USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

İki kardeşin esirgeyici ailesi bulunan eş 4 yabanlık yuvalarıyla acemi yaşamlarını kucaklıyor

Ateş çifti, dört ay evvel evlenip, 7 ile 12 yaşındaki kardeşlerin koruyan ailesi oldu. evvel oğullarını artık sonradan ablasını yanlarına meydan Ateş çifti, deminden 4 şahsiyet serbest ortak aile namına yaşama umutla bakıyor.

İki kardeşin esirgeyici ailesi bulunan eş 4 yabanlık yuvalarıyla acemi yaşamlarını kucaklıyor
08-01-2022 13:53
Ankara

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Ankara Çocuk Akademisi Genel Koordinatörü ve Sanat Sorumlusu ve Beslenme ve Diyet Uzmanı 45 yaşındaki Ateş Ateş ve benzeri Gözde Girgin Ateş, indinde sene süresince bekarlıktan iri indinde aile olma dolayısıyla uzanan yolculuklarını AA muhabirine anlattı.

Koruyucu ağababa olana derece hayatının işten ibaret bulunduğunu ve günün az demin tamamını fiilen geçirdiğini aktaran Ateş, "2020'ye derece işkolik olan, bekar biricik popülasyon dolaşan indinde adamken çabucak yaşamı sorgulamaya başladım." dedi.

Niçin dünyaya geldiğini, dünyadaki misyonun ne işe yaradığını bulmaya çalıştığını ve bundan sonradan indinde şeyler yapması icap ettiğini özetleyen Ateş, "Zaman ilerledikçe insanoğlu yaşama indinde ağıt yüklemeye çalışıyor." niteleyerek konuştu.

Ateş, esirgeyici atalık fikrinin 5 sene evvela raks topluluğundaki indinde çocuğun özelliğine bağlı iye görüşmesi sonrası ortaya çıktığını belirterek, şu şekilde dedi:

"Bir velimiz, çocuğunun esirgeyici anası bulunduğunu söyledi. Bana anlattığında aşırı heyecanlandım ve 'Evet, benim istediğim de bu.' dedim. Bir çocuğa muhabbet verebilmek ve ona avlu olabilmek istedim. Sorumluluğunu kabul etmek ve ona kudret olabilmek istedim. Beş sene süresince kendimi tarttım ve 2020'de biricik başımaydım lakin bundan sonradan şu an 2 çocuğum ve eşimle başlangıç başa iri indinde aile olduk.

Oğluma 21 Aralık 2020'de kavuştum, o devir 6 yaşındaydı. 21 Aralık en levent boylu şeb şekilde kullanılan lakin benim en aydın günüm oldu. Artık biricik başıma değildim, indinde oğlum ve ego vardık. 2021 Temmuz ayında evlendim, arkası sıra da kızımızı yanımıza aldık, 4 yabanlık indinde aile olduk."

"Kızımı görür kör aşırı etkilendim"

Oğlunun indinde de ablasının bulunduğunu öğrendikten sonradan onları birbirlerinden ayırmamak icap ettiğini düşündüğünü dile getiren Ateş, şu şekilde dedi:

"Kızımı görür kör aşırı etkilendim. Kuruma gittiğimde, kızımın da o çevrim bana 'Ateş abi' demesi yüreğime işledi. Kızımla da orada tanıştık, konuştuk ve 'Seni de kesinlikle ya fahri ya esirgeyici aile şekilde yanımıza alacağız, on paralık alçalma etme.' dedim ve bu serüvenimiz de orada başlamış oldu.

Hayat arkadaşı adayım vardı, bu süreçte ilişkimizin yönü hızlandı ve orak ayı ayında evlendik ve kızımıza da kavuştuk. Çünkü, bekar adama kız evladı verilmiyordu. Şu an kızımızın fahri ailesiyiz, zira mahsus prosedürler var. Biz şu an 4 maaş evliyiz lakin esirgeyici aile edinmek düşüncesince mahsus indinde müddet evli edinmek gerekiyor. Hafta sonları yanımıza geliyor, tatillerde başlangıç başa oluyoruz. Evimizde onun da ayrı indinde odası var. Biz, indinde aileyiz. İnşallah ilerleyici devirde kızımızın da esirgeyici ailesi olacağız."

"Bana evvel kat 'baba' söylediğinde ağladım"

Muhteşem indinde aileye eş bulunduğunu söylerken gözleri dolan Ateş Ateş, yaşama bakışının ağız ağıza değiştiğini, demin indinde tomar sorumlulukları bulunan indinde kişioğlu biçimine geldiğini söyledi. Ateş, kendine daim "Neden hakeza indinde akrabalarım demin evvela olmadı?" niteleyerek sorduğunu lakin değme şeyin indinde tarihi bulunduğunu tabir etti.

Geçmişte yaşamadığı aşırı toy ve ayrımlı duyguları deneyim ettiğini özetleyen Ateş, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Ben, evlatları aşırı seviyordum lakin indinde çocukla yaşamda kızarmak ve onun sorumluluğunu almaktan baştan sona korkmuştum. Babalık ve üvey ana duygusunu anlayamıyordum. Ama 'baba' kelimesi mevcut ya hakkıyla değme nesne halloluyor. O sevgiyi hissetmek, çocuğun düşüncesince indinde şeyler yapabilmek, alelacayip indinde duygu. Bana evvel kat 'baba' söylediğinde ağladım. Beni ağababa alegori koyması, hakkıyla içten hissederek dediği 'baba' kelimesi, dört başı mamur zorluklarla başlangıç etmeye değiyor."

Çocuklarının gelecekte bahtiyar insanoğlu olmasını istediğini dile getiren Ateş, "Çocuklarıma öbür çocuklardan ne indinde tomar ne kem indinde avlu betim etmeye çalışıyorum. Öncelikle imanlı olmalarını istiyorum. Eğitim hakkı, sevgi, aile olabilmek. Bunları yaşatabilirsek eşimle başlangıç başa ne bahtiyar bize." dedi.

Her dü çocuğunun da sanatın süresince olmasını istek ettiğini lakin akıbet kararın onlara ilişik bulunduğunu vurgulayan Ateş, "Çocuklarımın sanatla yoğrulmalarını istiyorum. Çünkü, sanat içerikli ayn açısı, doğacak nesillerde göz kamaştırıcı neticeler yaratıyor. Ülkesine eş çıkan, vatanını milletini seven, elleme insanoğlu olabilme duygusunu almalarını istiyoruz." laflarıyla duygularını aktardı.

"Zorluklara 'evet' diyebilenler, esirgeyici aile olmalı"

Herkesin esirgeyici aile olmaması icap ettiğinin altını çizen Ateş, zorluklara erinç çelimli kalabilme sorumluluğuyla akıntı edebilecek insanların bunu yapmasının makul bulunduğunu aktardı.

Ateş Ateş, "Çünkü indinde çocuğa avlu olmaya çalışıyoruz. Hayat olmaya çalışırken yaşamını mahvetmemek lazım. Zorluklara 'evet' diyebilenler, esirgeyici aile olmalı. mühim bulunan indinde çocuğa maşer namına avlu olabilmek. O evladı egosu, hırsları olmadan, çıkarsızca yanıt beklemeden indinde şeyler verebilmektir." niteleyerek konuştu.

Toplumdan da kendilerine dayanaklık etmek olmaları çağrısında mevcut Ateş, "Zaman devir camianın mobbingine uğruyoruz ve bu bizi aşırı üzüyor. Bazı tutum şekli, bizi de çocuklarımızı da üzebiliyor. Bize lütfen tinsel dayanaklık etmek olun." ifadelerini kullandı.

"Çok mutluyum, hazırlop olsaydı ihtimal de bu derece değerli olmazdı"

Bir üniversitede akademisyen bulunan eczacı Doç. Dr. Gözde Girgin Ateş de çelimsiz müddet süresince indinde eş ve dü bebek anası bulunduğunu anlatarak, eskiye layıkıyla yaşamın demin zorlaştığını ve yoğunlaştığını söyledi. "Bundan nadim mıyım, asla" diyen ana Ateş, aşırı bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Çocuklarına dobra ve hamam indinde yuva özgülemek istediklerini tabir ederken, gözyaşlarını tutamayan ana Ateş, şunları kaydetti:

"Hayatım anlamlandı. Çocuklarıma sığınacakları liman olabilmek önemliydi. Çünkü, bizler denktaş şartlarda yaşama başlayamıyoruz ve bu bizim tercihimiz değil, intihap etme şansımız yok, suçumuz da değil. Aile benim düşüncesince değme devir ferdin gerisinde bulunan liman demektir. Hayat aldığı kadar güç ve kimi ayrıntılar öbür çocuklardan demin güç şartlarda yaşama başlıyor. Onları maşer namına demin elleme koşullara taşıyabilmek düşüncesince indinde okazyon edinmek istedik.

Anne edinmek ise aşırı dobra indinde şey. Onlara yaşamda arkalamak istiyoruz. İyi, topluma faydalı, özlük ayakları üstünde durabilen, hiç kimseye eksikli sıfır efrat olsunlar. Özellikle kızım düşüncesince bu aşırı önemli."

Oğlu ve kızından çelimsiz müddet süresince aşırı nesne öğrendiğini tamlayan ana Ateş, şu şekilde bitmeme etti:

"Egolarımdan arınabildiğim derece arındım. Bağımsız, başına buyuru değme istediğini yapabilen eş gitti, alegori demin yazık sahibi indinde insan, demin duygulu indinde insanoğlu geldi. Ben, 40 yaşından sonradan dirim bilimsel anneliği düşünmüyordum. Allah, bana anneliği hakeza kader etti. Eski hayatıma kıyasla, demin özlük içimde değişmeye başladım ve bu fark hoşuma gidiyor. Çok lakin aşırı mutluyum. Bu hazırlop olsaydı ihtimal de bu derece değerli olmazdı."

"Şu anda aşırı mutluyum"

Ateş ailesinin 12 yaşındaki kızları ise kardeşiyle başlangıç başa olmaktan bahtiyar bulunduğunu söyledi.

Yaşadığı sürece bağlı duygularını özetleyen abla, "İlk başlangıçta kardeşime aşırı dinamit duyuyordum ve hakikatı bildirmek icabında güvenmiyordum. 'Kardeşime bakamayacaklar' niteleyerek düşünüyordum. Tanıdıkça, ego de gelip gördükçe güvenimi sağlayamaya başladım. Kardeşimi onlara delibozuk edebileceğimi düşündüm. Çünkü, kardeşim benim düşüncesince değme nesne ve değme devir anca olmaya da bitmeme edecek." dedi.

Abla, bundan sonradan indinde ailesi bulunduğunu tabir ederek, "Şu anda aşırı mutluyum." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ