USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'

Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde açıklamalarda mevcut Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, "Kupayı edinmeyi aşırı istiyoruz. Favori yayıncı ki de Beşiktaş, ancak tığ de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Nuri Şahin: 'Süper Kupa'yı almak istiyoruz'
02-01-2022 14:50

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde matbuat çalışanları ile müşterek araya geldi. Şahin, görüşmede sezonun geçmiş yarısını, kişi periyodunu ve Süper Kupa finali evveliyat düşüncelerini paylaştı.

Konuşmasına geçmiş yarının değerlendirmesini yaparak süregelen Şahin, "Gayet zait sabık müşterek 2.5 ay oldu. 1-2 benek elan müşterek tomar alabilirdik. 1-2 karşılaşma dünya sahada kıymetlendirmek istediklerimizi gördük. Oyuncuların performansları oldukça iyi. Formsuz olanlar, adım adım biçim kazanmaya başladı. Yeni sitemde zorlananlar oldu. Bunlar oldukça normal. İşin ciddiyetinde bulunan müşterek takıma sahibiz" dedi.

"Transfer gerçekleştirmek düşüncesince para aktarımı gerçekleştirmek istemiyorum"

Bir matbuat personelinin para aktarımı yapılacak mı sorusu üstüne Şahin, "Transfer engeli var. Kalkarsa tığ de tahkim gerçekleştirmek istiyoruz. Kulübü zora sokmayacak halde nitelik takviyesi gerçekleştirmek istiyoruz. Her kulübün istediği derece bizim de tahkim gerçekleştirmek istediğimiz yerler var. Takıma geçmiş 11 yada redif namına bakmıyorum. Transfer gerçekleştirmek düşüncesince para aktarımı gerçekleştirmek istemiyorum. Gelecek bulunan oyuncunun herhangi müşterek şeyden evvela elleme müşterek insanoğlu olması lazım. Bize müşterek şeyler katması lazım. Görüştüğümüz baktığımız, oyuncular var. Aramızdan ayrılacak bulunan olabilir" niteleyerek konuştu.

"Kasımpaşa maçı benim en aşırı üzüldüğüm karşılaşma oldu"

Yetenekli oyuncularının bulunduğunu tamlayan Nuri Şahin, "Bu oyuncularımızın spora yardımı elan müşterek tomar olması lazım. Kasımpaşa maçı benim en aşırı üzüldüğüm karşılaşma oldu. Bu maçı da alsaydık hedeflediğimiz müşterek noktaya ulaşacaktık. Ben takımda zait ayak topu görüyorum. Tabi ki de yeneceğiz, yenileceğiz. Benim düşüncesince hile önemli. Her maçta takımdan ayrımsız performansı almak aşırı zor. Ben Sivas müsabakasını hatırlıyorum. Bazı maçlarda bitap düşüyorsun. Kasımpaşa maçında takımda zihnî müşterek iğbirar hissettim" ifadelerini kullandı.

"Ben herhangi müşterek devir niyete ve oyuna bakıyorum"

Hedeflerinin ikinci yarıda elan aşırı karşılaşma düzeltmek bulunduğunu tamlayan canlı fen direktör, "Kazanan müşterek kol gelişmek istiyoruz. Ligde şen konumda gelişmek istiyoruz. Süper ve Türkiye Kupası var. Ben herhangi müşterek devir niyete ve oyuna bakıyorum. Oyun elleme bulunduğu devir puanlar gelecek. Oyunun üstüne az buçuk elan koymamız lazım. Transferler ile bunu hızlandırabiliriz. Konya maçında geriye yaslandığımızı düşünmüyorum. Hafta içinde aşırı çalışamamıştık. İdmanda aşırı müşterek tomar hile çalışmadık. Bu bizi aşırı az geriye yaslandırdı. Son dakika golü yemeyeceksin. Bunu ego takımada söyledim. Acı çekerek kimi şeyleri öğreneceksin. Biz de bunu yaşıyoruz. Bunun üstüne de çalışıyoruz. Tüm hataları gidermemiz lazım. Acı çekerek öğreneceğiz. Kasımpaşa maçında takımdan aşırı kendime elan aşırı kızdım. Bahadır'ı elan er alabilirdik" açıklamasında bulundu.

"Çok dobra müşterek karşılaşma bizi bekliyor"

Son dakikalarda yenilen goller ile ait de müşterek izah fail Şahin, "Zamanı korkmak aşırı absürt müşterek şey. Maçı 90+7 getirme. 90+3'te bitsin. Net hile dakikamızı oynasak maçı bitirirsin. Galatasaray maçında yediğimiz gol aşırı tecrübesizlik. Bunları oyuncularım ile de konuşuyorum. Üzerine çalışıyoruz. Bizim sonuç dakikalarda yediğimiz gollerde de mevcut attığımız goller de var. Oyuncular aşırı müşterek tomar dinlemedi. 3 çağ müsaade verebildim. Bu bizim düşüncesince dezavantaj olacak. Bir talih da olabilir. Çok dobra müşterek karşılaşma bizi bekliyor. Oyuncuların bütünü hazır. Tek maçta yürek kazanılacak olması güdeleme namına yeterlidir. Tek maçlık müşterek şans. Kupayı edinmeyi aşırı istiyoruz. Favori yayıncı ki de Beşiktaş, tığ de hazırız. Camiamız şen olsun. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımızın kupayı ne denli aşırı istediğini biliyoruz. Genç yaşta geçmiş finalime çıkacağım. Camiamızın luğu benim sevincimdir. Oyuncularım ile sahada yaşayacağımız şenlik beni bahtiyar eder. Ben sevince kuma olma adayıyım. Allah baht değer de yürek gelirse aşırı dobra olur" niteleyerek laflarını tamamladı.

Ertuğrul Gün - Akif Yılmaz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ