USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, CES 2023'te "yarından sonrasının" vizyonunu sergiledi

CES 2023'e duyuları harekete nâkil birlikte birikim alanıyla dahil olan Togg, dünyada önce el uygulanacak birlikte yöntemle yapılacak ön havale sürecine değgin bilim paylaştı.

Togg, CES 2023'te
06-01-2023 05:09
Washington

Türkiye'nin mobilite dalında global uygulayım bilimi markası Togg, dünyanın en iri Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te yarından sonrasının mobilitesine bağlı vizyonunu sergiledi ve ön havale sürecine bağlı bilgileri paylaştı.

Duyuları harekete nâkil uç sayısal yanında deneyim… Mobilitenin yarından sonrası! Beyond X#ReDefineMobility#CES2023 #Togg pic.twitter.com/ZAaHIMVJ0b

— Togg (@Togg2022) January 5, 2023

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri ortada planlı dünyanın en iri mahveden elektroniği fuarı CES'e duyuları harekete nâkil yanında birikim alanıyla eklenen Togg, dünyada geçmiş kere uygulanacak yanında yöntemle yapılacak ön havale sürecine ilişikli bilim verdi.

Ayrıca, Togg'un Beyond X adıyla yayınlanan ve mobiletinin yarından sonrasına bağlı ipuçları sağlayan stand dalında ziyaretçiler, duyularını harekete nâkil yanında mobilite deneyimine karışma oldu.

"Teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik"

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, burada icra ettiği sunumda, CES'e bu sene "Kullanıcı Deneyimiyle Mobiliteyi Yeniden Tanımlamak" başlığı altında katıldıklarını söyledi.

Karakaş, güzeşte sene evren çapında nağme getiren Konsept Akıllı Cihaz'dan sonradan bu kere CES'e kurnaz yanında cihazdan fazlasını asimilasyon fail Beyond X deneyimini getirdiklerini anlattı.

Karakaş, "Tıpkı güzeşte sene bulunduğu kabilinden bu sene da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını gerçekleştiren dualite temasıyla insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, bellek ve kalp, bütünlük ve çoğul kabilinden kavramların altını çiziyor." dedi.

"Kullanıcıların hâlâ bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz"

CES 2023'te global namına tescil ettirilen USECASE Mobility terimi çevresinde 4 boyutta anlatım edilen "Akıllı Cihaz", "Dijital Platform", "Temiz Enerji Çözümleri" ve "Gelişimin Yapıtaşları"nı vurgulayan yanında içerikle bulunduklarını tamlayan Karakaş, bu sene gene sayısal zanaat tarafından "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizdiklerini kaydetti.

Karakaş, acemi dünyanın ağız ağıza sayısal boyutta şekillenip hayallerin ötesine gideceğini belirterek şunları kaydetti:

"Kullanıcı da bu dünyanın nereye gideceğini bugünden göremiyor, bilemiyor. Biz, endamsız yanında müddet sonradan kâffesi kullanıcılara açacağımız sayısal platformumuz Trumore’da, ekosisteme kattığımız oyuncularla yanında araya gelip proaktif namına o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını baştan tanımlıyoruz. Kullanıcıların hâlâ bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz."

Ön siparişler evren çapında yenilikçi yanında yöntemle alınmaya başlanacak

Avrupa'nın en ak pak kampüsünde geçmiş kurnaz cihazın dizi üretimine başladıklarını anımsatan Karakaş, cihazın mart böylelikle Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşacağını dile getirdi.

Türkiye'de başlamış olacak ve geçenlerde bilgileri açıklanacak ön havale sürecine bağlı de bilim sağlayan Karakaş, Togg'un çırılçıplak elektrikli geçmiş kurnaz aleti C SUV'un ön siparişinin evren çapında yenilikçi yanında yöntemle satışa açılacağını aktardı.

Karakaş, satı stratejilerinde kullanıcıyla direkt değini şeklini seçtiklerini belirterek, "Küresel rekabette kullanıcıya DOĞRU olanlar hâlâ değerli oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla direkt buluşturacak, satışları direkt kendimiz düzenli edeceğiz." dedi.

Kullanıcıyı merkeze alan, sayısal ve fiziki deneyimi harmanlayan yapıda fariza vereceklerini vurgulayan Karakaş, şunları söyledi:

"Şubat ayında da siparişleri açıp, geçmiş çeyrek böylelikle geçmiş kurnaz cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri ferdî kullanıcılar rüçhan kazanmak kıl payı 2023 süresince konfirmasyon edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üstünden katılacakları yanında yarış yada dilerlerse ad çekme yöntemiyle Togg kurnaz cihazlarına ön havale tevdi hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına hususi namına üreteceğimiz ve bariz tezyit ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 skor kurnaz cihazın ön siparişine iltihak hakkı ve tanzim önceliği sunacak."

"Akıllı cihazımızı üçüncü hayat piyasası namına tanımlıyoruz"

Dört sene evvela yanında arabadan ilavesi düşüncesince yola çıktıklarında 2 mühim hedefleri bulunduğunu hatırlatan Karakaş, şöyleki bitmeme etti:

"İlki, global boyutta rakiplik edebilir ve düşüncesi mülkiyeti Togg'a ilişik yanında mobilite uygulayım bilimi markası geliştirmek. İkinci amacımız de kullanıcıyı merkeze alarak kurnaz cihazımız ve sayısal ürünlerimizin etrafında, hacısı hocası düşüncesince bariz ve erişilebilir yanında ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda yavaş yavaş ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de sayısal platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günce hayatını kolaylaştırıp dörtköşe bir duruma getirecek kurnaz hayat çözümleri sunuyoruz. Çünkü kılıç kurnaz cihazımızı üçüncü hayat piyasası namına tanımlıyoruz."

Duyuları harekete nâkil “Dijital Mobilite Bahçesi”

Togg, Las Vegas Convention Center'daki standında, "Dijital Mobilite Bahçesi" ismini verdiği 910 metrekarelik bölgede sürdürülebilir ve irtibatlı yanında mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

CES 2023'te Togg standına gelenleri dü bükülmüş binanın uğrunda yerleştirilmiş 21 metreye 7 m. ebadında dev LED ekrandan akan, siber fiziki mimar ve sayısal sanatkâr Güvenç Özel'in tasarladığı sayısal şelale karşılıyor. Standın zeminindeki kanallarda buluşan sayısal ve esas su, Togg'un dualite terimini gözler önüne seriyor.

Togg'un hem sayısal hem doğayla iç içe birikim alanında, dualite yaklaşımındaki insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, bellek ve kalp, bütünlük ve çoğul kabilinden kavramlar buluşuyor.

Beyond X, Akıllı Yaşam, Temiz Enerji ve Self AI dallarından oluşan "Dijital Mobilite Bahçesi", ziyaretçilere duyuları harekete nâkil yanında birikim yaşatıyor.

Ziyaretçiler Togg'un dualite terimini vurgulayan logosuna atıfta mevcut girişten geçtikten sonra, 15 m. boyunda ve LED ekrandan oluşan yanında tünele giriyor. Tünel süresince başlamış olan deneyim, tünelin böylelikle mobilitenin yarından sonrasını sayısal sanatla anlatım fail Beyond X kapsülünde bitmeme ediyor.

Beyond X

Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını sağlayan ve Togg Dizayn Stüdyosu'nun tasarladığı ve Pininfarina ile baş başa geliştirilen Beyond X alanı, katılımcılara kişiselleştirilmiş yanında mobilite deneyimi sağlıyor.

Yolculuklarına tünelde başlamış olan ziyaretçiler, heykelsi ve dairevi yanında kapsülün süresince manzara enerjisini zecrî yanında görsel zanaat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor.

Katılımcılar, kendileri düşüncesince en akıllıca musiki ve ortamın içinde, Satürn, Orman, Fütüristik kent ve Sanatsal Türkiye kabilinden dört mümkün senaryodan birtanesini yaşayabiliyor. Beyond X, uç sayısal yanında birikim ile akıl, ruh, ihtisas ve dört duyuyu harekete geçiriyor.

USECASE Mobility'nin bina taşları

Stantta 4 değişik köşede sürdürülebilirlik ve mobilite ekosistemi kavramlarını vurgulayan 4 değişik ana konu anlatılıyor.

Ziyaretçiler bu alanlardan ilkinde Togg'un kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve işbirlikleriyle sonsuz gelişen yanında sayısal birikim platformu namına tasarladığı ve Trumore markası altında toplamış bulunduğu kişiselleşmiş, akıllı, empatik ve okunabilen kullanıcı deneyimini aşinalık fırsatı buluyor.

Togg ziyaretçileri ak pak erke çözümlerini deneyimleme dalında ise Siro'nun elektrikli vasıtalar düşüncesince karbon atıl göze çözümleri, yenilenebilir erke santralleri ve haneler düşüncesince erke ambarlama çözümleri ile Trugo'nun yüzdelik 100 yenilenebilir sertifikalı erke kullanan, uçtan uca, kullanıcı odaklı elektrikli taşıt yükleme hizmetlerini yakından aşinalık olanağına erişiyor.

"Temiz erke çözümleri" köşesi blok zinciri teknolojiyle, kullananların üretmesini, yönetmesini ve ak pak erke ticareti yapmasını sağlayıcı yanında ekosistemi anlatıyor.

Akıllı metropoller düşüncesince Trumore deneyimi

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sonsuz gelişen uygulamaları ile kurnaz hayat alanındaki sayısal platformunu deneyimletiyor.

Kullanıcı gereksinimlerini anlayan bileşimli zeke günce rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor. Akıllı rotalama ile akıllıca yükleme istasyonuna göre, otopark noktayı planlama, havale verebilme ve ifa yapabilme kabilinden çözümleri sunuyor.

Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına nazirsiz yanında birikim sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına hâlâ fazlasını deneyimletiyor.

Temiz Enerji ve Self AI

Togg şirketleri Trugo ve Siro'nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla arazi almış bulunduğu kısımda de kullanıcıları hemen erke tüketen olmaktan dönüştürüp bire yanında sürede enerjiyi üreten ve kâffesi erke döngülerini blok zinciri tabanlı yanında ortam üstünden yönetmen yan olmalarını sağlayıcı yanında ekosistem anlatılıyor.

Ziyaretçilerin kendileriyle bire yanında hareketleri yapabilen sayısal ikizlerinin oluşturulduğu "Self AI" dalında ise geleceğin mobilitesinde sayısal avatarların kullanıcılara sağlayacağı avantajlar üzerine bilim veriliyor.

Kullanıcılar, oluşturdukları avatarlara acemi özellikler ilaveten geliştirmeye bitmeme edebiliyor ve başkaca bu avatarları NFT namına bilinen sayısal varlıklara dönüştürebiliyor. Böylece, kullanıcılar bu avatarları devre içi topluluklarda ve Togg mobilite ekosisteminin kâffesi mecralarında kullanabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ