USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli futsalcıların Dünya Kupası'na gitme fideist tam

Futsal A Milli Takımı oyuncuları, 2024 FIFA Dünya Kupası önünde Avrupa Elemeleri'ni başarıyla geçip akıbet 32'ye kalmayı hedefliyor.

Milli futsalcıların Dünya Kupası'na gitme fideist tam
09-01-2022 11:23
Adana

A Milli Takımı kaptanı Muhammed Altunay, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, 2024 FIFA Dünya Kupası Avrupa Ön Eleme Turu'nda D Grubu'nda, ev sahibi Litvanya, İsrail ve Kuzey İrlanda ile eşleştiklerini anımsattı.

Hazırlıkların elleme sürdüğünü anlatım fail Muhammed, "Şimdi indinde kuşak değişikliğine gidildi. Daha güre indinde ekip oluşumu yapılıyor. İleriki yılları da tashih etmek namına şimdi dobra ve elleme indinde kuşak yakalamaya çalışıyoruz. Yeni oyuncularla oluşturacağımız sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Şu an düşüncesince değme nesne yolunda, velut gidiyor lakin çalışmalarımız sürecek." diyerek konuştu.

Muhammed, ön eleme turunu devredilmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz gruptan çıkmak. Daha sonradan akıbet 32 turu olacak. Orada gruplar deplasmanlı ve ev sahibi biçiminde oynanıyor. Buraya kalmayı aşırı istiyoruz. Ön eleme turunu geçebileceğimizi düşünüyoruz. Litvanya ile inşallah bellek kafaya karşılaşma oynayıp, başka takımları yenip gruptan çıkacağız."

Talha Can: "Başarılı olacağımıza inanıyoruz"

Milli oyunculardan Talha Can Vardar da 5 senedir ay-yıldızlı formayı giydirilmiş olduğu düşüncesince bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Kendilerine güvendiklerini vurgulayan Talha Can, şöyleki konuştu:

"Murat hocamızın önderliğinde, inşallah Litvanya'da Dünya Kupası elemelerinde değerli olacağımıza inanıyoruz. 2 sene önceki gene Litvanya'da Avrupa Şampiyonası elemeleri oynamıştık. Oradan ortalamayla en elleme üçüncü şekilde çıkmıştık. Macaristan birinci, Litvanya ikinci, tığ en elleme üçüncü çıkmıştık. Yine Kuzey İrlanda da vardı grubumuzda. Neredeyse bire indinde grubu çektik. Farklı şekilde indinde İsrail var. Yine Litvanya'ya gideceğiz. Kendimize inanıyoruz, önümüzdeki kampları en elleme halde tamamlayıp gruptan çıkmayı hedefliyoruz."

Melih Kaan: "Ülkemizi en elleme halde asimilasyon edeceğiz"

Milli oyunculardan Melih Kaan Özkul da tedbir kamplarının elleme geçtiğini dile getirdi.

Kampa güre oyuncular katıldığını tamlayan Melih, şu ifadeleri kullandı:

"Bu süreci en elleme halde tamamlayıp önümüzdeki Dünya Kupası elemelerine anık halde başlayacağız. Grubumuz gerçekte dinç, solmamış indinde grup. Hedefimiz elemelerden çıkıp Dünya Kupası anne grubunda toprak almak. Bunun düşüncesince sahaya çıkacağız. Ana gruptaki ekipler şimdi çelimli olacaktır lakin söylediğim kadar tığ güre takımız. Önümüzde aşırı derinlemesine seneler var. En azından bu süreçte beraberce uyarlanmış olup ülkemizi en elleme halde asimilasyon edeceğiz."

Futsal A Milli Takımı, 2024 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 4-13 Nisan'da Litvanya'da, ev sahibi Litvanya, İsrail ve Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ