USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor’un efsane adları şampiyonluk bekliyor

Spor Toto Süper Lig'de şef vaziyette mevcut Trabzonspor'un efsane oyuncuları, bordo-mavili takımın şampiyon olacağına inandıklarını söylediler.

Trabzonspor’un efsane adları şampiyonluk bekliyor
27-01-2022 17:18
Trabzonspor forması altında şampiyonluk canlı oyuncular, Türkiye Spor Yazarlar Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Dergisi'ne mülakat vererek, takımın şampiyonluk mücadelesini değerlendirdi. Dergide görüşlerine arazi sunulan Ali Kemal Denizci, toy neslin Trabzonspor'un şampiyonluğunu göremediğini belirterek, "Onların şampiyonluk sevincini yaşamasını, yüzlerinin gülmesini gitmek istiyorum. Şu anki derin duyguları, sevinçleri, bizi sunturlu bahtiyar ediyor. Bizim şampiyonluğumuzun önemi aşırı farklıydı, tığ müşterek hegemonyayı yıktık. Zaman geçti, şu an kişilerin bu şampiyonluğa gereksinimi var. Bu gerçekleştiğinde Trabzonspor, camia, taraftar, hacısı hocası aşırı nesne kazanacak. Şu an hacısı hocası gülüyor ya bu ne dobra müşterek duygu" dedi.

Trabzonspor'un evvel gol kralı Necmi Perekli ise, "Lige iddialı başlamış olan takımların durumunu gördükten sonraları Trabzonspor'un şampiyonluğa ne denli yakında yaklaştığını yakında elleme kestirebiliyoruz.

Trabzonspor kazandıkça onlar ruhsal şekilde geriliyor, bundan böyle hacısı hocası bordo-mavili ekibi şampiyon şekilde benimseme etti sanki. Şampiyonluğa oynayan takımları müşterek dobra ürküten müşterek bambaşka derece da Trabzonspor'un şampiyonluğundan öte, bu şampiyonluğu ati senelerde da bedava hafif bırakmayacağıdır. Bu, rakipleri derinliğine vadeli şekilde sarsıyor bence. Sahada birliğin, tribünde bütünlüğün, icraatta sert hamlelerin ve akilane transferlerin neticesidir bulunan grafik" ifadelerini kullandı.

Turgay Semercioğlu: "Başarı doğacak yıllara da taşınacaktır"

Sadece Trabzonspor'da ayak topu oynayan Turgay Semercioğlu da, "15 sene Trabzonspor'da ayak topu oynadım, 2. kütle karışma yekûn 7 şampiyonluk yaşadım. Benim düşüncesince evvel şampiyonluk aşırı ayrıydı zira kimsenin aklının ucundan fark geçmeyen müşterek başarıyı elde etmiştik. Anadolu'dan ıvır zıvır müşterek kentin ekibi çıkıp İstanbul'un elinden şampiyonluğu almıştı. Hayal fark edilemezdi fakat tığ yönetimi ile beceri heyeti ile futbolcusu ile aşırı elleme müşterek takım olmuştuk. Taraftar da bizlere inanınca muvaffakiyet gelmişti" diyerek konuştu.

Semercioğlu, başarıda ilişkinin ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayarak, "Biz takım ruhuyla kapıyı açmıştık, deminden herhangi müşterek anlamda beraberlik yakalandığı düşüncesince baştan muvaffakiyet geldi. Önceki sene da şampiyon olabilirdi fakat sonuna denli gitme noktasında mesail yaşandı demek. Anlaşıldı ki o sene bu sene. Çok elleme müşterek takım beli Trabzonspor, en ıvır zıvır müşterek sorun, şişman müşterek planlama ile kapatıldı hemen. Bu başarının doğacak yıllara da taşınacağına inanıyorum" cümlelerine arazi verdi.

Necati Özçağlayan da derinliğine süredir kentin üstünde bası bulunduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Yıllarca mümteni şeyler oldu, şampiyonluklar gitti. Ama şu an herhangi müşterek nesne dobra gidiyor, şişman belki kucaklanacak o şampiyonluk ve doğrusu o yürek bu şehre aşırı yakışıyor. Futbolun etraflı paydaşları bütünleşmiş. Futbolcular, beceri heyet, hile uyumlu, elleme çalışıyorlar. Taraftar istiyor, dayanak noktası çıkıyor. Trabzon, herhangi müşterek yönüyle bu şampiyonluğu adalet ediyor. Bundan ahir proses önemli, tedbiri aracısız bırakmadan kere alacaktır. Şampiyonluk havasına girildi artık, bedava hafif kaybedilmez. İnşallah aşırı adalet edilmiş ipi daima bu arada göğüsleyeceğiz."

Hüseyin Tok: "Rekorların kırılması müstelzim müşterek sezon"

1995-1996 sezonunda kaçan şampiyonlukta takımda araştırma görevlisi çalıştırıcı bulunduğunu aktaran Hüseyin Tok, "O devre rakiplerimiz de kuvvetliydi ve fakat kimi şeyler maatteessüf önünde gitmedi. 2010-11 sezonu doğrusu malum. Artık bu zaman düşüncesince yüzdelik 100 motivasyonla bitmeme etmemiz gerekiyor. Açık boşluk rekorlar kırılması müstelzim müşterek zaman şekilde görüyorum. Futbol spor evveliyatına geçecek, nice önceden kalburüstü olabileceği müşterek zaman olacak. Bu takımın potansiyeli bunu gösteriyor. Sabırlı ve sert adımlarla gelişmek gerekiyor" dedi.

Güngör Şahinkaya: "Bu topluluk şampiyonluğu çoktan adalet etti"

Güngör Şahinkaya ise şampiyon oldukları dönemdeki havanın şu anda da bulunduğuna dikkati çekerek, "Bu topluluk şampiyonluğu aşırı adalet etti. Futbolla özdeşleşen Trabzon şehrine bu şampiyonluk aşırı yakışacak. Yıllardır bu hatıra berhayat olmak düşüncesince aşırı teessürat çekti, şişman teessürat yaşadı. Şimdi şampiyonlukla baş başa şehrin, taraftarın üstündeki ruhsal ağırlık de kalkacak, Trabzon rahatlayacak. Aynı sürede maddesel manada da kulübe şişman yardım sağlayacak bu şampiyonluk, bu doğacak yılların başarısı düşüncesince aşırı müfit olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Serdar Bali: "Artık toy efsaneler geliyor"

Serdar Bali, Trabzonspor'un şampiyonluğa inandığını ve bunu rakiplerine hissettirdiğini dile getirerek, "Camiada oluşan tam beraberlik de başarıyı getirdi. Artık resmi şekilde şampiyonluğu bekliyoruz. Öncelikle 38 senedir şampiyonluk görmemiş evlat namına aşırı mutluyum. O haset gitmek düşüncesince aşırı beklediler, aşırı zahmet çektiler, aşırı üzüldüler. Mutluluk onların hakkı. Ayrıca senelerce bizi 'efsane' diyerek az yakında suçladılar. Artık toy efsaneler geliyor. Onlara herhangi müşterek çeşitli desteği vermemiz gerekiyor. Ben, bu kadronun korunup bire müşterek biçimde akilane planlamalar yapılması biçiminde 3-4 sene zirvenin en şişman talibi olacağına inanıyorum" gibi konuştu.

Gökmen Şahin

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ