USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Stefan Kuntz: "Takımın sahada yüksek kalitede oynamasını hedefliyorum"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, takımının Norveç karşılaşmasında sahada yüksek kalitede ortak ayak topu oynamasını hedeflediğini tabir ederken, yarışmada 90 dakikaya ve şimdi fazlasına odaklanmaya çalışılacak ortak gerilim bulunduğunu söyledi.

Stefan Kuntz:
07-10-2021 18:35

2022 FIFA Dünya Kupası G grubu 7. maçında erte Norveç ile karşılaşacak bulunan A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Stefan Kuntz, yarışma önceleri matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Gelmeden ilkin Türk Milli Takımı'nın müşterek aşırı maçlarını izlediğini tabir ederek, ”Oyuncuların toprak almış olduğu takımları izledim. Burada anlaşılan müşterek bilgelik zemini mevcut ama bunları yevmi antrenmanlarla hesabına getirilemeyecek şeyler değil. Oyuncularımı hem sahada hem saha haricinde çelimli yönlerini, cılız yanlarını keşfetmem gerekiyor. Futbol felsefesi açısından Türkiye'ye akla yatkın bulunan müşterek hikmet bulduk. Norveç maçıyla ilişik düşüncelerimi anlattım. Bu izlem ve taktikle oynayabilir misiniz dedik ve az haset hakeza geçirdik. Yarın esenlik ve heyecanla pik çıkacağız” halinde konuştu.

"Bütün takıma baş başa ihtiyacımız var"

Milli takımın önceki performansına ve ekibe yer veren Kuntz, "Burak Yılmaz'ında dediği kabil geçmişle ilgili sayfayı kapattık. Yeni müşterek sahife ayırmak kişilerin ne yapacaklarını açıklamak düşüncesince müşterek fırsat. Kısa müşterek süremiz mevcut ama bu müddet içerisinde takımı, aktörleri güçlendirebilmek, özgüvenle sahaya çıkabilmeleri düşüncesince önemsiz tadilat yaptık. İlk ruhsal tansiyon testimiz mevrut durumda. Kim kalede, ki sahada, ki redif kulübesinde göreceğiz. Bu civar streste ekipman olmayı başarıyor muyuz niteleyerek bakacağız. Letonya maçında bu maçta oynamayacak 6 oyuncuya ihtiyacım olacak. Yedek kulübesindeki oyuncular saha içindeki dostlarını destekleyecek. Bütün takıma baş başa ihtiyacımız var” açıklamasını yaptı.

”90 dakikaya odaklanmaya çalışılacak müşterek yüklülük var”

Norveç maçı düşüncesince edisyon altında olup bulunmadığı sorusuna karşılık sağlayan Alman Teknik Adam, şu ifadelere toprak verdi:
"Belli müşterek ağırlık olması gerekiyor. Yaşayacağımız müşterek sevincin beklentisi bu. Son saatlere yaklaştığınızda müşterek tünele girmiş kabil hissediyorsunuz. Bunun böylelikle sizi muntazır 90 dakikayı odaklanmaya çalışacak müşterek yüklülük var. Antrenör şekilde alışkınsınız ama buna arttırma toy müşterek ülkenin ulusal ekibi düşüncesince kenarda olacaksınız. Bu müspet müşterek coşku oluşturuyor. Benim yapmam müstelzim işime odaklanmak. O anlamda eskiden ne olduysa yarında anca olacak. Almanya'dan eş üyelerim doğacak karşılaşma için."

"Oyuncular performansa mucibince ekibe çağrılacak"

Norveç maçı öncesinde açıklayan ekip ile ilişik de mütekellim Stefan Kuntz, "Oyuncular ilişkin kendim müşahede yaptım ve orada buğulu ve canlı gömlek oyuncular ortada balans meydana getirmeye çalıştım. Bunlar ortada müşterek kokteyl yapmanın başarıyı getireceğini düşündüm. Bir tarafta repertuvar var, müşterek tarafta da pervasızlık var. Bu kombinasyonu müşterek araya getirdim. Nasıl müşterek ayak topu dingildemek istediğimiz düşüncesince ekip oluşturdum. Bu civar ekip ve bu kadroda mevcut iktisap etmek gelişigüzel daim ulusal takımda olacağının garantisi değil. Şimdi toprak almıyor niteleyerek müşterek şimdi alınmayacak değil. Sürekli Türk aktörleri izleyeceğim ve oradaki performanslara mucibince değişmeyen vereceğim" değerlendirmesini yaptı.

"Takımın sahada yüksek kalitede oynamasını hedefliyorum"

Geçmişe aşırı takılmadığını tamlayan Kuntz, "O devir müşterek grup vardı ve burada ne işe yaradığını bilmiyorum. Türkiye'nin Norveç'i ülkenizdeki maçta dört başı mamur oyuncuların oynadığı maçta yendiğini biliyorum. Bazı oyuncuların olmaması dezavantaj olmaz. Uzun vadede müşterek repertuvar şekilde söyleyemeyiz ama az karşılaşma düşüncesince bu kaybolma oyuncuların hesabına alınacak oyuncular da dobra başarım gösterirdik. Norveç'in kalitesinde azalış olmaz. Bazı pozisyonlarda toy aktörleri var. Bir aşırı nesne hudayinabit saf dışı ama ayrımsız sürede şurası biliyorum. Bu takımın başlangıcında yeniyim ve yalnızca kişi takımımın sahada yüksek kalitede oynamasını hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

”Son antrenmanda kaleciye değişmeyen vereceğiz”

Bir matbuat çalışanının kalede kime talih vereceksiniz sorusunu cevaplayan uzman beceri direktör, ”Bunun şişman müşterek iş bulunduğunu biliyorum. Sinan Bolat, Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'ı aldık. 2 canlı ve 1 uzman kaleciden ekip yaptık. Kaleci düşüncesince değişmeyen verirken bana araştırma görevlisi olması düşüncesince Michael'i aldım. O antrenmanları takip etti ve izlenimleri beni paylaştı. Bugün olacak antrenmanda kaleciye değişmeyen vereceğiz. Genel günah beceri direktörde ve müşterek şeylerin aksi olabileceği dair kaygım yok. Yeni müşterek giriş tamamımız düşüncesince fırsat. Sahip olduğumu fırsatı kullanmalıyız. Bu mevzuda topu topu seyirciler araştırma görevlisi olabilir. Norveç maçından sonradan gelişigüzel nesne tükenmiş değil gelişigüzel daim okazyon olacak” niteleyerek konuştu.

"4 maçın peşi sıra Türk futbolunu değerlendireceğiz"

Maçlara gidip oyuncularını gelişigüzel fırsatta izlediğini kail Stefan Kuntz, "Federasyonun buradaki tesisleri aşırı harika, bundan dolayı emektar oynadığımız sahaları görüşme ika fırsatım olmadı. Gördüğüm kadarıyla etrafımdaki insanoğlu beni aşırı yunak biçimde karşılıyor. Bu pik aşırı dobra hissettiriyor baştan eve fark etmek gibi. Benim düşüncesince en önemlisi önümüzdeki 4 maç. 4 maçın peşi sıra az buçuk kılıç kendimiz oturup Türk futbolu dair neler yapabilir niteleyerek konuşacağız. Türk futbolunu kullanmak konumunda görmüyorum kendimi. 4 maçın peşi sıra topu topu kulüplerdeki beceri direktörlerle görüşeceğim neler yapabiliriz diye” dedi. Alman Teknik Adam Stefan Kuntz, sonuç şekilde şişman müşterek edisyon hissetmekten kıvançlı bulunduğunu tabir ederken, Norveç maçı 11'inin netleştiğini ama planlarını kendine sakladığını söyledi.

Burak Yılmaz: "Hocamıza dayanak olup tanımamız gerekiyor"

Norveç maçı öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtlayıp müsabakayı değerlendiren A Milli Futbol Takımı Kaptanı Burak Yılmaz, yarınki maçın öneminin bilincinde olduklarını tabir ederek, "Kesinlikle kazanmamız müstelzim müşterek maç. Herhangi müşterek benek yitirilmesine tahammülümüz yok. Elemelere aşırı dobra başladık devamında biçimsiz gitti. Hepsini müşterek kenara bırakıp erte 3 puana odaklanmış müşterek ulusal ekipman var. Yeni müşterek hava, düzlem ve toy hocamız var. Bizler de namına sizler kabil araştırma görevlisi olup müşterek dört başı mamur iktisap etmek zorundayız. Tamamen yarına derişik olmuş, galibiyetten bambaşka fikri sıfır ulusal ekipman var. Gereken hazırlıkları yaptık ve karşılaşma saatini bekliyoruz. Hem canlı hem uzman müşterek ekip var. Onların aşırı müşterek tomar mevize ve yardıma gereksinimleri yok. Futbolda abilik statüsüne aşırı inanmıyorum. Sahada herkesten müşterek tomar kilometre yaptığım düşüncesince konuşmalar yapıyoruz, esir onlarla konuşuyorum. Herhangi müşterek ismin karşılaşma öncesinde konuşmayı düşündüğünü sanmıyorum” niteleyerek konuştu.

"Hocamıza dayanak olup tanımamız gerekiyor"

Stefan Kuntz ile 3 gündür bu arada olduklarını özetleyen Yılmaz, "Saha içerisinde bu derece endamsız müddet zarfında kökten müşterek değiş olacağını doğrudan beklememek lazım. Takım içerisinde dokunuşları bırakacaktır. Onun derinliğine kesiksiz müşterek barışma idealinde geldi. Ona dayanak olup ona devir tanımamız gerekiyor. Yarın behemehâl önemsiz dokunuşlarıyla hem sizlere hem bizlere müşterek ağırlık yapacaktır. 6 maaş süreci emin olun bilmiyorum. Geçmiş ile ilgili gerçekli kötüleri konuştuk. Ama 6 maaş süreçte bulunan biçimsiz şeyleri konuşmanın dobra olacağını düşünmüyorum. Geçmişi bahsetmek itemiyorum. Konuşacak olsak emin olun aşırı nesne var. Hep en tepedekiler mesuliyeti alır. Ama burada yalnızca öğretmen yüklenilecek şeyler yok. Her hatadan ibret çıkarmamız gerekiyor” niteleyerek konuştu.

"Norveç maçında edisyon olmalı"

Norveç müsabakası özelinde oyuncularda edisyon oluşmasının dobra bulunduğunu kail Yılmaz, "Takım üstünde rastgele müşterek edisyon bulunmayan ama edisyon olmalı. Baskı futbolcuyu ayakta pörsümemiş formda markajcı müşterek unsur. Arkadaşlarımız rahat, stresten ırak kalmaya çalışıyoruz. İnternetten ırak kalıyoruz. Hocamızda bunu bizlere sağlıyor. Hocamız baskıyı ilişkin almaya çalışıyor. Takımın üstünde edisyon bulunmayan ama edisyon olmalı ayakta ara vermek için. Norveç'in eksikliklerine ulaşınca hakeza seviyelerdeki maçlarda nakıs aşırı müşterek tomar hissedilmiyor. Herkes ülkesi düşüncesince oynuyor ve az oyuncuların yerini dolduracak oyuncular var” ifadelerini kullandı.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ