlanabilmek düşüncesince vücuduma baş döndürücü güzel bakmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızın itimatı baş döndürücü önemli"

Son şekilde sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Crespo, "Onlara şu halde ortak ileti özgülemek istiyorum; Onların bizlere bulunan itimatı hakkıyla baş döndürücü önemli. Ben herhangi ortak gündüz elimden gelenin fazlasını vereceğime uydurma veriyorum. Aynı halde takım dostlarım da Hiç şek bulunmayan ki çoğumuz elimizden gelenin en iyisini vereceğiz. Onların desteği ve bizlerin onlarla baş başa olması baş döndürücü ehemmiyetli ki sezonu olabilecek en güzel halde bitirelim" niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ