USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Miralem Pjanic: “Öz güvenimiz yerine geldi”

Beşiktaş'ın şimal adı Miralem Pjanic, Göztepe maçı önceleri meydana getirdiği açıklamada kol yerine öz güvenlerinin yerine geldiğini söyledi. Derbide 6 dalavere pozisyonunda oynamasıyla ilgilendiren yerine da, “Bu pozisyonda kendimi şimdi güzel hissediyorum” ifadelerini kulla

Miralem Pjanic: “Öz güvenimiz yerine geldi”
22-12-2021 19:34

Süper Lig'in 18. haftasında erte Göztepe'yi misafir edecek bulunan Beşiktaş'ta bu gece ezanı meydana getirilen alıştırma öncesinde kuzey topçu Miralem Pjanic, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. Şu anda kendisini şimdi dobra hissettiğini söyleyerek laflarına başlamış bulunan Pjanic, “Kötü müşterek sakatlıktan döndüm. Dönmem gerekenden şimdi evvel döndüğümü söyleyebilirim. Takımın bana gereksinimi bulunduğu düşüncesince normalden aceleci davrandım. Tam biçim seviyemde değilim ancak giderek iyiye gidiyorum. Şu anda hocamızla müşterek şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Kötü müşterek süreçten çıktık. Takımımızın öz güveni yerine gelmeye başladı” dedi. Barcelona'ya dönerek dönmeme dair rastgele müşterek fikri olup olmadığını cevap veren Pjanic, “Tek düşünebileceğim grup Beşiktaş. Tüm mevsim burada kalma dair aklımda istifham göstergesi yok. Burayı, bu grup arkadaşlarımı ve kusursuz taraftarı bırakıp değerlendirmek istemiyorum. Çok derinlemesine müşterek mevsim mevcut önümüzde ve kupalar var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” sanarak konuştu.

“Şubat, mart denli şimdi açık konuşabiliriz”

Türkiye'ye gelmeden evvel buradaki taraftarlarla ilgilendiren aşırı nesne duyduğunu kail Pjanic “Türk taraftarların coşkusuyla ilgili aşırı nesne duymuştum. Çok iri statlarda iri taraftarların uğrunda oynamıştım ancak burada hususi bulunan müşterek nesne var. Maç karşılaşma düşünüyoruz ve mevsim uzun. Umarım taraftarın bu sevgisinin karşılığını verebiliriz” dedi. Takımdan ayrılan Teknik Direktör Sergen Yalçın'a aşırı hürmet duyduğunu da kail Pjanic, “Çok hürmet duyduğumuz müşterek kişi Sergen Yalçın. İnsan namına ve öğretmen namına bitirdikleri tartışılmaz ancak futbolda bu tür ayrılıklar yaşanıyor. Şimdi karşılaşma karşılaşma bakıyoruz. Havamız ve öz güvenimiz yerine geliyor. Takım dostlarım da benek durumundan çevre aşırı mutsuz. İyi müşterek takımımız bulunduğunu biliyoruz ve şimdi dobra yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Maç karşılaşma derece derece önümüzdeki rastgele müşterek maçta 3 benek kabul etmek istiyoruz. Şubat, mart denli durumumuza bakılırsa doğacak düşüncesince neler yapabileceğimizi konuşuruz” niteleyerek laflarına bitmeme etti.

“6 numarada kendimi şimdi dobra hissediyorum”

Önümüzdeki mevsim Beşiktaş'ta kip kalmayacağıyla ilgilendiren namına sorulan suali cevap veren Pjanic, “Sezon sonuna derece buradayım. Burada mutluyum. Takım arkadaşlarımdan, başkandan, asbaşkandan ve bu taraftardan çevre aşırı mutluyum. Ailem de burada mutlu. Gelecek ne getirir bilmiyorum. Bu mevsim neler olacağına odaklanmış durumdayım. Takım arkadaşlarımla, kusursuz taraftarın uğrunda olmaktan aşırı mutluyum ve mevsim sonuna derece buradayım. Gelecekte ne olacağıyla ilgilendiren şu anda müşterek nesne söylemem” dedi. Teknik Sorumlu önder Karaveli'nin derbide kendisini 6 ölçü pozisyonunda oynatmasıyla ilgilendiren de mütekellim kuzey futbolcu, “Hocamız beni dobra tanıyor. Aramızdaki haberleşme de aşırı iyi. Nerede en dobra performansı vereceğimi biliyor. 4-5 yıl 6 ölçü pozisyonunda oynadım. Bu konumu da seviyorum ve şimdi müşterek tomar mesuliyet düzlük müşterek yapıda oluyorum. 6 numarada şimdi dobra hissettiğimi söyleyebilirim. İdmanlarda da öz güvenimizin yerine geldiğini grup dostlarımla da konuşuyorum. Devamının da geleceğini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

“Kupalara odaklanmış durumdayız”

Türkiye'de futbolun Avrupa'ya göre şimdi az düzenleme bulunduğunu kail Pjanic, “Şu anda ligin önderi Trabzonspor şimdi düzenleme müşterek takım. Kusursuz oynamıyorlar ancak şimdi az mesuliyet yapıyorlar. Bizim eksiğimiz de bu arada oynama eksikliğiydi. Bu organizasyonu yapabilen ve şimdi az mesuliyet önleyen grup da ligi önder namına götürüyor” dedi. Son namına kupalara odaklandıklarını da anlatım fail Pjanic, “Önceden de dediğim denli şu anda kupalara odaklanmış durumdayız. Önümüzdeki Türkiye Kupası ve peşi sıra Süper Kupa maçımız var. Sezon uzun. Lig tükenmiş değil. Elimizden geldiğince puanları devşirmek istiyoruz. Şubat, mart denli neler olacağını şimdi açık söyleyebilirim. Hedefimiz hem kupada hem ligde güzel olmak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ