USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ONVO’nun spora desteği sürecek

ONVO markasıyla nice kulübe destekleyici bulunan Mehmet Atmaca Holding'in sahibi Mehmet Atmaca, spora bulunan desteklerinin bitmeme edeceğini açıklarken, "Önümüzdeki zaman kulüplerle bulunan sponsorluk anlaşmamızı yetiştirmek istiyoruz. Bir kulübün ad sponsorluğunu alabiliriz" ifa

ONVO’nun spora desteği sürecek
16-12-2021 13:04

Mehmet Atmaca Holding'in sahibi Mehmet Atmaca, spora verdikleri desteğin bitmeme edeceğini söyledi. ONVO markasıyla Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ve Konyaspor özellikle peyda etmek az daha nice kulübe ayrımlı sponsorluk şekilleriyle dayanak sağlayan Mehmet Atmaca, sonuç adına Görme Engelliler Federasyonu'yla sponsorluk anlaşmasına imza attı. Yaptıkları anlaşmaların art dönüşlerinin aşırı dobra bulunduğunu tabir fail Mehmet Atmaca, önümüzdeki mevsim beş altı kulüple ad sponsorluğu anlaşması imza etmek istediklerini de laflarına ekledi.

"İsim sponsorluğu istiyoruz"

Müşteri kitlelerinin futbola istekli bulunduğunu tabir ederek laflarına süregelen Mehmet Atmaca, "Bizim alıcı kitlemiz şimdi aşırı futbola istekli bulunduğu düşüncesince kılıç de reklamlara aşırı ciddiyet verdik. Süper Lig'den 13 takımla anlaşmaya vardık. Bu sene aşırı dip girdik reklamlara ve önümüzdeki sene bunu tasarruf etmek istiyoruz. Çok da yararını gördük bunun. Göğüs, şort, mikrofon gerisi ve alan reklamları kabilinden nice sponsorluk anlaşmasına imza attık fakat ego önümüzdeki mevsim ad sponsorluğu gerçekleştirmek istiyorum. Bunun şimdi hayır olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sene inşallah beş altı takımla bunu yapacağız. Aklımda kimi ekipler mevcut elbette ki fakat bu da bütçeyle alakalı. Birçok takımla görüşeceğim, kafamızdaki bütçelerde olursa bunu yapacağım mutlaka. Bu barışma Süper Lig odaklı olacak fakat ego aşağıdaki takımlara da dayanak oluyorum. BAL ve 3. Lig'de de nice takımla mutabık olmamız var. Bunun haricinde voleybolda Türk Hava Yolları'yla mutabık olmamız oldu. Kulüplere kerhane gerisi ekranları da yapıyoruz. Bunu da sponsorluk yaparak gerçekleştiriyoruz. Görme Engelliler Federasyonu Başkanı bizi görüşme etti. Bu sene onların da anne sponsoru olacağım. Onlara arkalamak istiyorum. Burada erek dayanak olmak. Evinden çıkamayan füru oluyor. Engelli nice kardeşimiz var. Onları spora vermek ve camianın içerisine çıksınlar istiyoruz. Bunun düşüncesince de elimden ne geliyorsa hazırlamaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

"Huzuru parayla satın alamazsınız"

Amatör sporlara dayanak vermenin ehemmiyetli bulunduğunun altını çizen Mehmet Atmaca, "Aslında erek burada reklam değil. Burada erek dayanak olmak. Benim markanın tanıtılması düşüncesince ortak beklentim yok. Onların güzel olması bizlere emniyetsiz ortak büyüklük veriyor. İşin tinsel boyutu aşırı farklı. İnanılmaz ortak hayat ve büyüklük veriyor. Bunu parayla satın alamazsınız. Birçok varlıklı insanoğlu mevcut fakat huzuru yok. mühim bulunan buna ulaşabilmek. Çok da erinçli ve mutluyum” dedi. Bireysel sporculara da dayanak olduklarını tabir fail Atmaca, “Bireysel sporcular da geliyor sponsorluk görüşmesi için. Kayak takımları, kick boksçular, boksörler geliyor. Hepsine dayanak olmaya çalışıyorum ve güzel olmalarını da aşırı istiyorum. Başarılı olduklarında aşırı bahtiyar oluyorum" niteleyerek konuştu.

"Yayın kalitesi fevk kurda istihsal yapıyoruz"

ONVO adına ürettikleri halis muhlis televizyonların 4K teknolojisinde bulunduğunun altını çizen Mehmet Atmaca, "Bizim halis muhlis ürettiğimiz televizyonlar 4K yayınını destekliyor. Özellikle ayak topu maçlarında kimi kimi aşırı dobra yayınlar oluyor. Böyle bulunduğu devir da emniyetsiz ortak fon kalitesi oluyor. İnşallah halis muhlis maçlar bu yayınla dirimlik ve izleyiciler de aşırı nitelikli maçlar izler. Benim ürettiğim televizyonların bütünü 4K. Bütün yayınlar 4K bulunduğu devir fon kalitesi aşırı dobra olacak. Ben bundan sonradan 4K sıfır monitör üretmiyorum. Vatandaş bunu almış bulunduğu devir ortak şimdi monitör kabul etmek mecburiyetinde kalmasın istiyoruz. En azından dayanabilen istihlak mülkü üretirken, levent boylu sürekli olmasını istiyoruz” dedi. Spora bu derece aşırı envestisman yapmalarına yanıt hedefinde rastgele ortak kulübün yada federasyonun yönetimine tahavvül etmek olmadığını da kail Mehmet Atmaca “Ben idarecilik yada reislik düşünmüyorum. Takım tutmuyorum çünkü. Spora aşırı merakım var. Bütün ekipler benim düşüncesince aynı. 4 oğlum var. 2'si Galatasaraylı, 1'i Beşiktaşlı ve 1'i Fenerbahçeli. Ben sporda becerikli olmayı göz boncuğu devir düşünmüyorum. Ben dayanak oluyorum. Ben sanayiciyim ve üretip evren pazarına dünyalık kıymak istiyorum" açıklamasını yaptı.

"ONVO'nun 162 ülkede tescilini yaptık"

Yıllardır endüstriyalizm yaptığını tabir fail Mehmet Atmaca, "İlkokul bittikten sonradan üretime başladım ben. Benim gayem bellik oluşturup dünyaya sunmaktı. Geçen sene ONVO'yu kurduk ve 162 ülkede tescilini yaptırdım. Daha aşırı dış satım odaklı ortak üretimevi burası. Şu anda 47 ülkedeyiz. Bunu gelişigüzel sene artıracağız. Hedefimiz dünyada monitör dair önce 5 bellik arasına girmek. Bütün evren bu markayı tanısın ve kılıç de kazanalım, türkiye de kazansın. Binlerce insanoğlu çalışıyor, onlar emeklerinin karşılığını alıyor. Sanayicilik aşırı güzel. Benim biricik gayem üretip satmak. Futbol kulüplerine yada federasyonlara duhul ortak gayem yok. Bu işin erbabı bulunan insanoğlu var. Bu eşhas fariza alsın buralarda. Ben sanayiciyim ve her insanın bilmiş bulunduğu işi yapmasından yanayım. Herkes bilmiş bulunduğu işi yaptığında ülkeye de şimdi aşırı faydası olur" ifadelerini kullandı.

"Elektrikli araçlara envestisman yapacağız"

Teknolojiyi aşırı dobra izleme ettiklerini de laflarına ekleyen Mehmet Atmaca, "Artık uygulayım bilimi elektrikli araçlara, elektrikli bisikletlere, elektrikli arabalara akla yatkın gidiyor. Bizim de Ar-Ge birimimiz bunun dair çalışıyor. Biz güzeşte sene elektrikli scooter üretmeye başladık. Bunun peşi sıra elektrikli motor ve mini vasıtalar düşünüyorum. Artık mazot motorin tutarları arttı. Bunun 5'te 1 fiyatına elektrikli aracınızı doldurup seyahatinizi yapabilirsiniz. Bu iş de beş altı sene sonradan patlayacak. Biz de gelişigüzel ayrışık elektrikli vasıtaya envestisman yapıyoruz. Bütün dünyada aşırı yaygın. İş adamları güçlü bagajlarına birer adet scooter koyuyor. Trafik bulunduğu devir aracını ortak yere bırakıyor ve scooter ile yola bitmeme ediyor. Ben de yapıyorum bunu. Bunlar da ONVO marka. Elimizde 70 KM hızlılık karşılayıcı ve 70-80 KM menzilli vasıtalar mevcut fakat bunları yazılımla 25 KM mücahede meydana getirecek biçimde ayarladık. Çünkü aşırı aceleci olması yerinde kazalı oluyor" niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş – Oğuzhan Ort – Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ