USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Dr Hasan Benar: '2022'de estetik alışkanlıkları teknoloji ile şekillendi'

Türkiye'deki başarısını Londra'da Harley Street'teki kliniğinde de bitmeme ettiren estetik ve gösteriş dünyasının ehemmiyetli otoritelerinden bulunan Dr Hasan Benar, 2022 yılı estetik trendlerini açıkladı.

Dr Hasan Benar: '2022'de estetik alışkanlıkları teknoloji ile şekillendi'
28-12-2021 08:59
Dr. Hasan Benar, teknolojideki gelişimle birlikte, rastgele sene estetik akımları değişse de genç, sağlıklı ve parlak birlikte ten ile yıllara düzlük okuyan birlikte vücuda ehil olma tutkusu tek değişmediğini belirtti. Benar, senenin estetik akımları de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere elan çabuk ve bedava karşılık sağlayan ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı.

Ameliyatsız lazer ten germe: "Endolift"

Dr Hasan Benar, ilerleyici yaş, kilogram alıp verme, aut faktörler ve toprak çekiminin etkisiyle beniz sahamızda sarkmalar, ve kırışıklar meydana gelebildiğini tabir ederek, "Bu hastalıkların çözümü noktasında ise Endolift Lazer Uygulaması sunmuş bulunduğu hızlı, acısız, dinlenme gerektirmeyen ve temelli hal ile 2022 estetik akımları ortada geçmiş tam toprak alıyor. Ynilikçi lazer sistemi Endolift lazer acı mütekâmil teknolojisi sebebiyle ameliyatsız ten germe uygulamasını klinikte yapabilme olanağı sunuyor. Anestezi ve dayanıklı cerrahi müdahale işlemlerine icap kalmadan, gözyaşı ayırımı yapılmaksızın gerçekleştirdiğimiz Endolift Lazer Ağı Uygulaması'da çıban izi, morarma ve şişme kabil mesail yaşanmıyor" dedi.

Endolift'in FDE onayına ehil bulunduğunu da hatırlatan Dr Hasan Benar, "Lazer destekli tedaviler düşüncesince FDA onayına ehil Endolift ile elden birlikte sayaç ve birlikte seansta saf neticeler elde edilebiliyor. Bu yürütüm sonrasında, beniz ve boyundaki bol sarkmaların düzelmesi, toy kolajen oluşumunun aktive olması, lenfa ve yağ dokusunun azalması, ten sıkılaşması ve laklak hattı ile beniz kontürünün belirginleşmesi hedefleniyor. Kişiler yürütüm sonra günce hayatlarına kaldıkları yerden bitmeme edebiliyor" şeklinde konuştu.

"Cildin doğasına en benzeyen teknoloji tixel ile saf kolajene ehil olun"

Dr Hasan Benar, Tixel 2022 nin en populer islemlerinden olacağını belirterek, "Termo-mekanik ablasyon teknolojisine dayalı toy birlikte fraksiyonel ten restorasyon sistemidir. Tixel cilde termal cilde transferi buharlaşma eliyle dar kraterler oluşturur. Tixel uygulaması baş döndürücü çabuk ve emin birlikte biçimde cilde ısı enerjisi aktarır. İşlem bölgesindeki ıvır zıvır dar ajur oluşumu sağlanır. Ciltte rastgele birlikte taraf bulaşık yapmamaktadır. Oluşturulan micro mesamat ve kızarıklık çelimsiz birlikte müddette düzelmektedir. Tixel işlemi esnasında ve sonra kanama, çıban izi, yada prosedür sonrası lekelenme olmamaktadır" ifadelerini kullandı.

"Hollwood jawline populerliğini koruyacak"

Dr Hasan Benar, "Çene türü beniz estetiğinde baş döndürücü ehemmiyetli birlikte role sahiptir. Belirsiz yada profilden geride duran laklak şekli, yüzün simetrisini menfi yönde etkiler. Çene yapısının düzeltilmesi düşüncesince geçerli dolgu yöntemine 'jawline dolgusu' ismi verilir. 2022'de Hollywood yıldızlarının ehil bulunduğu cene hatlarına ehil iktisap etmek istenecek. Bu da köşeli birlikte jawline doğrusu çelimli birlikte laklak hattı demek" dedi.

"Profhilo ile el ve boyun"

Dr Hasan Benar, dünyanın en iri yıldızlarından Nicole Kidman'nın ellerinin yaşlarının baş döndürücü ilerisinde bulunduğu söylendiğini belirterek, Kidman'ın bu soruna ise parmakları açıkta artan eldivenlerle hal bulduğunu hatırlattı. Ellerin baş döndürücü birlikte tomar su, kimyevi bileşen kabil faktörler yüzünden çabucak yaşlandığını tamlayan Dr Hasan Benar hanımları şöyleki uyardı:

"Boyun ve başkaları yaşlanmanın birlikte numaralı göstergesi oldu. Profhilo derinti standardını tek seferde levent boylu kesiksiz geliştirmeyi amaçlayan birlikte rutubet iğne uygulaması. Bununla ciltte hyalüronik hamız içeren materyal sayesinde, derinti altında su tutulmasını sağlarken bire birlikte vakitte cildin elastikiyeti de artıyor. Etkinlik süresi birlikte yila denli bitmeme fail bu yürütüm ile başta döşenmemiş ve aşınmış ciltler kâr sağlıyor. Diğer ten tipleri düşüncesince ise esirgeme gayeli yapılıyor. Ve akıbet fasıl elden beniz alanında değil el ve ağırlık bölgelerinde de uygulanabiliyor.Eller, yaşı en birlikte tomar ele sağlayan organımız. Ayrıca akla yatkın görev yapılmadığı devir yüze layıkıyla elan buğulu duran birlikte bölge. Ellerin baş döndürücü birlikte tomar su, çağ ve kimyevi bileşenle teması kararı oluşan bu kabil ahval düşüncesince hususi analizör bulunuyor.Uygulamayla ten pürüzsüzlüğünün iyileştirilmesi, müeddep çizgilerin bulunmayan edilmesi, cilde pürüzsüzlük ve esneklik kazandırılması, akne ve al lekelerin görünümünün azaltılması ve cildin nemlendirilmesi hedefleniyor."

"Dolgun dudaklar moda olmaya bitmeme edecek"

2022 'nin görk trendi gene kalın dudaklar olacağını kaydenen Dr Hasan Benar, kalın gaga ve levent boylu laklak trendinin beniz çizgileri ile de mevzun olması biçiminde elan açıkça beniz hatlarına ehil olunarak bireyleri elan dobra ve çeken kılabildiğini söyledi. Dudak dolgusunun abartıya kaçmadan, bireyin yüz, gaga ve diş yapısına layıkıyla yapılması icap ettiğini da vurgulayan Benar, başta gaga dolgusunun iri ayırt gerçekleştiren minimum birlikte prosedür bulunduğunu laflarına ekledi. Benar, “Önemli bulunan trendlere uzlaşma bildirmek değil, beniz hatlarını ve hatlara uzlaşma sağlayıcı işlemleri belirleyebilmek. Sadece trend ha sanarak boş ve sentetik birlikte kaynak elde etmeden, doğallığı bozmadan bu uygulamaları gerçekleştirmek gerekiyor” sanarak konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ