USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sanal duygu tedavilerdeki hataları azaltmayı hedefliyor

Tedavi yada operasyonların önce seferinde akla yatkın halde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum birlikte his oluşturulduğu bildirildi.

Sanal duygu tedavilerdeki hataları azaltmayı hedefliyor
29-09-2021 11:37
İstanbul

3D mevhum ortamlar sunan yazılım firması Dassault Systèmes'in Yaşam Bilimleri ve Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı Claire Biot, firmanın Yaşayan Kalp projesi ile ilgilendiren yerine "Gerçek cihaz, otama yahut operasyonların evvel seferinde akilane biçimde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum eş ihtisas oluşturuluyor." dedi.

Biot, firmanın geliştirdiği mevhum Yaşayan Kalp (Living Heart) projesi ile ilgilendiren AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Projenin ortaklık mensuplarından Steven Levine'nin ihtisas hastalığı bulunan kızının sorununa hal yerine bu projeyi geliştirdiğini kail Biot, "Bu projenin ehemmiyetli eş adımı olarak, 2015 senesinde ABD Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) ile önceden ihtisas hastalıklarının tedavisinde geçer ihtisas nakız elektrotları ve başka kardiyovasküler cihazların ameliyatla uygulanması, aklık yerleştirilmesi ve başarım sağlaması düşüncesince imtihan paradigmalarının geliştirilmesini hedefleyen iptidai salname eş kuma araştırı anlaşması imzaladık. FDA ile yaptığımız bu iş birliği, ayarlama onayları henüz aceleci alınabilen yenilikçi verim tasarımları geliştirerek tıbbi aygıt inovasyonunu heveslendirme kılmak neredeyse benzeyen sürede iptidai sene henüz uzatıldı." diyerek konuştu.

Şu anda evren çapında akademi, sanayi ve klinik infaz sahalarından projeye katkıda mevcut organ firmaların sayısının 140'ı aşmış vaziyette olduğuna yer veren Biot, şunları söyledi: "Testler düşüncesince rastgele birinin ihtisas simülatörüne erişimi var; bu da kütle eşme kullanması eliyle programın hızlandırılmasını sağlıyor. Ayrıca araştırmacılar inovasyonu heveslendirme ederken hastalanmış güvenilirliğini artıracak ve maliyetleri düşürecek tıbbi cihazların diploma periyodunu süratlendirmek neredeyse da ABD'deki Tıbbi Cihaz İnovasyon Konsorsiyumu (MDIC) ve Avrupa’daki Avicenna Alliance ile teşrikimesai yapıyor.

Yaşayan Kalp Projesi, 2015 senesinde dünyanın evvel ticari, eksiksiz, cazibe tahrikli 3 boyutlu insanoğlu kalbi simülatörünü bölüt sundu. Ertesi yıl, modelimiz atan eş kalpteki içki akışının simülasyonunu gerçekleştirdi. 2017 senesinde proje, Yaşayan Kalp’i düşünce platformu üstünden kullanıma sundu. 2018 senesinde ise, Yaşayan Kalp ile Dassault Systèmes’in dirim bilimsel göze seviyesinde manken tekvin kabiliyetleri eş araya getirilerek, biçimli olmayan ihtisas ritimlerine hastalık olabilecek ilaçların güvenilirliğinin belirlenmesinde kullanıldı. Geldiğimiz noktada, bundan sonra kalbin ayrımlı katmanlarını ve kısımlarını kaldırıp akım ettirmenin yanı esna tıbbi aygıt takrir kabilinden muhtelif tadilat yapmanızı sağlayıcı eş manken de mevcut."

"Üzerinde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum eş ihtisas oluşturuluyor"

Biot, Yaşayan Kalp Projesi'nin sonuncu amacının mevhum ikizlerin başka endüstrilerde sağlamış olduğu dönüşümün keyif hizmetlerine de taşınabileceğini belirtmek olduğuna değinerek, "Projede toprak meydan kardiyovasküler uzmanlar toplumu ise bu düşünceyi, dimdik yahut hastalanmış vaziyetteki eş bireyi yahut insanoğlu topluluğunu özümleme edebilecek eş insanoğlu kalbinin şümullü eş elektronik beyin öğrence modelini 3DEXPERIENCE platformunda düz yazı ederek yaşama geçiriyor.

Bu sayede 3DEXPERIENCE platformu ayrımlı türde cihazları ve ilaçları imtihan etmek, eş hastalanmış düşüncesince stabil yerine akilane tedaviyi tespit kılmak yahut doğacak döl biyomedikal mühendisleri ve baş başa tababet uzmanlarını ayrımlı yöntemlerle ne çalışabilecekleri dair terbiyelemek düşüncesince kullanılabiliyor. Yani esas cihaz, otama yahut operasyonların evvel seferinde akilane biçimde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum eş ihtisas oluşturuluyor." ifadelerini kullandı.

Riskli cerrahi yöntemlerin fiziki kalpte denenmeden evvela imtihan edileceği eş sistem

Bu projeyle keyif hizmetlerindeki dönüşümü etkinleştirmek ve hızlandırmanın, 3DEXPERIENCE deneyi sağladıkları Yaşam Bilimleri ve Sağlık sahası vizyonlarının merkezinde toprak aldığına yer veren Biot, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Yıllar içinde tekraren üreticilere ürünlerini tasvir ve çoğaltma yöntemlerini değiştirip tamamı ihya ve imalat yöntemlerini baştan düşünmeleri düşüncesince mütalaa görevlisi olduk. Şimdi de ‘sağlıkta dönüşüm’ tarihi ve sürdürülebilir inovasyon düşüncesince 3DEXPERIENCE platformumuz tarafından bu dönüşümü tüketicilere getirebilme olanağına sahibiz. Amacımız her insanın muhtemel dimdik hayat süresini hesaplı ve sürdürülebilir eş biçimde artırmak.

Bir doktorun çabucak eş mevhum hakikat gözlüğü takarak, hastayı otama etmeden evvela kalbinde neler bulunduğunu görebileceği eş doğacak manzara edin. Tıp öğrencilerinin eş terbiye hastanesinde katiyen göremeyecekleri eşsiz belirtiler sergileyen mevhum hastalar üstünde manevra yapabilecekleri eş program. Yeni ilaçların ve riskli acemi cerrahi tekniklerin fiziki eş ihtisas üstünde denenmeden evvela mevhum yerine gene yeni baştan imtihan edilebildiği ve bu sayede operasyonlar esnasında ahiret yolculuğu riskinin azaltıldığı eş ihtisas düşünün. Yaşayan Kalp projesi, bunun kabil bulunduğunun kanıtlarından çabucak biri. Beyin ve akciğer kabilinden başka organlar ve sistemler düşüncesince de topluluklar oluşturuldu ve benzeri biçimde esas dünyayı iyileştirmeye mütalaa görevlisi iktisap kılmak düşüncesince mevhum dünyanın tamamı enerjisini 3DEXPERIENCE platformunu kullanarak yaşama geçirecek canlı insanoğlu simülasyonları geliştirmeye bitmeme ediliyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ