USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Couchbase, yeni sürümü Couchbase Mobile 3’ü tanıttı

Couchbase Mobile'in yeni sürümü tanıtıldı. Bu sürümle buluttan uç noktaya desteğini iyileştirerek, geliştiricilerin platformlarını, sistemlerini ve yeğleme ettikleri yazılım dilini kullanarak değme devir belirgin ve çabuk gömük icraat kurulması kabil kılınıyor.

Couchbase, yeni sürümü Couchbase Mobile 3’ü tanıttı
18-03-2022 21:03

Uygulamalar düşüncesince tasarlanan çağdaş data tabanlarının önderi Couchbase Inc., Couchbase Mobile 3'ü duyurdu. Bu yenilik, hareketli geliştiriciler ve uç benek mimarlarının bulutta, uç noktada ve ayrımsız yazılım dilini mütekellim hareketli ve ‘Nesnelerin İnterneti' (IoT) cihazlarında ağız ağıza yerli, çağdaş icraat kurmalarına imkân sağlamış bulunduğu anlatım edildi. Couchbase Mobile 3, bağlaşım yetkinlikleri üstüne yerleşmiş mobil, masaüstü ve özelleştirilmiş gömük donanımlar düşüncesince bu sektörün geçmiş gömük belge data tabanını sektöre sürüyor. Couchbase Mobile 3'ün güçlendirilmiş uç benek yetkinlikleriyle, geliştirici takımlar mücahede ve ya bağlanak sorunlarıyla uğraşmadan uygulamalarının anne yetkinliklerine odaklanabileceği belirtildi.

“Türünün geçmiş örneği”

Couchbase'in mühendislikten mesul başbuğ yardımcısı Wayne Carter, “Artan alıcı isteğiyle hareketli ve uç noktadaki yetkinlikler çağdaş uygulamaların gereksinimlerine yanıt verebilmeli ve değme sonsuz bulunan olmalı ki, yürütüm değme şart altında biricik müşterek süratte performansını sürdürsün. Couchbase Mobile 3'le bu arada komplike data görevlerinin yönetimini ve gelişimini basitleştirdik. Türünün geçmiş örneği çağdaş gömük data tabanımızla müşteriler, buluttan uç noktaya sincap devim bilimi uygulamalarını haydi haydi kurabilecek ve ayrımsız sürede bulunan kodlama yetkinliklerini de geliştirebilecekler” ifadelerini kullandı.

Couchbase Mobile 3'ün uç benek bilim iş yetkinlikleri sebebiyle veriler cereyan halindeyken bile ve nerede kullanılıyorsa şimdi DOĞRU müşterek yere taşınarak, uygulamaların uzaktaki düşünce data merkezlerine bağımlılığı ortadan kaldırılıyor. Böylece icraat şimdi çabuk ve şimdi dayanabilen bir duruma gelmiş olarak hastalıkların üstesinden geliniyor. Çevrimdışı çalışmaya evleviyet verici yetkinlikleriyle Couchbase Mobile 3, müşterek kurumun uç benek ve hareketli altyapısındaki verileri boylu süresince kendiliğinden müşterek halde senkronize fail data bütünlüğü sağlıyor. Bu durum, değme sektörden kurumun disiplin yönetişim ve düzenlilik gereksinimlerine yanıt verici uygulamaları çabuk ve havadan müşterek halde geliştirip, uygulamaya koymasını sağlarken, akıbet kullananların değme sonsuz bariz ve çabuk uygulamalarla müşterek numara dershane müşterek deneme yaşatıyor.

“Oldukça ölçüm edilen müşterek özellikten bahsediyoruz”

Medikal teknolojiler firması Arthrex'in yazılım mimarı Gregory St. Clair, “Couchbase Lite'ın C-API desteği bizim düşüncesince aşırı önemli. Tüm cihazlarımızın üniversal müşterek platformda emek vermesi düşüncesince Synergy sistemlerimizin tamamına Couchbase'i eklemek düşüncesince kullanıyoruz. Etkin REST arabirimi ile, evren üstündeki yüzlerce hastanede Sync Gateway'i konfigürasyon becerisi bize ferdî uygulamaları çabucak ve çabucak diyet becerisi sağlıyor. Burada ince ölçüm edilen müşterek özellikten bahsediyoruz” biçiminde konuştu.

Couchbase'in çağdaş uygulamalarına dair; müşterek havayolu şirketinin denetimlerini kayda kabul etmek düşüncesince Couchbase Mobile 3'ü tabletlere yerleştirilip pervaz önceleri arama döneminin dijitalleşmesi örneği de verildi. Buradaki verinin cihazlar çevrimdışı olsa bile mürettebatın arka kalanıyla esas zamanlı müşterek halde senkronize edilirken hem hatasızlık hem de düzenlilik gelişme göstermesi ve böylecene uçuşun aksamayan müşterek halde yapılmasının belkili kılındığı belirtildi. Couchbase Mobile 3, hareketli geliştiricilerin toptan uygulamaları havadan ve okunabilen müşterek halde yönetmesini sağlayıcı tekil ve üniversal müşterek ortam sunuyor. Bu sayede azami düzentileme süresi sağlanarak müşterek cenah film film dikeyde ve yararlanma senaryolarında inovasyon hızlanıyor. Couchbase Mobile 3'ün kazanımları içerisinde; alet bulunurluğu, operasyonel yararlanma kolaylığı ve komplike uç benek mimarilerinde yüksek elastikiyet üzere özellikler bulunuyor.

“Müşterilerimize en güzel deneyimi arz etmek düşüncesince Couchbase elzem müşterek iş ortağı”

Ionic'in müessis ortağı ve CEO'su Max Lynch, “Kurumsal hareketli yürütüm gelişiminde reis olarak, GE, AAA, H&R Block ve T-Mobile üzere kılavuz kaptan markalara işlerini güçlendiren hareketli deneyimler sunuyoruz. Müşterilerimize en güzel deneyimi arz etmek düşüncesince akla yatkın iş ortaklarıyla idman müşterek mecburiyet. Bunu muvaffak olmak yerine Couchbase bizim düşüncesince elzem müşterek iş ortağı. Couchbase Mobile'le yaptığımız bütünleşme sebebiyle genel ağ bağlantısından özgür halde biricik müşterek harf tabanından iOS, Android ve evcil Windows'ta etkin ağız ağıza evcil uygulamaları çabucak ihdas etmek düşüncesince geliştiricilerin bildik bulunduğu web teknolojilerinden yararlanılmasına imkân tanıyor” laflarını kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ