USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. ​​​​​​​

Trabzonspor sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı
08-01-2022 02:23
Trabzon
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Trabzonspor - Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

9. dakikada Bakesatas'ın kullandığı başıboş vuruşta, baraja da dek fail ferde yukarı direğe çarparak kornere çıktı.

23. dakikada Trabzonspor öne geçti. Nwakame'nin soldan ortasında, altı küf çizgisine benzeyen noktadan Cornelius dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

29. dakikada Aabid'in soldan ortasına Awuku'nun bellek vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

31. dakikada Nwakaeme'nin seçenek pasına hareketlenen Abdülkadir Ömür'ün aşırtma vuruşunda, kaleci Ertaç Özbir'i sabık ferde üsten auta çıktı.

45+3. Yeni Malatyaspor, ehemmiyetli müşterek gol fırsatından yararlanamadı. Soldan çalımlarla çizgiye nazil Mounir'in kermen önüne çevirilmiş olduğu topa benzeyen mesafeden Kubilay Kanatsızkuş'un vuruşunda, meşin yemeni taraftan az farkla auta gitti.

Trabzonspor, karşılaşmanın evvel yarısını 1-0 faik kapattı.

İkinci yarı

56. dakikada Abdülkadir Ömür'ün sağdan ortasına ukubet atışı sahası zarfında Cornelius'un bellek vuruşunda, ferde taraftan auta gitti.

61. dakikada Bakasetas'ın kullandığı başıboş atışta kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hüseyin Türkmen bütünlemek arzuladı fakat meşin yemeni savunmadan döndü.

75. dakikada Hamsik'in sağdan ortasına ukubet atışı sahası zarfında Dorukhan Toköz'ün bellek vuruşunda, ferde üsten auta çıktı.

78. dakikada sol çaprazdan ukubet sahasına giren Nwakame'nin şutunda kaleci Ertaç Özbir'den dönen hepsi Hamsik tamamladı. Bir el henüz Ertaç'dan dönen hepsi Cornelius filelere gönderdi fakat ofsayt sebebi öne sürülerek gol makbul sayılmadı.

Kalan kısımda rastgele dü takımın da çabaları gol getirmedi ve Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Avcı: Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız

Trabzonspor'un uran direktörü Abdullah Avcı, maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında, ikinci yarının hepsi futbol ailesine yararlı olmasını dileyerek, "Bir haftalık aradan sonraları esasen başladık. Başlangıçlar zordur. Öne geçsek de 5'liyi on paralık bozmadılar. Zaman devir organizasyonları akla yatkın kullandığımızda kaleye indik. Rakibi on paralık devreye sokmadık. Bir müşterek tane 47. dakikada geçişten verdiğimiz müşterek vaziyet vardı." ifadelerini kullandı.

"Bu cins maçlarda ikinci golü bulamıyorsan, düzen soğuyorsa, oyunu kamçılamak lazım." diyen Avcı, "Rakip oyuna kuma peyda etmek düşüncesince ya duran ferde bekliyor yada intikal oyunu bekliyor. 3-0'a da 3 puan,1-0'a da üç puan... İkinci yarının evvel maçıydı ve kum saati bilakis döndü. İkinci yarıya kazanarak neşet etmek baş döndürücü önemliydi. Herkes Trabzonspor'a gönül rahatlığı faziletli motivasyonla oynuyor. Bu ligin lideriyiz ve adalet ederek buradayız. Bizi bambaşka yere çekmeye çalışacaklar, tığ de daima oyunun bünyesinde kalmaya bitmeme edeceğiz. Rehavet belkili değil. Öyle müşterek nesne olamaz. Biz ligin zirvesindeyiz ve hakeza müşterek nesne olamaz." halinde konuştu.

Avcı, aktarma çalışmalarıyla ilgilendiren de şunları söyledi:

"Edin Visca geldi. Hem özlük yerine hem Trabzonspor yerine yararlı olsun. Heyecanı yüksek. Çok ehemmiyetli işler yapmış müşterek oyuncu. Hep istatistikleri, attığı gol ve asist konuşuluyor fakat esasta kadro savunmasına yardımını henüz baş döndürücü konuşacaksınız. Bizim hızımı artıracaktır. Edgar Ie sakatlandı ve orada müşterek arayışımız var. (Tymoteus) Puchacz piyasa haset bizimle olacak derece gözüküyor. Transferi şu an müspet gidiyor. Djaniny, pazartesi yahut salı haset burada olacak. Sakatlığı 1-2 ay deniliyor. Geldiğinde bakacağız ve alternatifleri değerlendireceğiz. Daha aktarma başlamadan düzenli olduk ve bunun karşılığını alıyoruz. Stoper mevzusuyla ilgilendiren tercihimizi yabancıdan mı olmadan yerliden mi yana kullanacağımızın kararını veriyoruz. Hugo gelecek hafta sonu bizimle olacak."

Sumudica: VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımını kutlama kartı ederek, "İlk 11'imizden 6 eksikle pik başladık. Buraya gelmeden evvela takımın transfere gereksinimi bulunduğunu söylemiştim. Bugün Trabzonspor'a gönül rahatlığı mücadelemizi verdik. Trabzonspor bizlere karşı, baş döndürücü kem müşterek takıma gönül rahatlığı zorlandı." dedi.

Hakemlere rastgele devir hürmet duyduğunu fakat müşterek şeyler bildirmek istediğini dile getiren Sumudica, "VAR'daki hakemler aldıkları tutarı adalet etmiyorlar. Kaçıncı el başımıza geldiğini bilmiyorum. VAR hakemi, mutedil hakemi on paralık uyarmıyor. Sol bekimiz Karim Hafes'in yüzüne meydana getirilen müşterek aşama vardı. Oyuncumuzun burnu kanadı, formasını hâllenmek mecburiyetinde kaldı. Yüzde 100 caba demeyeceğim, yüzdelik 1 milyon al kart. Trabzonspor baş döndürücü güzel müşterek kadro ve buna gereksinimi yok. Çok paraları da var. Federasyonumuzdan ve hakemlerden yaptığımız işe hürmet duymalarını istiyorum. Yaptığım işe halis muhlis kalbimi ve ruhumu veriyor onların buna hürmet duymasını istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Hakem kararlarına tepkisi sürdüren Rumen uran adam, "Son dakikada oyuncum Osman’a vuruldu ve bence penaltıydı. Hakem vermediği derece naşir yapılış da konumu vermedi. Daha ne istiyorsunuz ki takımımdan. 6 oyuncum eksik, 1-0 kaybettik Trabzonspor'a ve bambaşka vaziyet da vermedik. Yapılan bu haksızlığı durdurun. Bu 4 sene evvela yaşansa bu derece kırgın olmazdım zira o devir VAR yoktu, demincek VAR var. Siz VAR hakemini biliyor musunuz? İki ay evvela ne müsabakadan sonraları karşılaşma alamamıştı? Bir araştırmanızı istiyorum. Kayseri'de bizlere meydana getirilen müşterek penaltıyı vermediler. Bugün 1 al büyük ve müşterek de ukubet atışı vardı. Bize adalet ettiklerimizi verin." sanarak laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ