USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TFF ile Aras Kargo ortada sponsorluk anlaşması imzalandı

Türkiye Futbol Federasyonu ile Aras Kargo ortada sponsorluk anlaşması imzalandı.

TFF ile Aras Kargo ortada sponsorluk anlaşması imzalandı
08-02-2022 12:54
İstanbul

Anlaşmaya uyarınca Aras Kargo, dü sene süreyle Erkek Milli Futbol Takımları resmi sponsoru, eMilli Futbol Takımı'nın ise anne sponsoru oldu.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde meydana gelen imza törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan ve Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın katıldı.

İmza töreninde sponsorlukla ilgilendiren açıklamada mevcut Nihat Özdemir, "Göreve başladığımız 1 Haziran 2019'dan bugüne sincap 32 ayda yaptığımız icraat sonucunda, kalburüstü markalarla, fark bir çok çok 23 aydır içre bulunduğumuz pandemi sürecinde peyda etmek az daha baş döndürücü ehemmiyetli sponsorluk anlaşmaları imzaladık. Yakın sürede acemi anlaşmalarımızın müjdelerini vereceğiz. Bu vesileyle devletimizde ve topu topu dünyada şişman tesirleri bulunan salgına karşın bize dayanak noktası sağlayan ve ulusal takımlarımızın indinde bulunan özellikle Aras Kargo peyda etmek az daha ana, resmi ve tedarikçi topu topu sponsorlarımıza teşekkürü birlikte namus borcu biliyorum." biçiminde konuştu.

Sponsorlukların sporun elzem unsurlarından bir tanesi bulunduğunu aktaran TFF Başkanı, "Sponsorluk çalışmalarına herhangi birlikte devir baş döndürücü ehemmiyet verdik. Yerli ve küresel markaların yardımı ile gücümüze çelim kattık. Bugün de ehemmiyetli birlikte Türk markasıyla güçlerimizi birleştiriyoruz. Aras Kargo ile güzeşte mevsim Ziraat Türkiye Kupası nısıf bitiş ve bitiş maçlarında birlikte plan gerçekleştirdik. Bu plan spor aleminde şişman özen gördü. Bu sene Aras Kargo ile iş birliğimizi elan da büyütüyoruz. Maddi ve tinsel namına bize şişman çelim katacaktır. Milli takımlarımıza da güdeleme deposu olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Alkın Kalkavan ise Aras Kargo'nun ailelerine katılmasından büyüklük duyduklarını kaydederek "Kendileriyle güzeşte sene Ziraat Türkiye Kupası özelinde başlamış bulunan iş birliğimiz; önümüzdeki dü sene süresince koca ve eMilli takımları sponsoru namına bitmeme edecektir. Kendilerine birlikte el elan TFF ailesine güzel geldiniz niteleyerek bu anlaşmanın herhangi birlikte dü kuruluşa da âlâ ve kademli olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın da spora ve futbola ayrışık vesilelerle dayanak noktası olmayı hedeflediklerini belirterek "Faaliyetlerimizi ulusal ekipler sponsorluk anlaşmasıyla acemi birlikte boyuta taşıyoruz. Sporun birleştirici yanını önemsiyoruz. 40 yıldan derinliğine süredir 'Önem Taşır' mottosuyla Türkiye'nin ciharıyek yanına ihtimam götürüyoruz. Her gündüz 6 binden birlikte tomar araç ile dünyanın etrafında 7 cevelan dönecek derece tarz yapıyoruz. Günde sayı farkı birlikte milyon bap çalıyoruz. Bir manada ülkemizi birlikte uçtan birlikte pöç birleştiren birlikte maksadımız var. Milli takımlarımız düşüncesince de bire birlikte boyut uydurma konusu, bu yüzden ego bu iş birliğinin sembolik birlikte bütünlüğü bulunduğunu düşünüyorum." niteleyerek konuştu.

Sadece sundukları hizmetlerde değil, çevreye, topluma, kişiye yardım arz etmek az daha bitirdikleri çalışmalarla da bedel üretmeye mücahede ettiklerini anlatım fail Utku Ayyarkın, laflarını şöyleki tamamladı:

"Yediden yetmişe her insanın kuma kıymeti ulusal takımlarımıza sunacağımız desteğin, bizim düşüncesince çalışmalarımız içre hususi birlikte noktayı ve manası olacak. Bu iş birliğiyle Erkek Milli Futbol Takımlarımızın beraberinde sporun acemi fakat çabucak büyüyen ve baş döndürücü dip özen gören birlikte dalında da bedel yaratabilecek olduğumuz düşüncesince başkaca mutluyuz. eFutbol, sonuç yılların topu topu dünyada en baş döndürücü özen gören ve devletimizde de baş döndürücü kalburüstü birlikte grafiği bulunan birlikte branş. Bu bölgede Türkiye'nin en güzel sporcularından oluşan eMilli takımımıza korumak bizim düşüncesince baş döndürücü kıymetli. Operasyon şirketinden uygulayım bilimi şirketine dönüşen birlikte yapımız var. Dünyayı teknolojiyle birlikte araya getiren eFutbolda takımlarımızın muvaffakiyet ve zaferleriyle bahtiyar olacağımız birlikte zamanın başlangıcı olmasını diliyorum. Değerli katkılarından çevre özellikle Sayın Başkan Nihat Özdemir peyda etmek az daha federasyonumuzun topu topu yöneticilerine ve çalışanlarına; başkaca sürecin yürüyüşlerinde fariza meydan topu topu emek vermek arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz ve Türk futbolu düşüncesince âlâ ve kademli olmasını diliyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ