USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı evveliyat icra ettiği açıklamada, turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Torrent: “Bu turu geçeceğimize inanıyorum
09-03-2022 23:00

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, ferda deplasmanda Barcelona ile karşılaşacak. Mücadele evveliyat Teknik Direktör Domenec Torrent, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Barcelona'nın biçim grafiğinin aşırı fevk düzeye çıktığını tamlayan Torrent, “Xavi'nin Barcelonası şu anda aşırı elleme birlikte dönemde. Bu giz değil. Herkes biliyor. Yılın en elleme zamanında olabilirler. Şampiyonlar Ligi'nde olsalardı henüz elleme olabilirlerdi. Bu hepsi düşüncesince dünkü birlikte sistem. Bazen evde edinmek rakip düşüncesince zahmetli olabilir. Sonuçları montaj gerçekleştirmek zor. Sonucun nasıl biteceğini bilemeyiz. Bu turu geçeceğimize inanıyorum. Bütün hepsi biliyor ki aşırı elleme ekipleri var. Biz de kimi kimi yer değiştirme yapıyoruz fakat değme devir oyuncular bire birlikte ölçüde olmuyor. Profiller değişmeyecek. Bazen henüz birlikte tomar yahut az konum bulabiliyorlar. Fernan Torres henüz birlikte tomar ukubet bölgesine girebilir. Bu aşırı birlikte şeyi değiştirmeyecek. Barcelona düşüncesince canlı oyuncular iri birlikte hazine. Onlardan yararlanma eylemek lazım. Çok elleme oyuncular aktarma ediyorlar. Kaliteli oyuncular değme devir Barcelona'ya geliyor. Genç oyuncuların çelimsiz müddette uyarlanmış olmaları benim düşüncesince şaşırtı olmadı” niteleyerek konuştu.

“Karşımızda birinci sınıf ve iri birlikte rakip var”

Şanssızlıkları geride bırakarak birlikte esbak maçın üzerinde birlikte başarım ortaya koymaya çalışacaklarını kail İspanyol beceri adam, “Elbette kimi tadilat yapacağız. Farklı birlikte rakibe gönül rahatlığı oynayacağız. Fiziki sorunlar olabiliyor bazen. Rakibe ilişkin tadilat de yapıyoruz. Karşımızda birinci sınıf ve iri birlikte rakip var. Gerektiği devir başkalık yapacağız. Kötü anlamış olur olursa dahil edeceğiz. Gol kabiliyeti bulunan birlikte forvetle oynayacağız. Çok elleme halde olmayı istiyoruz. Şanssız anlarımız oldu. 7 günde 3 karşılaşma bizim düşüncesince ağırbaşlı oldu. Nitekim takımın elleme yolda olması bizi bahtiyar ediyor. Konyaspor maçında ıvır zıvır birlikte problemimiz oldu. Fikstür namına çirkin birlikte yerdeyiz fakat bunu aşacağız. Futbolda devir lazım. Barcelona da dayanıklı birlikte süreçten geçiyor. Şu anki durumumuzu aşırı elleme görüyorum. Kazanmak düşüncesince Konyaspor'daki performansımızın adına çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

“Hücumda ve savunmada neler yapacağımızı biliyoruz"

Barcelona'ya elleme hazırlandıklarını vurgulayan Torrent, “Devamlı tekâmül yolundayız. Barcelona aşırı formda. Kusursuz olmamız gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini vermeliyiz. Pozisyon vermemeliyiz. Opsiyonlarımız olacak. Top bizde bulunduğu devir ne davranacağımızı biliyoruz. Biliyoruz ki Barcelona aşırı elleme gelişti. Topu edisyon ile birlikte halde almasını biliyor. Biz hemen defansı değil saldırmayı da elleme biliyoruz. Hem savunmada hem hücumda ne yapacağımızı aşırı elleme biliyoruz. Barcelona temelli bizlere atak etmeye çalışacak fakat tığ de bunun önlemini alacağız. Son dakikaları aşırı elleme geçirmemiz icap ettiğinin bilincindeyiz” biçiminde konuştu.

“Taraftarımızı sevindirmek istiyoruz"

Barcelona'nın da ligde başağrısı yaşadığını ve bulunduğumuz bu halden ekip namına sıyrılacağımızı anlatım fail Torrent, “Git gide ekip namına iyileşiyoruz. Düşme hattından uzaklaşmış durumdayız. Galatasaray değme devir yukarıda olmaya alışkın birlikte takım. Bu halden çıkmamız ve henüz birlikte tomar cehennem azabı çekmememiz lazım. Oyunculardan aşırı memnunum. Farklı profillere sahipler. Dört maçta şanssızlıklar yaşadık. Zor birlikte sene geçtiğini hepsi biliyor. Kendilerini verdiklerine bu işi çözeceğimizi düşünüyorum. Barcelona da ligde başağrısı çekiyor. Bu yüz vaziyetleri idrak eylemek lazım. Bu gestalt pakt düşüncesince de taraftarlar düşüncesince de elleme değil. Bunu biliyoruz. En elleme halde bitirip taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

“Barcelona'nın Xavi ile bitmeme etmesi onlar düşüncesince iyi"

Xavi Hernandez ve Pep Guardiola kıyası ile ilgilendiren mevrut soruya 59 yaşındaki beceri adam, “Pep Guardiola benim düşüncesince en elleme antrenörlerden birisi. Kıyaslamam zor. Xavi mükemmel işler yapmış birisi. Şu an da aşırı dobra işler yapıyor. Çok açıkça fikirleri var. Neyi ne yapacağını aşırı elleme biliyor. Barcelona'nin Xavi ile bitmeme edecek olması onlar düşüncesince aşırı elleme birlikte haber. Yeni transferler de aşırı iyi. Bunlar Barcelona'yı aşırı geliştirdi. Bazen eleştiride kıygı yapıyoruz. Çok elleme yoldalar” niteleyerek laflarını noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ