USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'

Ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarıda bitirmeyi hedeflediklerini kail Altay'ın beceri direktörü Mustafa Denizli, "Şu anne denli gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah zaman sonu da hakeza olur” dedi.

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'
24-09-2021 23:50

Beşiktaş'ı 2-1 yenmiş ettikleri maçın peşi sıra mütekellim Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri açısından ak yazılı oldukları maçta rakiplerinin talihsiz bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kadroda arazi düzlük oyuncularının ehemmiyetli birlikte bölümünün maçta fariza yapamadığını hatırlatan Denizli, “Bizde de devamlılık sunma fail 4 arkadaşımız yoktu. Temposu efdal birlikte karşılaşma oldu. Geriye düştükten sonradan devir muktedir olmak bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli birlikte faktör. Bu, ilerisi düşüncesince bizi ümitlendiriyor. Aramıza dünkü eklenmiş olan 10 dost oldu. Bunların kulübe de ağır birlikte finansal yükü olmadı. Şuanda düşündüğümüz benek hedefinin doğrudan elden etrafında dolaşıyoruz. Süper Lig'e dünkü çıkmak birlikte takımdan mevsim başlangıcında hakeza birlikte performansı baş döndürücü kimesne beklemiyordu, bizim dışımızda. Çabuk uyarlanmış olduk” dedi.

Kalite namına baş döndürücü efdal nitelik gösteremediklerini fakat efdal birlikte savaşım sergilediklerini anlatım fail Denizli, “Futbol yanlışlar oyunu. Yediğimiz gol de hatadan kaynaklandı. O dakikalarda takımları düşüren birlikte sebep olabilir lakin arka dönüşümüz güzel oldu. Daha mevsim başındayız. Sezonun baş döndürücü çelimsiz birlikte bölümünü geride bıraktık. İlerleyen haftalarda ne halde oluruz bilemiyoruz. Hedefimize muvasalat etmek düşüncesince iri birlikte savaşım ortaya koyacağız. Oyun anlayışımız İzmir'de ve deplasmanda değişmez” sanarak konuştu.

"Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli"

Beşiktaş'ın hastalıklı aktörleri zımnında çetince birlikte dönemden geçtiğini hatırlatan Denizli, “Oynayacakları birlikte Ajax maçı var. Bu Türk futbolu düşüncesince de ehemmiyetli birlikte maç. Böyle birlikte halde hakeza birlikte pik çıkmaları onlar düşüncesince olumsuzluk. Saha ortamında ve meydan haricinde muktezi saygıyı gösterdik” dedi.

Kendi futbolculuğum birlikte zamanlar da Altay'ın Süper Lig'e baş döndürücü güzel birlikte antre yaptığını tamlayan Denizli, “O devir da levent boylu sürekli birlikte önderlik yaşamıştık. Bu geceleyin ezanı karşılaşma ziyadesiyle önderlik olduk. Bu lügat fark bizi ruh bilimsel namına müspet etkiliyor. Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli. Düşündüğümüz yerden hâlâ güzel birlikte yerde bitirebiliriz sanarak düşünüyorum. Futbolcularımı emeklerinden çevre kutluyorum” biçiminde konuştu.

"İnşallah mevsim sonu da hakeza olur"

Maçtan sonradan Sergen Yalçın'la çelimsiz birlikte geveze ettiklerini de kail Denizli, “Kendisine, ‘Hayatımın baş döndürücü iri birlikte kısmı futbolla geçti. Ne futbolculuğumda ne de fen insanlık dönenimde hakeza birlikte tabloyla karşılaşmadım. Allah kimseyi de hakeza birlikte tabloyla huzur karşıya bırakmasın' dedim” sanarak konuştu.
Hedeflerini mevsim başlangıcında açıkladığını kail Denizli, “Biz ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarılarda arazi kabul etmek istiyoruz demiştim. Şuana derece gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah mevsim sonu da hakeza olur” dedi.

"Ben o şampiyonlukları tekraren yaşadım"

Türkiye'de türlü şehirlerden Süper Lig şampiyonu çıktığını anlatım fail Denizli, “İzmir de böke çıkartabilir. Şampiyon olmak düşüncesince şartların oluşması gerekiyor. Biz para aktarımı bütçesi en düşüt kulübüz. Aylarca izledik ve birlikte kol oluşturduk. Daha iyisi bu sene düşüncesince benzer değildi. İyi birlikte ekipman olabiliyorsanız Türkiye'de değme obje olur. Ben o şampiyonlukları tekraren yaşadım. O yolun dayanıklı birlikte kez bulunduğunu biliyorum. Bazı şeyler devir ortamında değişebilir” sanarak konuştu.

Ali Gözeten
 

İLGİLİ HABER
Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Lider olmak bizim düşüncesince iri birlikte gurur Altay Başkanı Ekmekçioğlu: 'Lider olmak bizim düşüncesince iri birlikte gurur'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ