USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vitor Pereira: “Bugünkü gibi oynarsak şansımız oldukça yüksek olacak“

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bugünkü gibi oynayıp bitmeme ederlerse böke edinmek düşüncesince şanslarının devasa yükseklikte olacağını söylerken, rastgele ortak halde istifham göstergesi bırakmadan yollarına sürdürmek istediğini tabir etti.

Vitor Pereira: “Bugünkü gibi oynarsak şansımız oldukça yüksek olacak“
05-12-2021 22:59

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u 4-0 yenik etti. Müsabakadan sonraları matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, çok dobra müşterek dubara sergilediklerini tabir ederek, “Karakterimizi sahaya koyduk, bütünlük olduğumu gösterdik ve beraberce savaştık. En önemlisi Fenerbahçe'nin ve taraftarın ruhunu sahaya yansıttık. Oyuncularımızla alım çalım duyuyorum. Taraftarlara teşekkürname ediyor ve oyuncularımı da kutlama ediyorum“ dedi.

“Yedek kulübesini ısınan oyuncularla elan dobra yazışma düşüncesince değiştirdik“

Kadıköy'de geçmiş el katkısız tarafta toprak meydan redif kulübesini kullanmaları ile ilgilendiren soruya yanıt verici Portekizli fen adam, “Yedek kulübesini değiştirmemizin sebebi, ara sıra aktör değişikliği gerçekleştirmek istediğimizde mesafeden çevre yazışma zorluğu yaşıyorduk ve değişikliği başkanda akıllıca gördü. Bu değişikliğin şansla alakası bulunmayan ağız ağıza iletişimi elan dobra bildirmek içindi“ ifadelerini kullandı.

“En önemlisi oyuncuların yanımızda olması, inanmaları ve savaşmaları“

Bir sarıklı namına en ehemmiyet verdiği şeyin oyuncularının bütünlük bulunduğunu görebilmek bulunduğunu kail Pereira, “Hocalarının ne istediğini anlayan aktör grubu görmek, kadro ruhu ile etkin aktör grubuyla idman en ehemmiyet verdiğim şeylerden. Kariyerimde sağlam çok nesne yaşadım lakin rastgele şeyden ilkin en önemlisi oyuncuların yanımızda olması, inanmaları, savaşmaları ve bu ruhu zorluklarda güçlü sürdürebilmesi. Taraftarımız çok ihtiraslı ve işler çirkin gittiğinde taraftarda ateş çekiyor. Önümüzdeki maçlara bütünlük namına beslemek istiyoruz“ biçiminde konuştu.

“Bugünkü gibi oynarsak, bitmeme edersek şansımız oldukça yüksek olacaktır“

Dışarıdan talihsiz gözüktüğü ile ilgilendiren soruya yanıt verici Pereira, “Aslında nite gözüktüğümüzden artma içimizde ne hissettiğimiz ehemmiyetli ve ego çok mutluyum. Trabzonspor'un neler yaptığını arama edemeyiz, özlük yaptıklarımızı ederiz. Bugünkü gibi oynarsak, bitmeme edersek şansımız oldukça yüksek olacaktır. Ligdeki müşterek ahir maçı kazanmalıyız. Önümüzdeki klasman maçı çok önemli, lakin ilkin Avrupa maçına bakacağız sonraları ligdeki maçı düşüneceğiz. Yapmamız müstelzim nesne kendimize bakmamız gerekiyor. Ruhu ve birinci sınıf oyunu bitmeme ettirmemiz gerekiyor. Herkesin inanması gerekiyor“ sanarak konuştu.

“Her şeyimizi buraya hasretmek düşüncesince geldik“

Mesleğin başlangıcında müşterek fen yönetmen olmadığını tamlayan Pereira, “Uzun senelerdir yapıyorum ve kimsenin inanmadığı vakitler olmuştu. Ben rastgele devir inanmaya bitmeme ettim ve bunları başarabildim. Sakin kalmamız gerekiyor. Biz tesise sabahın er saatlerinde gelip 19.00'da çıkıyoruz. Çıktığımda bile Fenerbahçe'yi düşünmeye bitmeme ediyorum, yatağa girdiğimde ve uyandığımda Fenerbahçe'yi düşünüyorum. Bu kulübün tutkusunu hissediyoruz. Ailelerimizi Portekiz'de bırakıp buraya geldik. Her şeyimizi buraya hasretmek düşüncesince geldik. İşimize inanmamızı gerekiyor ve aktörleri işimize inandırmamız gerekiyor“ dedi.

“Herhangi müşterek istifham göstergesi bırakmadan bitmeme etmemiz gerekiyor“
Kaybetmemeleri müstelzim puanlar kaybettiklerini tabir fail Vitor Pereira, “Sezon başlangıcında performansını gösteremediğimiz maçlar oldu. Avrupa Ligi maçları bizi az buçuk etkiledi. Bizim yapmamız müstelzim nesne beraberlik ruhunu bitmeme ettirmek. Herhangi müşterek istifham göstergesi bırakmadan bitmeme etmemiz gerekiyor. O zamanlarda takımımı etkileyen faktörler evet lakin rastgele devir elimizden gelenin en iyisini yapmış olup bunların tekrarlanmaması düşüncesince çabalayacağız“ biçiminde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ