USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Simge Şebnem Aköz, Türk voleybolunun aşırı ehemmiyetli müşterek yükselişte bulunduğunu belirterek, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın arsıulusal organizasyonlarda şampiyona yaşamasının benzeyen bulunduğunu söyledi.

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu
07-10-2021 11:26
İstanbul

Turuncu-beyazlı ekibin ulusal liberosu Simge, ay-yıldızlı takımla derin güzeşte yaz dönemi, Türk voleybolundan beklentileri ve Eczacıbaşı Dynavit ile başladıkları dünkü saat karşı AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda beşinci, Avrupa Şampiyonası ile FIVB Uluslar Ligi'nde üçüncü bulunan A Milli Takım'ın ehemmiyetli oyuncularından Simge, Türk voleybolunun şimdi elleme dereceler alacağından sakıncasız bulunduğunu kaydetti.

Arka arkaya 3 iri organizasyonda savaş ettiklerini ve aşırı yorulduklarını aktaran 30 yaşındaki ulusal libero, "Yaz devri dört başı mamur sportmen arkadaşlarımız düşüncesince dayanıklı oldu. Milli ekipman kendisine dört başı mamur turnuvalarda aşırı birlikte tomar ekipman değişikliğine gitmeden boğuşmak mecburiyetinde kaldık. Bu, dayanıklı ve stresli birlikte süreçti. Hemen arkası sıra küçük birlikte açıklık verip evimize döndük. Önümüzde aşırı derinliğine birlikte saat var. Bunun düşüncesince heyecanlıyız. Umarım aşırı elleme neticelerle Eczacıbaşı’nın adını taçlandırırız." niteleyerek konuştu.

"Artık Türkiye’de avrat voleybolu izlenirlik kendisine fevk sıralara mevrut durumda." diyen Simge Aköz, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bizi ve camiamızı aşırı bahtiyar ediyor. Yaptığımız işle alım çalım duyuyoruz. Çok elleme destek sunar aldık fakat izleyenler bunun birlikte proses bulunduğunun bilincinde değil. Çok dayanıklı yollardan geçerek, güç koşullarda savaş ederek bu başarıları elde ediyoruz. Ekran karşısında bizim aşırı matrak anlarımıza delil oluyorlar. Aslında bunun peşinde aşırı iri birlikte iş vermek ve iş var. Türk voleybolu akıbet çağda aşırı iri birlikte yükselişte. Sadece bunun birlikte etap ve derece bulunduğunun farkına varıp, önümüzdeki turnuvalar düşüncesince rüya kırcı birlikte ekipman olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Zamanla tığ de aşırı istediğimiz kürsünün en fevk basamağında olacağız. Türk voleybolunun çağ geçtikçe aşırı elleme bölgelere istikbaline inanıyorum."

"Çok iri birlikte sorumluluğumuz var"

Simge Aköz, ayrıntılar ve gençlerin menfaatlerini sağlam almasından çevre iri sorumlulukları bulunduğunu dile getirdi.

Milli sportmen kendisine ortalık içi ve dışındaki davranışlarına ihtimam ettiklerini vurgulayan Simge, "Çok iri birlikte sorumluluğumuz var. Çok birlikte tomar cezaevi uğrunda olduğumuzun farkındayız. Küçük kardeşlerimizden, gençlerden iri birlikte bağ var. Bize, ‘Sizi izledim ve voleybola bulunan ilgim arttı.’ diyen kardeşlerimiz oluyor. Biz de elimizden geldiğince ortalık zarfında ve dışındaki davranışlarımıza, yaklaşımlarımıza ihtimam gösteriyoruz. Tabii ki her insanın hataları ve yanlışları bulunur fakat tığ terlettiğimiz formayla elleme başarılara imza attıkça, elleme savaş ettikçe şahısların bizim ne koşullarda iş verdiğimizi anlayacağına inanıyorum. Bizi izleme etmelerinden, desteklemelerinden ve gençlere sağlam olmaktan çevre iri birlikte alım çalım duyuyoruz." biçiminde fikir belirtti.

"Her devir yukarılardaki ivmeyi destek edinmek muhtemel olmuyor"

Misli.com Sultanlar Ligi'nde güzeşte sezonu istedikleri kabilinden bitiremediklerini özetleyen Simge, derinliğine seneler fevk dozaj performansı korumanın güç bulunduğunu söyledi.

Geçen saat ligi 4. tam bitirdiklerini kaydeden turuncu-beyazlı voleybolcu, "Eczacıbaşı, derinliğine yıllardır Türkiye Ligi’ni domine fail takımlardan birlikte tanesi. Ancak bu, belli zamanlarda inişlerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Her devir yukarılardaki ivmeyi destek edinmek muhtemel olmuyor. Bizim düşüncesince güzeşte saat aşırı dayanıklı geçti. Türkiye Ligi, aşırı nitelikli ve elleme takımlara sahip. Bu koşullarda elbette ki birisi üzülecek. Ancak nitelik arttıkça Eczacıbaşı'nın savaşı de artacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit kendisine elleme ve devim bilimi birlikte kadroya ehil olduklarını vurgulayan Simge Aköz, "Yeni birlikte teşekkül içindeyiz. Çok birlikte tomar rüya vaat eden, aşırı savaşımcı birlikte takımız. Eczacıbaşı’nın değme saat bulunduğu kabilinden bu saat da dört başı mamur kupalarda bökelik gayesi var. Bu gayemizden tek devir şaşmadık. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Umarım saat böylecene gülen yan tığ oluruz." niteleyerek konuştu.

Turuncu-beyazlı voleybolcu, bu saat CEV Kupası'nda savaş edeceklerini hatırlatarak, "CEV Kupası'nda rastgele birlikte güdeleme düşüklüğü olacağını düşünmüyorum. Profesyoneller kendisine görevimizi yapmakla yükümlüyüz. Gönül isterdi ki Şampiyonlar Ligi'nde savaş edelim fakat sporda gerileyiş ve çıkışlar mevcut. Biz de bu koşullarda elimizden gelenin en iyisini yaparak dört başı mamur kupalara isteyen edinmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ