USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Beşiktaş derbisi önceleri icra ettiği açıklamada, “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi.

Serdar Dursun: “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”
04-05-2022 19:20

Fenerbahçeli topçu Serdar Dursun, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak laflarına süregelen Serdar Dursun, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisini doğrultmak düşüncesince gideceklerini anlatım ederek, “Özel müşterek maç, derbi. Kazanmak düşüncesince gideceğiz. 3 maçımız kaldı. İnşallah 3'te 3 yapmış olup sezonu elleme biçimde aktarmak istiyoruz” halinde konuştu.

“Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum”

Gelecek yıl de performansının üstünde bırakmak istediğini aktaran Serdar, “Geçen yıl gol kralı olmuştum bu yıl de 1. sıralarda 14-15 gollü oyuncular var. 1 gol kaldı. 3 maç var. Ondan ilkin de açıklamıştım. Herkes bu seviyeye erişince gol krallığını sürmek isteyecektir. Herkes gol kralı kızarmak istiyor. Tabi 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. 1. tam mevcut kızarmak istiyorum. Bu başarım seneye düşüncesince kâfi mi? Fenerbahçe'de rastgele devir yukarı seviye. Her devir nakil kabil forvetler dirimsel starlar dirimsel diyelim. Ben de hesabına bırakmak istiyorum. Sezonu en elleme biçimde aktarmak istiyorum. Seneye bakalım ne olacak ne bitecek. Kim gelirse gelsin ego performansımı gösterip, müşterek numara ileri uç oyuncusu kızarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Gol krallığında minimum müddet meydan benim”

Sezona sakatlıkla başladığını vurgulayan Dursun, “Bu yıl ego aşırı talihsizlikler yaşadım. Geldiğim evvel maç sakatlandım bu beni art attı. Az oynadım. Şimdi gol krallığına da bakarsak, minimum evvel 11 oynayan benim. En az dakika meydan benim evvel 10 sırada. Son 2 aydan bu yana hâlâ akıllıcasına yanlışsız evvel 11 oynuyorum. Bir ileri uç oyuncusu düşüncesince evvel 11 kuşkulanmak rastgele devir önemlidir. Bakalım seneye ne olacak. İnşallah hacısı hocası düşüncesince elleme olur” sanarak konuştu.

“İsmail Hoca bana güvendi”

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın namına istinaden evvel 11'de oynattığının altını çizen Serdar Dursun, şu ifadelere arazi verdi:
“Takım şekilde istediğimiz performansı gösterdiğimizi düşünüyorum. İsmail Hoca geldiğinden bu yana şu an Avrupa'da akıbet çevrim 15-16 maçta en faziletkâr istikrarı yakaladık. Bana istinaden yukarı fazladan 11 oynattı. Takımdaki bir çok aşırı aktör bundan sonraları rastgele hafta hesabına koyarak oynuyor. Her hafta evvel 11 oynamaya başladı. 4-3-3 sistemine döndü ego de bu sistemde pivot santrfor veya gerçek olmayan 9 şekilde hâlâ aşırı topla oynamama izin ediyordu. Bazı hocalar defansın gerisinde dikili kalmanı ister. Hoca istiyor ki daim ön tarafta gezebilirim, kenarlara gelebilirim, küf bağlantısında asistan olabilirim. Benim düşüncesince en ehemmiyetli bilinçlilik karın şekilde oynarsan ferde gelirse hâlâ şen çıkıyorsun. Hocaya da teşekkürname kılmak istiyorum. Bana güvendi, oynattı. Bazen kabil ya 2-3 maç gol atamazsın doğrudan yedeğe çekilirsin. Öyle müşterek şansım da oldu.”

“Her pik gol atmak düşüncesince çıkarım”

Daha müşterek tomar müddet alması yerinde 20-22 ortada gol kaydedebileceğini tamlayan 30 yaşındaki futbolcu, “Rakam şekilde 14 oldu. 3 maç kaldı bakalım mevsim sonu ne olacak. Ben rastgele devir koşa hanelere erişmek istiyorum. 10 gol 20 gol sanarak söyleyemem. Her pik ego gol atmak düşüncesince çıkarım. Her pik karın şekilde gol asist ile başlarım. Tabi müşterek nicelik şekilde şu an 14 hâlâ müşterek tomar oynasaydım 20-22 olabilirdi. Kafa şekilde az buçuk daima fon gücüm yüksektir” sanarak konuştu.

“Arda inşallah endamsız sürede Avrupa'ya gider”

Sarı-lacivertli futbolcu, ekip arkadaşı dinç topçu Arda Güler karşı da konuşarak, “Arda'yı yazdan bu yana tanıyorum. İlk idmanlarda gördüm. Kendini mahsus ediyor lazım istemez. Herkes anlıyor aşırı ayrı ayrı müşterek kabiliyeti olduğunu. Çok dinç hâlâ 17 yaşında. Bu yıl oynadığı seneye uyarınca aşırı sunturlu işler yaptı. Çok da elleme ve parlak müşterek çocuk. Benim rastgele devir gençlere önerim; Fenerbahçe üzere camialar aşırı büyük. Hele Türkiye'deki dinç oyuncular düşüncesince hakeza baskılarla kuşkulanmak zordur. İlk yıl az buçuk hâlâ kolaydır fakat seneye Arda düşüncesince ne olacak onu bilemem. İnşallah pot bela yapılmaksızın kendini geliştirir. Kişilik şekilde hakeza kalır. Fenerbahçe zordur, lazım istemez antika oyuncular var. Forma rekabeti de olacak. İnşallah akıbet maçları da elleme geçirip Avrupa'ya en endamsız sürede gider” değerlendirmesini yaptı.

“Jeneriklik goller aktör ve taraftarlar düşüncesince elleme oluyor”

Serdar Dursun, değiştirilmiş vuruşlarla goller atmayı sevdiğini dile getirerek, “Ben daim hakeza müşterek şeyler denerim. Küçüklüğümden beri. Vuruş nitelikleri üzere kendimi ihya açısından. Röveşata golleri de atmıştım eski dönemlerde. Şu an Fenerbahçe'de antika ayrı ayrı müşterek golüm hâlâ olmadı. 3 maçım var. Bir ukubet vuruşu oldu, değişikti. Gol goldür, rastgele gol önemlidir. İnşallah jeneriklik goller yandaş ve aktör düşüncesince hâlâ elleme oluyor” ifadelerine arazi verdi.

“Genç oyuncular kendilerine güvensinler”

Kariyerinde 24 yaşından sonraları müşterek sıçrama yaşadığını kail Serdar Dursun, bu durumun dinç futbolculara dayanıklı olması gerektiğine değinerek, şu ifadelere arazi verdi:
“Zamanından esir aşırı videoteyp ve fotoğraflar var. 22 yaşlarında maçlara gelirdim 2. ligde oynuyordum. Karagümrük zamanındandı o video. Ben rastgele devir kendime kani müşterek oyuncuydum. 2. ligde oynuyordum fakat ‘bir gündüz orada olacağım' sanarak kendime söylüyordum. İnanıyordum ve afsun ediyordum. Bu yaz hakeza öneri olunca buraya geldik. Böyle müşterek before-after videosu çektik. Güzel oldu. Her devir çoluk çocuk yahut benim üzere süper lige gelip oradan müşterek ast lige oradan 2. lige sakıt oyuncular düşüncesince müşterek düş kaynağıdır. Ben de anca süreçler yaşadım. Bazı oyuncular hakeza yerlerde adım atar ego az buçuk düştüm diyelim. 24'ten sonraları müşterek kariyer sıçraması oldu. Kazıya kazıya oldu. Kariyerime bakarsak nereden nereye geldim. İnşallah dinç oyuncular düşüncesince düş olur. Burada da oluyor. Oynayamıyorlar müşterek giderler 2.lige 3.lige ve kafaları ‘acaba sonlandı mi' sanarak karışıyor. Herkes dinç oyuncular kendilerine güvensinler. Benim kariyerim de hakeza oldu."

"Yeter ki ukubet dalında topla buluşayım, manzume ayırt etmiyor"

Hangi sistemde hâlâ şen oynadığı sorulmasının arkası sıra Serdar, "4-3-3'ün uğrunda oynamayı seviyorum. Sahte 9 tarzı. Bazen 10 numaraya gelip hile oluşturmayı veya kanatlara gitmeyi. 3-4-3'ün önü de dobra oluyor. Benim düşüncesince en ehemmiyetli bilinçlilik kâfi ki ferde öne gelsin. Yeter ki ukubet dalında topla buluşayım. Sistem ayırt etmiyor” cevabını verdi.

"Süper Lig'de kariyerli oyuncular var"

Süper Lig ile ilgilendiren de mütekellim Serdar, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Lige bakarsak çetince müşterek lig. Katı müşterek defans meydana getirilen bi lig. Bireysel aktör şekilde zeki müşterek lig. İyi kariyerli oyuncular var. Benim düşüncesince de anlaşılmaz tek hakeza süper ligde ha mu. Son 3 haftaya girdik. müşterek numara 15 golde rastgele lige bakarsak 18-20-25 yöresinde oluyor. Cevaplamam az buçuk zor. Belki ligden ihtimal defanstan kaynaklı ihtimal oyuncular yeterince başarım göstermedi."

Bora Akyol- İsmail Yasin Akçın- Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ