USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor savunmasına nazarlık

Süper Lig'de Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın gelişinden sonradan kol savunmasındaki istatistikleriyle ön plana çıkan Trabzonspor, akıbet dü haftada ise görmüş olduğu al kartlar zımnında bu alanda ehemmiyetli teessürat yaşıyor.

Trabzonspor savunmasına nazarlık
30-09-2021 12:56

Süper Lig'in akıbet dü haftasında savunma sahasında fariza özne Vitor Hugo ve Hüseyin Türkmen'in al eke görmeleri zımnında müsabakaları 10 ad bütünlemek mecburiyetinde küsurat Trabzonspor deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı evveliyat bu alanda ağır arayışlara girdi. Cezaları zımnında dü oyuncudan bu maçta yararlanamayacak bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, hastalıklı oyuncuların ortak an evvel takıma katılmasını beklerken kadro ortamında de değişik yöntemleri düşünmeye başladı.

Konyaspor maçında istinas esnasında sakatlanan Denswil, yaşamış olduğu sakatlığın arkası sıra cumartesi haset deplasmanda oynanacak Kayserispor maçına yetiştirilmeye çalışılırken, Teknik Direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor müsabakasında fariza verdiği gailesiz kesici Ahmetcan Kaplan'ın da müheyya olmasını istedi. Bu mevsim savunmanın solunda fariza özne Tröndsen'in ise tedavisinin arkası sıra takımla beraberce çalışmalara başlayacak. Antrenmanlardaki özelliğine uyarınca karşılaşma kadrosunda olup, olmayacağına değişmeyen verilecek.

Nazar değdi

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın gelişinden sonraları kadro savunmasında şişman ortak evolüsyon yayınlayan Trabzonspor, Vitor Hugo ve Edgar le'de yakaladıkları uyumla rakipleri karşısına adeta engel örmüştü. Avcı'nın gelişinden sonraları geçtiğimiz mevsim 13 maçta kalesini gole kapatan Trabzonspor, bu mevsim ise 7. haftalık kısımda dü maçta kalesini gole kapatabildi. Son haftalarda ise bu alanda cezalı ve hastalıklı oyuncuların çokluğu özen çekerken, Karadeniz kadrosu 10 ad bütünlemek mecburiyetinde kalmış olduğu Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında rakiplerine yenilmedi.

Kale yıkılmıyor

Trabzonspor, Süper Lig'in akıbet dü haftasında savunma sahasında ağır mesail yaşasa da rakiplerine günah eğmiyor. Geride küsurat 7. haftalık bölümünde geçtiğimiz sezona uyarınca rakip kaleye henüz baş döndürücü gol gönderdi. Bordo-mavililer geçtiğimiz mevsim bahis konusu haftalarda 9 gol atıp, kalesinde ise 14 gol görmüştü. Bu mevsim ise 14 gol atan Karadeniz kadrosu kalesinde ise 7 gol gördü.

Gökmen Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ