USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'

A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, şeb ezanı antrenmanı öncesinde konuştu. Her dü aktör da, Norveç maçında ellerinden geleni yaparak galibiyete ulaşmak istediklerini tabir etti.

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'
04-10-2021 23:54

Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak bulunan Norveç maçı öncesinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlamış bulunan A Milli Takım, hazırlıklarına da başlama verdi. A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, şeb ezanı antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile meydana getirilen geçmiş görüşmelerini anlatarak laflarına başlamış bulunan Ozan Tufan, “Kendisi eğitimlerden ilkin mental manada konuştu. Hocamızla tanıştık. İstediklerini söyledi, düşüncelerini aktardı. Samimi müşterek düz vardı. Biz de ona asistan olmaya çalışacağız. En güzel biçimde elemeleri elbette tamamlayabiliriz ona bakacağız. Bugünden itibaren iane etmeye çalışacağız. O da bizlere bilgilerini aktaracak. Tam grup olmadığımız düşüncesince taktiksel manada fikirlerini hâlâ dile getirmedi. Taktikten ilkin mental namına yaklaşımı vardı. Disiplini ön planda avlamak istiyor. Mental namına herkesi alıştırmak istiyor. Şu anne derece bunları konuştuk” sanarak konuştu.

“Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor”

Son devirde yaşanmış bulunan azalma konusunda suali yanıtlayarak laflarına bitmeme fail Ozan Tufan, “Aslında bu biçimde geçilmek gerekiyor. Avrupa Şampiyonası'na munzam müşterek grubumuz var. 2016'nın peşi sıra Avrupa Şampiyonası'na gine iltihak başarısı gösterdik. Kötü müşterek başarım sergiledik ancak güçlü rakiplerimiz vardı. Dünya Kupası Elemeleri'ne de güzel başladık. mühim maçları kazandık. Belki şakak gösterilmedik ancak zat oyunumuzu oynamaya çalıştık. Kötü müşterek Hollanda maçı geçirdik. Bu mağlubiyetten sonradan tığ de üzgünüz. İstemediğimiz müşterek mağlubiyetti. Kaliteli müşterek aktör grubu mevcut Hollanda'nın. Zor müşterek maç olacağını bekliyorduk ve anca oldu. Avrupa Şampiyonası'ndan sonradan inişli yokuşlu durumumuz vardı. Erken müşterek gol yedik. Bu hataları tekrarlamamak düşüncesince bunun toplantısını gine yapacağız. Bu saatten sonradan Norveç maçına konsantre olmamız lazım. Alınan neticelerle ilişik namına Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor. Sahada oynayanlar biziz. Bir mesul mevcut ise baştan sona bu arada elimizi taşın dibine koyacağız. Norveç maçına hâlâ güzel iktisap etmek düşüncesince konuşacağız. Kadromuza bakınca gailesiz ve geçmiş kere Avrupa Şampiyonası görmüş arkadaşlarımız var. Zor ve ateşli müşterek turnuva geçti. Bu atmosferde sallanmak emeksiz değil. Maç maç namına beslemek istiyoruz. Zor müşterek Norveç maçı var. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ve en güzel biçimde tamamlamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Haaland ve Sörloth oynasaydı, ona gereğince motive olurduk”

Norveç Milli Takımı'nın ehemmiyetli adları Haaland, Alexander Sörloth'un kadroda oynamayacak olmalarını da değerlendiren Ozan Tufan, “Biz dünya olarak, ekipman namına bu ismiler oynadığında hâlâ aşırı motive bulunan insanlarız. Kendimizi yukarı ölçüde gören müşterek ekibimiz var. Çoğu da emlak haricinde ülkemizi temessül ediyor. Norveç'teki bu eksiklerin elbette ki artısı var. Bu eksikler olmasa da ülkemizi en güzel biçimde temessül edeceğiz. En önemlisi bugünden itibaren antrenmanlarda yüzdelik 100 çalışıp aldığımız direktifleri sahaya yaymak olacak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Rıdvan Yılmaz: “Stefan Kuntz'un bizlere yaklaşımı aşırı iyi”

Ozan Tufan'ın peşi sıra mütekellim gailesiz topçu Rıdvan Yılmaz, Stefan Kuntz'un beraberce ayrımsız görüştüğünü anlatım ederek, “Kuntz'un bizlere yaklaşımı aşırı iyi. Ben de geçmiş kere ecnebi müşterek hocayla çalışacağım. Bize aşırı sevimli davranıyor. Gençlerle çalışmış olduğu düşüncesince olabilir. Umarım bizlere asistan olacak. Biz kendine güvenen müşterek ekibiz. Ben de şu an kendimi hâlâ güzel hissediyorum. Forma şansı bulup bulmamam ehemmiyetli ancak ulusal takımın başarısı benim formumdan hâlâ önemli. Forma şansı bulan elinden geleni yapacaktır. Kendimize inanıyoruz. Norveç'in ehemmiyetli eksikleri mevcut ancak tığ gine zat oyunumuzu oynayıp galip gelmeye çalışacağız” dedi.

Caner Erkin ile bulunan biçim rekabeti kendince da mütekellim Rıdvan, “Caner abiyle Beşiktaş'ta baş başa çalıştım. Onu burada görür görmez bahtiyar oldum. Caner abiyi severim. Hoca hangimize nasip verirse, formayı giyen elinden geleni yapacaktır” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş - Onur Hamzaoğlu - Gökhan Kılınçer

İLGİLİ HABER
A Milli Takım, Stefan Kuntz ile geçmiş idmanına çıktı A Milli Takım, Stefan Kuntz ile geçmiş idmanına çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ