USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaşım fail sporcular ve antrenörler düşüncesince "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

'Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' yapıldı
18-01-2022 23:13

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaş fail sporcular ve antrenörler için, "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Bir otelde meydana gelen organizasyona, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ek bulunan sporcular ile antrenörleri ve spor ile zanaat camiasından nice ad katılma gösterdi. Tebrik resepsiyonunda açıklamalarda mevcut Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, alım çalım duydukları ortak akşamda olduklarını belirterek, "Tüm dünyayı tesiri dibine düzlük ve elleme haberlere aşırı ihtiyacımızın bulunduğu ortak çağda bizleri Tokyo 2020'de kıymettar ortak biçimde temessül fail sporcularımızı onurlandıralım istedik. Güçlü ortak zamanı yazdılar. Çok kalburüstü antrenörlerimiz, sportmen arkadaşlarım, kıymettar ailelerimiz bu akşam vesilesiyle sizleri ortak defa imdi içten ölçümlemek istiyorum” halinde konuştu.

"Sizler sahaya çıktığınızda her insanın yüreği sizlerle çarptı”

Olimpiyatlar öncesinde sporcularla ortak araya gelmiş şekilde onların düşlerini dinlediğini ve demincek o hayallerin gerçeğe dönüştüğünü gördüğünü kail Bakan Kasapoğlu, "O günlerdeki hayallerinizi birer birer gerçekleştirdiğiniz düşüncesince sizlerle alım çalım duyduğumuzu anlatım eylemek istiyorum. İnancınıza, özverinize, azminize ve başarınıza iyice tanık olmaktan şişman bereket duyduğumu anlatım eylemek istiyorum. Sizler sahaya çıktığınızda her insanın yüreği sizlerle çarptı. Milyonlarca insanımız sizlerle nefesini tuttu ve 10 binlerce kilometre öteden erke ve dualarıyla gücünüze kuvvet kattılar. Olimpiyat oyunlarında 13 madalyayla en aşırı madalya aldığımız olimpiyatları yaşadık. Paralimpik oyunlarda 15 madalya biriktirerek geçmiş rekorumuzu kırarak gene ortak ilki yaptık. Tüm mücadelelerde sonuna derece çelimli ortak fair play ruhunu da gördük. Toplamda 195 yürek, 195 muvaffakiyet hikayesi ay-yıldızı kalplerinin üstünde haiz 195 tertemiz canlı vardı. Elde edilen bu başarılar hiçbiri kolay, çabucak olmadı. Bunu çoğumuz aşırı elleme biliyoruz. Umudumuzu çelimli tuttuk hedeflerimizi büyüttük ve hamdolsun emeklerimiz boşa gitmedi” ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin sporda temessül edilme sektörü aşırı genişledi"

Türkiye'nin sporda temessül edilme piyasasının olimpiyatlardan sonraları aşırı genişlediğinin altını çizerek, "Yaşıtlarınız yersiz zamanlarını değişik aktivitelerle geçirirken sizler hayallerinizin ardında arak döktünüz. Sizler aldığınız madalyalarınızla hemen ülkenizi gururlandırmadınız aşırı ancak aşırı imdi şişman idealler düşüncesince milyonlarca gencimiz düşüncesince bu ülkenin en şişman gücü çoluk çocuk düşüncesince şişman ortak esin deposu oldunuz. Her birinizi birer gösteriş modelsiniz. Arkanızdan mevrut kalburüstü sporcular düşüncesince yolu peşine derece açtınız. Ülkemizin sporda temessül edilme sektörü aşırı genişledi. Tokyo 2020'nin en şişman kazananının bu bulunduğunu düşünüyorum. Tüm branşlara dikkat koskoca boyutlara ulaştı. Farklı branşlara dikkat olağandan arttı. Genç arkadaşlarla ortak araya geldiğimizde konuşuyoruz. Bundan ortak müddet evvel başta koca sporcular topçu iktisap eylemek isterdi ancak ahit bu tabela değişik hallere geldi. Farklı branşlar söylüyorlar. Ülkemizin başta sonuç 19 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın sporcuya bedel sağlayan vizyonuyla tesisleşmeden insanoğlu kaynağına ve gençlere yatırımın geldiği etap biz düşüncesince şişman memnuniyet” değerlendirmesini yaptı.

Bakan Kasapoğlu, başarıda çıtayı imdi da yukarılara taşıyacaklarına inandığını vurgulayarak, şu ifadelere arazi verdi:
"Bu muvaffakiyet çıtasını inşallah bu salonda gönlü Türk sporu düşüncesince atan bütün katılımcılarla imdi değişik imdi üst noktalara taşıyacağız, buna inanıyoruz. Her biriniz yakından bütün çoluk çocuk çeşidinden candan izleme edilen arkadaşlarımızsınız. Her birinizle övünç ederiz arkadaşlar. Olimpiyatlara gittiğimizde o atmosferi soluduğumuzda sporun birleştirici kısmını etraflıca hissederiz. Olimpiyat ruhunu sporun birleştiriciliğinde ayrı ortak noktayı vardır."

“Sporu birleştiren rehabilite fail tesirini topluluğun tamamına berhayat ballanmak düşüncesince kesintisiz çalışıyoruz”

Kasapoğlu, bütün sporcuları ortak spor elçisi şekilde gördüğünü belirterek, "Her ortak sporcumuz sportif bölgede bulunduğu derece yaşamın öbür sahalarında da centilmenlikleriyle, karakterleriyle ve duruşlarıyla milletimizi en elleme biçimde temessül ediyor. Daha şişman alım çalım ve başarıları bize yaşatacağınızdan şüphemiz yok. Bu derece değişik alanda, değişik branşla elde edilmiş branşlar katiyen DOĞRU değil. Sporda bugünden yarına meal kabul eylemek muhtemel değil. Doğru, realist ve çarpıcı ortak stratejiyle bilimin ışığında sporu 20 yılda hamdolsun bu noktalara daim beraberce getirdik. 20 senedir ortak sergi kabil diyanet ilmik işlenen çalışmaların meyvelerini ahit topluyoruz. Sporu birleştiren rehabilite fail tesirini topluluğun tamamına berhayat ballanmak düşüncesince kesintisiz çalışıyoruz. Tüm maksadımız sporu halkımızın günce hayatının ortak parçası durumuna getirmek. Ülkemizin değme noktasını birbirinden çağcıl tesislerimizle donatıyoruz. 7'den 70'e toplumumuzun hepsi spor yapmayı önemsiyor. Erişilebilirliği kolaylaştırmak düşüncesince şişman himmet gider ediyoruz. Bizler, spora erişimi güçlendirdikçe doğudan batıya, kuzeyden güneye 81 ildeki tesisleri çoğalttıkça ülkemizin gençleri çelimli ortak biçimde bu süreçleri gerçekleştirecek ve tarz böylece imdi şişman başarıları yakalayacaklar. Ülkemizin lisanslı sportmen sayısı ahit 10 bin. Ülkemiz bundan sonraları spor dünyasının en şişman organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Ülkemizin değme ortak köşesinde gençlerimiz sportmen ablalarını abilerini izlesin esin alsınlar tığ de onlar düşüncesince bütün özverimizle çalışalım istiyoruz” sanarak konuştu.

“Hiçbir biçimde özveriden ve fedakarlıktan art durmayacağız”

Türkiye'nin tesislerinin inci tanesi kabil parladığını anlatım fail Bakan Kasapoğlu, laflarını şu biçimde tamamladı:
"Spordaki eylem ve tahavvül sürecine şehadet etmekten coşku duyuyoruz. Bizler bütün gereksinimlerinde ne gerekiyorsa o rolü ödeme eylemek düşüncesince arkalamak düşüncesince ister sporcularımızın ister bütün gençlerimizin bugüne derece bulunduğu kabil bundan sonrada yanı başlarında olacağız. Hiçbir biçimde özveriden ve fedakarlıktan art durmayacağız. Yeni müsabakalar bizleri bekliyor. Sizler bu gençlerin ehil bulunduğu potansiyeli en elleme biçimde ortaya koyacaksınız. Dünyanın gözünü Türkiye'ye çevireceksiniz. Biz kuzey çocuklarımızla yüzyıllar boyu alım çalım duymaya bitmeme edeceğiz, tığ buna inanıyoruz. Gerek 2024 ister hemen sonra siz kıymetli ziyaretçilerimizin peşinizden bu yola yakışır olacak çoluk çocuk evren sporunun sağlam evlatları bulunduğunu dünyaya kanıtlama edecekler. Dünyanın birlikteliğe, merhamete ve vicdana en aşırı gerekseme bulunduğu çağda bizim evlatlarımızın pırıldayan gözleri değme zamanki kabil adamlık düşüncesince umut, aydın ve beklenti olacak. Biz de bereket şekilde bütün imkanlarımızla elimizden geleni bu yolculukta değme bölgede yanlarında şekilde ortaya koyacağız. Geçtiğimiz hafta ortak sporcumuzu gidiş geliş kazasında kaybettik. Bu vesileyle Ahmet Çalık'ı rahmet ve saygıyla yad ediyorum. Tüm milletimize dayanak ve başsağlığı diliyorum."

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro ise Türkçe ortak müzakere yaparak, "Beni resepsiyona çağırma ettiğiniz düşüncesince aşırı teşekkürname ederim. Türkiye ekibi Tokyo'da üstün dereceli sayıda madalya kazandı. Bu başarıyı dostça kutlarım. Sayın Bakan Kasapoğlu, olimpik ve paralimpik oyunları süresince Tokyo'da Türkiye takımına dayanak verdi. Bu muvaffakiyet benim düşüncesince de değerliydi. Paris'te başarılar" dedi.

Resepsiyonda Bakan Kasapoğlu, olimpik sporcuların imzaladığı ulusal formayı Mustafa Dağıstanlı namına TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan'a ikram etti.

Düzenlenen kabul resmi Manga musiki grubunun verdiği konserle noktalandı.

Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ