USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 9 kişi kaldıklarının arkası sıra soyunma odasında değişimleri belirleyip, ağız ağıza inançtan çıkan müşterek organizasyonla defans yaptıklarını belirterek, "9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik" dedi.

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“
23-12-2021 00:14

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın arkası sıra matbuat toplantısında mütekellim Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçla ilişik ortak tomar ortak fikri olmadığını tabir ederek, “Böyle olmasını istemezdim. 9 kişi bu denli mücadele, istediğim oyunu oynatamadım lakin elbette ki şurası göstermiş olduk. Bir ekip nasıl olunur, 9 kişiyle nasıl defans yapılır, Türkiye'nin en iri takımına erinç gerçekleştirmek nasıl mümkün göstermiş olduk. Takım arkadaşlarımı kutlama ettim. Açıkçası dip ortak gündü benim için. Hem 1 haftalık beceri direktörlük, önceki hafta galibiyet, ikinci hafta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Karışık duygular, sonraları 9 kişi kalıyorsunuz. Takıma kendinizi anlatabilmişsiniz. Bütün düşündüklerimizi ekip arkadaşlarımız yaptı. Ama istemediğimiz ortak pozisyonda al anaç yememiz. Caner'in atılmasını anlayamadım. Caner bana ortak bilinçlilik demediğini söyledi. Sadece ne hazırlamaya çalıştığını sormuş. Bende çevrim ortada sordum, yargıcı karşılık vermedi. Hakemler üzerine ortak bilinçlilik söylemeyeceğim. 8-7 insanlarda bıraksalar on paralık ehemmiyetli değil. Türkiye'ye bence savunmalı manada elleme ortak bilinçlilik izlettik. İçinde olduğum takıma anlatabildiğim düşüncesince tedariksiz yakalandığımız ortak vaziyetten 9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik. Takım arkadaşlarımı kutlama ediyorum“ biçiminde konuştu.

“Teknik müdürlük bakışına ayrım getireceğim“

6 gündür 10 vakit uyuduğunu tabir fail Demirel, “Çok dip ortak sürecin içerisine girdim. Uyumamam şu yüzden. Bu kırgınlık kafama takılan ortak şeyden değil, aşırı istediğimden çevre uyuyamadım. Bu işi akla yatkın yapacağım. Ne gördüysem bunların iyisini yapıp, kötüsünü yapmayacağım niteleyerek gır verdim. Yatarken kalkarken aklıma ortak bilinçlilik geliyor. Hatalarım yanlışlarım olacak lakin kendimi elleme tabir edebildiğimi düşünüyorum oyunculara. Onları sıkmamaya çalışıyorum. Görüntü kendisine ne Göztepe ne Fenerbahçe ile ilgili ortak bilinçlilik göstermedim. O sebepten dolayı hakkıyla beceri müdürlük bakışına ayrım getireceğim, kendime fariza edindim bunu. Futbolcuyla ortak birlikteliği olan, onu dinleyen anlayan, ona uyarınca akım etmeye etkin ortak beceri eş olmaya çalışıyorum. Başarırım başaramam onu göreceğiz. Burada yaşadığım deneyim önceki maçındaki yengi önemli. Takımdaki olanlar hakkıyla aşırı iyi. Bu takımla bu arada önceki rüçhan erek Avrupa Ligi'ne katılabilmek, ondan ahir hedeflerimiz de bu ekip elan yukarı sıralarda olması gerekiyor. Sözümde ara vermek düşüncesince elimden geleni yapacağım. Futbolcuya 3-5-2 üzere takılıp elden rakibe çözümleme yaparak bambaşka ortak bilinçlilik yapacağız. Her maçın senaristliği bizde farklı“ niteleyerek konuştu.

“İnançtan çıkan ortak aranjman oldu“

Ekibiyle baş başa çalıştığını kail Volkan Demirel, “Belirli şeylerde gösteriyoruz, bizim ne yapacağımızı gösteriyoruz. İzlediklerimizi konuşarak tabir etmeye çalışıyoruz. O sebepten dolayı ego az buçuk elan aykırı diyalog ve ilişkiyle alakalıyım. Savunmayı 9 kişiyle yaparken bunu konuşmadık, tığ bunun taktiği analizi yapmadık. İlk nısıf girdik içeri, değişikliği yaptık. 4+1 saf sol yapmış olup değişimleri yapmış olup atağa çıkacağız dedik. Tamamen inançtan çıkan ortak aranjman oldu. Diyaloglar, ilişkiler, istemek, erkincilik aşırı önemli. Ben bunu anlatabildiğimi düşünüyorum. Oyunun yüzdelik 70'i az buçuk rıza ve aykırı ilişki“ ifadelerini kullandı.

“Beni Volkan Demirel karşıcı arazi Fenerbahçe“

Fenerbahçe'ye erinç olmanın ağır ortak önsezi bulunduğunu kail Demirel, “Beni Volkan Demirel karşıcı arazi Fenerbahçe'dir. Bazı hedeflerimin bulunduğunu söyledim, özlük kanatlarımla pervaz etmek istediğimi söyledim. Bu hedeflerime inşallah ulaşacağım. Doğru arazi akla yatkın zamandayım. Çok mutluyum. Çok elleme ortak reis aşırı elleme ortak kulüple beraberim. Güzel giriş yaptık. Bugün de tashih etmek isterdik, kazanamadık. Futbolun içerisinden gelen, sonuç devirde DOĞRU sürede futbolu bırakmış kısmet sunulan oyuncular bence başarıya ulaşacak. Yakın vakitteki ortamı içerisinden geldiği denli bildiklerimi aktaracağım. İyi şeyleri hazırlamaya çalışacağım elimden geldiği kadar“ niteleyerek laflarını noktaladı.

Ozan Buğra Koşar - Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ