USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu'ndan sağlıkçılara şiddete sert tepki

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarına müteveccih kalan şiddete tepki göstererek, “Ben kabullenemiyorum sağlıktaki şiddeti. Sağlık ordumuza en önemsiz birlikte sertliği bakir toleransla karşılamamız gerekiyor. Bunu elden sağlıkçıla

İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu'ndan sağlıkçılara şiddete sert tepki
22-01-2022 13:53
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlıkçılara müteveccih şiddet vakalarına bağlı konuştu. Toplumun tek noktasında şiddetin ikrar edilemez bulunduğunu tabir fail Memişoğlu, tamamı vatandaşların sağlıkçılara erbap çıkması icap ettiğini belirtti. Memişoğlu, Almanya'da aşırı sayıda insana zamanı önceki aşılama uygulandığının ortaya çıkmasının arkası sıra devir zamane İstanbul'da da gündeme mevrut zamanı önceki aşılama iddialarına bağlı de açıklamalarda bulundu. Sağlık çalışanlarına müteveccih şiddete tepki yayınlayan Memişoğlu, “Bu yurt sağlık hizmetleri, sağlık personelleri yönünde aşırı elleme yerlerde ve yurttaşlarımızın bunun farkında bulunduğunu gördüğümüz düşüncesince de memnunum. Sağlık çalışanlarına eksiksiz yurttaşlarımız erbap çıksın. Biz sağlıkta bakir toleransı infaz etmek ve bunu dadılık etmek zorundayız. Çünkü hakkıyla bu ülkedeki eksiksiz insanoğlu bugün hayattaki en elleme hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Ben kabullenemiyorum sağlıktaki şiddeti, eksiksiz sağlıkçılar kullanmakta olanları otama etmek, onma hasretmek düşüncesince çabalıyoruz. Bunu açıklayamıyorum ortak doktor olarak, ortak hoşgörülü değil doktor olarak. Çünkü sağlık anca çetin mevcut ortak obje ki, sağlıkçı da öyle. Bugün hekimlerimizi bahtiyar etmemiz lazım, bugün bu denli savaşın göbeğinde bulunan ki Covid dehşetli ortak savaştı ve kalburüstü bulunan insanoğlu gücümüze sağlık ordumuza en önemsiz ortak sertliği bakir toleransla karşılamamız gerekiyor. Bunu hoppadak sağlıkçılar yerine başaramayız. Bunu eksiksiz vatandaşların, eksiksiz kurumların sahiplenmesi icap ettiğini düşünüyorum” dedi.

“Tolerans sergileme şansımız yok, tamamı yurttaşlarımızın engellemesini bekliyorum”

Türkiye'nin dünyada sağlık hizmetleri noktasında ehemmiyetli ortak yere geldiğini ve tamamı sağlıkçılara müstelzim hassasiyetin gösterilmesi icap ettiğini tabir fail Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Bugün ülkemizin hayattaki esenlikle ait algısına baktığınız devir huzur 4 yurt içindeyiz, elleme sağlık hizmeti sunulmakta diye. Dünyanın en mütekâmil devletleri niteleyerek düşündüğümüz ülkelerden ülkemize İstanbul'a sağlık turizmi ve esenlikle ait hal anmak düşüncesince şişman ortak arzu var. Bugün Yakın Doğu'dan, Orta Doğu'dan arzu var. İnsanlar niçin Türkiye'ye sağlık hizmeti ikrar etmek düşüncesince geliyor, bugün sağlık turizminde baktığımız devir niçin dünyanın en pop ülkelerinden ortak taneyiz. Çünkü hem madun çatı hem insanoğlu gücü yerine aşırı elleme görev veriyoruz. Ama bu insanoğlu enerjisini hassasiyetle korumamız gerekiyor. Ben sağlıkta şiddetin personelimizi, sağlık çalışanlarını demotive etmesini tamamı yurttaşlarımızın engellemesini bekliyorum.

Sağlıkçıya şiddet demek, esasında bu denli elleme sağlık hizmeti sunan tamamı orduya demoralizayon ve güdeleme yitirilmesine sebebiyet veriyor. O nedenden bunu bizim karşılama, müsamaha sergileme şansımız yok. Biz hekimi, hemşireyi şiddete verilen bırakan ferdin cezasını almasını bekliyoruz. Size sağlık yapmaya, sizi otama etmeye etkin ve bu Covid süresinde de gözünü kırpmayan ailesinden ayrılıp, misafirhanelerde, otellerde küsurat öz canından aşırı kişilerin canını düşünen ortak sağlık ordusuna yapılmasını ego natürel bulmuyorum” niteleyerek konuştu.

“SMA testi aşırı müspet ortak gelişme”

İstanbul'da SMA testlerine yayınlanan ilgiden kıvançlı bulunduğunu tabir fail Prof. Dr. Memişoğlu, “Çok dobra ortak yürütüm beli zira SMA hastaları, aileler aşırı kıygın oluyor. Koruyucu yönünde öncesinde yapılıp engellenmesi bence ne denli toplumsal büyüklük olduğumuzu da gösteriyor. Çok müspet ortak evolüsyon ego bunu sağlayanlara teşekkürname ediyorum. Aile hekimlerimizde yaptırıyoruz. Evleneceklerin bu testi yaptırması öz geleceklerini de güvence dibine alıyor” dedi.

“Reel değerlerle enstantane fotoğraf izleme ediyoruz"

Türkiye'de meri aşıların yoğun düzen ortak biçimde izleme edildiğine nazarıitibar çekici Prof. Dr. Memişoğlu laflarını şöyleki sürdürdü:

“Türkiye'de meydana getirilen eksiksiz aşıların bilgelik dünyasında onayı var. TİTCK ve Halk Sağlığı kabilinden denetleniyor. Bizim aşılama izleme sistemimizde eksiksiz aşıların ısısı da dahil, yararlanma süreleri de engelleme izleme edilen ortak sistemimiz var. Spekülasyonlarla tığ aşıları izleme etmiyoruz, tığ aşıları gerçek değerlerle enstantane fotoğraf izleme ediyoruz. Bugün ne aşıyı nereden nereye taşıdık, ne derecede taşıdık, bunun niteliği nedir, ki kabilinden kime, nerede yapıldığını ölçebilen ortak sistemimiz var. Onun düşüncesince insanoğlu kurgusal ‘Aşının zamanı geçti, şöyleki oldu, hakeza oldu, aşılama kayboldu, şuraya gitti' niteleyerek tek düşünmesinler.

Biz bunları uygun izleme edebiliyoruz. 2009'dan buyana bu sistemimiz var. Bu sağlam tahsil edilen ortak meslek hoppadak aşıyla ait değil, ilaçla ait de izleme sistemlerimiz var. Aynı sürede şu anda malzemeyle ait Avrupa'da başarısız izleme sistemlerimiz var. Aşıyla ait emniyetli olun güvenilmez ortak duygunluk var. Sağlık Bakanlığı bu mevzuda aşırı elleme yapılanmış, aşırı hassas, bilgelik kullanmakta olanları kabilinden yönetilen ortak aşılama sistemimiz var” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Selim Bayraktar

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ