USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'

Çaykur Rizespor'un Kongolu yıldızı Yannick Bolasie, “Artık müşterek maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor” dedi.

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'
19-10-2021 16:24

Süper Lig'in sonuç sırasına güçlü atan Çaykur Rizespor, ligin evvel 9 haftasında çabucak 1 benek toplayabildi. Kötü gidişata ortak dur düşünmek talip yeşil-mavili grup 23 Ekim Cumartesi haset çağ 13.30'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Kasımaşa'dan 3 benek alarak bundan sonra taraftarını sevindirmek talip Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki kuzey angıç oyuncusu Yanncik Bolasie, Rizespor'a gelmeden evvela biricik başına antrenmanlar haricinde uğur boncuğu hazırlığı olmadığını, buna karşın performansının güzel bulunduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bolasie, “Ben buraya gelirken ortak dinlenme kampı geçirmedim, rastgele ortak takımla dinlenme kampı yapmadığımı, çabucak biricik çalıştığımı söyleyebilirim. Eğer bu biçimde değerlendirirseniz, biricik başıma icraat yaparak aracısız maçlara çıktığımı değerlendirirseniz ego şu anne kadarki performansımı aşırı güzel namına değerlendirebilirim. Benim gayem taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak. Onun düşüncesince rastgele ortak güzeşte devir elan ortak tomar çalışıyorum, elimden geleni hazırlamaya çalışıyorum. Zaman yayıncı bunun belirleyicisi olacak. Ben iyisini hazırlamaya çalıştıkça ve işler amacında gitmeye başladıkça, skorlar da geldikçe taraftarın beklentisini karşılayabileceğimi düşünüyorum” diyerek konuştu.

Kariyerinde elan evvela yukarı fazladan maç kaybının 3'ü geçmediğini, hakeza ortak durumun ise evvel posta başına geldiğini vurgulayan Bolasie, "Kötü gidişatı aksine döndüreceğiz. Böyle ortak baş on paralık yaşamamıştım. Tabi ki biz düşüncesince aşırı üzücü. Şu anne denli kariyerimde herhalde en ortak tomar 3 posta aşınmış oldum. Daha sonra bunu çevirmeyi başarmıştık. Ben burada da bunu çevireceğimizi düşünüyorum. Bu durumun eğreti bulunduğunu düşünüyorum. Ne efsus ki az buçuk talihsiz maçlar da oynadık. Bu şanssızlıklarımızı da kıracağımızı düşünüyorum. Eğer antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya ansıtırsak ve sahaya yansıttığımızda da hakemler açısından, oynanan oyunlar açısından da az buçuk elan şansımız emir subayı giderse ego bu işi çevireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ailesi gelmediği düşüncesince daha kusursuz namına takıma uyarlanmış olmadığını tamlayan kuzey oyuncu, “Adapte kazanmak düşüncesince elimden mevrut rastgele ortak şeyi yapıyorum. Tam uyarlanmış miyim? Ailemin gelmesini bekliyorum. O sebepten dolayı kusursuz uyarlanmış olduğumu söyleyemem fakat elimden geleni yapıyorum. Sahada da adaptasyonumu en yukarı seviyeye çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Kasımpaşa maçında sahadan galip boşanmak istediklerini dile getiren Bolasie, “Kasımpaşa maçı şu anne denli oynadığımız maçlardan ayrımlı ortak maç olmayacak. Hepsinin kıymeti aynı. Bizim bundan sonra ortak maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. talih rastgele ortak devir elan ortak tomar çalışanın, elan ortak tomar savaş edenin yanındadır diyerek düşünüyorum. Bizim bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak ortak baş yapacağız diyerek düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Daha evvela ayak topu oynadığı İngiltere ile Türkiye arasındaki yargıcı farklarının sorulması dair Bolasie, “Kişisel namına hakemler ile ilgili aşırı ortak tomar ortak obje bildirmek istemiyorum. Çünkü ego kişi açımdan sahada neyi elan güzel yapabilirim, neyi elan akla yatkın yapabilirim düşüncesinin peşindeyim. Hakemler ortada İngiltere'de de burada da aşırı ortak ayırt göremiyorum. O mevzuyla ilgilendiren ortak obje bildirmek istemiyorum. Takım namına şansın az buçuk elan bizim yanımızda olmasını bekliyorum” yanıtını verdi.

Hasan Fehmi Demir – Osman Kubilay Küçükmustafa
 

İLGİLİ HABER
Hamza Hamzaoğlu: Kasımpaşa maçıyla geçmişe ortak sünger tefriş etmek istiyoruz Hamza Hamzaoğlu: 'Kasımpaşa maçıyla geçmişe ortak sünger tefriş etmek istiyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ