USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sosyal plan kendisine kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda

Gaziantepli iş insanı Hatice Bilginsoy çeşidinden içtimai plan namına kurulan ve Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu'nda ismini play-off aşamasına yazdıran Adam Voleybol, Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi hedefliyor.

Sosyal plan kendisine kurulan uçan top takımı, Sultanlar Ligi yolunda
07-03-2022 15:35
Gaziantep

Kulüp başkanı Hatice Bilginsoy, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, özellikle yapı iktisap etmek neredeyse nice bölgede iş hayatında bulunduğunu söyledi.

Çocuklarının sporla uğraşmasının kendisini etkilediğini tamlayan Bilginsoy, "Oğlum sepet topu oynardı ve elimde alıcı ile sekilik sekilik gezdim. Kızım yüzücüydü, onu döşemek düşüncesince de gene sekilik sekilik gezerdim. Yani sekilik tozunu yuttum. Çocuklarımın sporla uğraşması hem benim o heyecanı yaşamamı sağlamış oldu bununla beraber beni spora yönlendirdi." dedi.

Gelecek nesillere spor yönünde müşterek im artırmak düşüncesince eşiyle kolları sıvadıklarını tabir fail Bilginsoy, "İlk namına müşterek takıma müzahir olduk. Böylelikle sporun gelişememiş kısmında işe başladık. Sonra eşimle müşterek spor kulübü kurmaya değişmeyen verdik. Kızlarla ve hanımlarla ilişik ne yapabileceğimizi düşünürken, bu ekibi kurduk. evvel 2. Lig'de savaşım ettik ve deneme sahibi olduk. İşin gelişememiş tarafını müşterek elleme öğrendik. Sonra kimi takımların bulunmuş olduğu ligdeki oynama hakkının satın alınabildiğini öğrendik. Böyle müşterek şansımız oldu. Mardin takımının 1. Lig'de oynama haklarını satın aldık." ifadelerini kullandı.

Bilginsoy, Gaziantep'in uç şehri olması zımnında kimi oyuncuların buraya neşet etmek istemediğini, problemi bitmek düşüncesince ağır icraat yaptıklarını anlatarak, "Kalacak bölgeleri ayarladık, ödemeleri dört dörtlük yaptık. Çok elleme müşterek dalavere teşhir etmek zorundaydık, anca de yaptık. Yurt dışından deneyim etmek düşüncesince aktör aldık. Sonra 'Bize akıllıca değilsiniz.' niteleyerek gelişememiş gönderdik. Bunu diyebildik. Şu an Amerika ve İtalya'dan oyuncularımız var." niteleyerek konuştu.

"Sosyal müşterek plan namına yola çıktık"

Amaçlarının, sporun coşkusunu ve elleme yanlarını her insana yaymak bulunduğunu aktaran Bilginsoy, laflarını şöyleki sürdürdü:

"İlk özellikle toplumsal müşterek plan namına yola çıktık. 'Kimlere dokunabiliriz?' dedik. Daha çok, 'Kendi şehrimizdeki dezavantajlı alanlarda kızlara ulaşabilir miyiz?' niteleyerek düşündük. Aslında spor okulu kabilinden düşünmüştük. Sonra baş döndürücü çelimsiz müddette hevesli müşterek gezi başladı. Geçen sene play-off evresinde 3. olduk. Bu sene gene play-off oynamayı garantiledik. Sultanlar Ligi'ne genişlemek düşüncesince önümüzde tek bariyer yok. Biz inandık, kol inandı, kent inandı. Sultanlar Ligi, gazi unvanlı bu spor şehrine baş döndürücü yakışacak."

Bilginsoy, bölgede spora bulunan alakanın değme güzeşte güneş arttığına dikkati çekerek, "Şunun sözünü veriyorum, önümüzdeki çağda Güneydoğu ve Gaziantep'te en baş döndürücü bu spor izlenecek. Bu heyecanı baş döndürücü hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Doğancı: Takımın gidişatından memnunum

Başantrenör Suphi Doğancı, teşrinisani ayında takıma katıldığını ve dört dörtlük anlamıyla müşterek eş olduklarını dile getirdi.

Takımla ağır müşterek kere aldıklarını tamlayan Doğancı, "Takım ekibini değiştirdik. Sistem namına hâlâ doğurgan oynamaya başladık. Bunun meyvelerini aldık. Lig bitmeden play-off evresini garantiledik. Bu planladığımız müşterek pozisyondu. Takımın gidişatından memnunum." biçiminde konuştu.

Kız evlatların spora hâlâ müşterek tomar özendirilmesi icap ettiğini aktaran Doğancı, "Kız evlatları düşüncesince güvenilmez müşterek fırsat. Bu kentte hakeza müşterek fırsatın olması müthiş. Çünkü elleme ve kuvvetli müşterek şehir. Bu işten dokunca gören hiç kimseye tanık olmadım. İnşallah Sultanlar Ligi'ne çıkarak merakı buraya toplarsak, kızlarımızın geleceği düşüncesince acemi kapılar açılış fırsatı olur. Bu sorumlulukla yolumuza bitmeme edeceğiz. Önümüz aydın görünüyor." ifadelerini kullandı.

Doğancı ayrıca, play-off evresindeki evvel maçlarına 22 Mart'ta çıkacaklarını ve hazırlıklara başladıklarını laflarına ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ