USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

9 yıldır taşıdığı tümör başarılı operasyonla alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 9 yıldır şah damarında tümör bulunan, nice hastanede ameliyatı riskli bulunduğu söylenen İbrahim Gemici, ilçedeki hususi ortak hastanede geçirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

9 yıldır taşıdığı tümör başarılı operasyonla alındı
17-12-2021 21:50

2012 senesinde boynunda şişik oluşan İbrahim Gemici, iflah araştırmak düşüncesince nice hastaneye başvurdu. Gittiği iri şehirlerdeki hastanelerde güçlü rahatsızlığına derman bulamayan Gemici, gazetelerde Kdz. Ereğli'de mevcut hususi müşterek hastanede fariza fail Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Ali Kemal Gür'ün ayrımsız vaziyetteki müşterek hastayı faaliyetler ederek sağlığına kavuşturduğu haberini okudu. Bunun hesabına hastaneye başvuran İbrahim Gemici, meydana getirilen incelemelerin arkası sıra Doç. Dr. Gür ve kadrosunun gerçekleştirdiği başarı müşterek operasyonla şah damarındaki tümörün alınmasıyla sağlığına kavuştu.

“Tecrübe mucip müşterek cerrahi müdahale”

Hastayı taburcu etmeden ilkin yatmış bulunduğu servis odasında sonuç kontrollerini oluşturan Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Gür, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hastanın kendilerine boynundaki şişik şikayetleri ile başvurduğunu tamlayan Doç. Dr. Gür, “Açıkçası ego de görür görmez az buçuk şaşırdım zira sol tarafta mandalina büyüklüğünde ağır müşterek şişkinliği vardı. Bu mevzuda defaatle doktora gittiğini ancak gelişigüzel ne müşterek engelleme yapılamadığını anlattı bize. Hastamız da bizi gazetede görmüş, o halde bizlere ulaştı ve baş döndürücü şükür ameliyatını yaptık. İnşallah bugün yahut ferda taburcu etmeyi düşünüyoruz. Şah damarında müşterek tümör vardı onu çıkardık. Yaklaşık 6 buçuk santimdi bu tümör. 2 gündüz ilkin ameliyatla çıkarttık müşterek gündüz hastamızı dip bakımda tuttuk devrisi günde servise çıkarttık. Şu an düşüncesince müşterek sıkıntımız namevcut inşallah taburcu etmeyi düşünüyoruz. Ortalama 2 sayaç sürdü ameliyat. Şah damarının ortasında bulunduğu düşüncesince az buçuk kanamalı müşterek hastalıktır. O nedenden de sınama mucip müşterek faaliyetler bulunduğu düşüncesince bir fazla fazla hekim baş döndürücü yakınlaşmak istemez. Özellikle kulak-burun-boğaz ve ihtisas haslet cerrahisinin gerçekleştirmek istemediği müşterek ameliyattır. Hasta da elhak bizlere o şikayetle geldi, kestirmece 5-6 yıldır İzmir, Ankara, İstanbul dolaşmış ancak atılganlık edilemediği düşüncesince düpedüz pestil bizlere geldi. Biz de ameliyatını yaptık. Bir problemimiz namevcut şu anda” dedi.

9 yıldır derman yıldır derman arıyordu

9 yıl sonraları Sağlığına mülaki İbrahim Gemici de 2012 yılından bu yana bu hastalıkla uğraştığını ve nice hastanede namına engelleme yapılamadığını tabir etti. Neredeyse başvurmadığı şifahane kalmadığını dile getiren Gemici, “Hastalığımı öğrendiğimde Zonguldak, Düzce, Kocaeli'ye gittim ilkin şekilde ve bütünü hakeza müşterek ameliyatı ika şansımız namevcut dediler. Geçenlerde de burada müşterek çav okudum, hocamızın hakeza müşterek ameliyatı ergin ego inanamadım tabii. Böyle müşterek ameliyatı ego oralarda yapamadım burada olabilir mu dedim kendimce. Geldim hocam o denli tam konuştu ki benimle ego korkuyordum bu ameliyattan yek benimle konuşunca ikiz ikiz geldim. 20 gündüz evet benim buraya başvuralı, hocam bu tümörü alırız sen on paralık korku dedi, müşterek filmlerine bakalım dedi. Hocam filmleri inceledi ‘seni faaliyetler yapabiliriz' dedi. Başka hastalıklarım da bulunduğu düşüncesince gayrı doktorlarda kontrollerimi yaptı. Sonra ameliyatımızı olduk, baş döndürücü iyiyim şimdi. Ağrım, sızım tek şeyim yok. 9 yıldır çözülemeyen hastalığımı Ali Kemal hocamız katışıksız olsun çözdü” diyerek konuştu.
Gemici, otama süreci süresince namına gösteriden ilgiden çevre şifahane yönetimi, doktorları ve hemşirelere teşekkürname etti.

“İlkleri yapmanın gururunu yaşıyoruz”

Hastane Başhekimi Nevzat Çimenoğu da, Gemici'yi sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dr. Çimenoğlu, “Doktorlarımızın başarılarıyla alım çalım duyuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Alp Demir Zorlu'nun bizlere sağlamış bulunduğu imkanlarla kılıç de bunları değerlendirip şimdi güzel neler yapabiliriz diyerek çalışıyoruz. Bu müşterek grup işidir. Bu ekibin başlangıcında da Doçent Doktor Ali Kemal Gür hocamız var. Hocamız da hakkıyla ihtisas haslet dair nice başarılı işlere imza atıyor. Anestezi Doktorumuz Uzman Hakan Ateş hocamızın da baş döndürücü iri emeği mevcut bu işte. Biz elimizden geleni gerçekleştirmek istiyoruz. Ereğli'de ilkleri gerçekleştirmek istiyoruz ve devamını da bildirmek istiyoruz. Bu çor baş döndürücü fazla bulunmaz tanıdık müşterek hastalık. Biz ayrımsız hastalıkla ilkin hastamız ulaştığında baş döndürücü şaşırmıştık, ameliyatını yapmıştık ve kılıç bunun duyurusunu yapmıştık. Kardeşimiz de müşterek gündüz elinde gazeteyle geldi çaker de bu hastalıktan mevcut diye, baş döndürücü şaşırdık o devir dü adet yukarı fazladan gelmesine. Bölgemizde ayrımsız rahatsızlığı bulunan yurttaşlar mevcut ise onlara da elimizden mevrut halde araştırma görevlisi peyda etmek isteriz” ifadelerine toprak verdi.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ