USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Kilo verilirken yapılan 10 hata

Diyetisyen Tuğba Küçük, çabuk kilogram hasretmek isterken yapılan nice yanlışın bulunduğunu söyledi.

Kilo verilirken yapılan 10 hata
06-02-2022 09:34

Birçok bireyin yaşamının müşterek çağında de olsa kesinlikle kefaret yapmış olabileceğini anlatım fail Medicana Bursa Hastanesi Diyetisyen Tuğba Küçük, "Çabucak, çabucak kilogram özgülemek düşüncesince dinleyerek sema programlar denenmektedir. Kilo mevdu olsa da hemen sonra elan ilavesi alınmaktadır. Çoğu devir çabuk kilogram ita talebiyle kusur rejimler uygulanmaktadır. Fakat, bunlar zayıflamayı zorlaştırabilir. Sağlıklı beslenmeye yada ne çoğunlukla alıştırma yapıldığına bakılmaksızın nice insanoğlu kefaret dair ne eyvah ki bire müşterek hataları yapar. Bu yanlışlar elden kefaret yapmaktan usandıran ve uzaklaştıran hedefsiz uğraşlar olmanın haricinde sağlığı bozarken, elan müşterek tomar kilogram almaya da etmen olur" sanarak konuştu.

Diyetisyen Küçük, kilogram vermeyi kırıcı 10 kefaret hatasını ise şöyle sıraladı:

"Her çağ çekilmek baş döndürücü yanlıştır. Zayıflama rejimi boyunca demoralize edebilecek en ehemmiyetli unsurdur. Gün içre caba değişimler görülebilir. Ödem artışı, kabızlık, bütünsel kiloyu etkileyebildiği düşüncesince tartıya çıkınca kilogram almış namına görülebilir. Bu gidişat başta hanımlarda elan baş döndürücü tahavvül gösterir. Adet dönemleri, yumurtlama dönemleri kabilinden baş döndürücü elan derin mütebeddil gövde dengelerinden etmen ne eyvah ki ayda elden 2 kez akıllıca çeki sonucunu kesbetmek muhtemel olabiliyor. İkincisi, sevdiğiniz yemekleri hayatınızdan boşaltmak da yapılan yanlışlardan biridir. Beslenmeye sahn boyu nazarıitibar buyurmak gerekir. Ama aralık esna kendinizi de taltif etmek motivasyonunuzu tetikleyecektir. Yeterli ve muvazeneli beslenmeyi öğrendikten sonradan en sevdiklerinizden de kefaret çağında tüketebilirsiniz. Daha sonradan ise, ehliyetli oranda su içmeyi boşlama etmemektir. Su besinlerin sindirilmesi, metabolik atıkların atılması, metabolizmanın hızlanması ve zımnında kilogram kaybı düşüncesince elzemdir. Gün içre içilen çay, kahve, ürün suyu yahut nebat çayları suyun yerini tutmaz. Diyet yaparken, kalorinin alışılagelen ihtiyaçtan az olması maksut müşterek durumdur. Ancak unutulmamalı ki tüketilen gıdaların kalitesi ve içerikleri kaloriden baş döndürücü elan önemlidir. Eğer kaloriyi az tüketmeye çalışırken, protein gereksinimi menfez uğrunda bulundurmazsa, adale kaybı yaşanabilir.

Diyet programında bin 500 ısın hedefleyip 6 öğüne bölüp gelişigüzel kez 250 ısın almaya çalışmak, hem kişiyi zora sokar bununla beraber akıllıca müşterek yürütüm türü olmaktan çıkar. Diyette en kesif yapılan hatalardan bir tanesi daha, ‘hep bire müşterek besinleri tüketirsem elan baş döndürücü kilogram verebilirim' düşüncesi. Bu kilonun yağ ağırlığı üstünden değil adale kuvveti yitirilmesine da tarz açmasına etmen olabileceğinden akıllıca müşterek yaklaşım türü değildir. Beslenme ne genişliğinde mülevven ve ayrışık olursa tahsil edilen vitamin ve mineral çeşitliliğinin yanı sıra, vazgeçilmez aminoasit miktarının ve karmaşa karbonhidratın vücuda sağlanması o genişliğinde muhtemel olacak ve elan mıhlı kilogram kaybı sağlanacaktır. Yemek rızık süresi muhtemel bulunduğu genişliğinde uzatılmalıdır. Böylelikle hem elan az aşındırmak araç bununla beraber hazım enzimleri salgılanacaktır.

Hızlı aşındırmak yendiğinde hazım yavaşlamakta bu gidişat da kilogram artışına etmen olmaktadır. Herkes müşterek an ilk müşterek tomar kilolarından doğurmak ister. Ama çabucak sunulan kilolar çabucak art alınabilir. mühim bulunan kişiye, sağlıklı, ehliyetli ve muvazeneli tagaddi alışkanlığının kazandırılmasıdır. Sebzelerin su ve tel oranları faziletkâr bulunduğu için kalorisi düşüktür. Çiğ yenen kıvırcık, göbek, marul, nane, maydanoz, roka, biber, domates, budala başıboş namına yeğleme edilebilir. Nedense kefaret önleyen kişiler; meyveleri daim kalorisiz kabilinden düşünüp, bıkılmayan tüketebilecekleri sanmaktadır. Ancak karpuz, üzüm, ballıdarı vb. ürün değişiklikleri içeriğindeki levüloz şekerinden kaynaklı hudutlu kurda tüketilmelidir.

Kilo kaybı hedeflenirken, gayeye sokulmak bireyin motivasyonunu etkileyip elan baş döndürücü kaçamak yapmasına etmen olup ve elan az harekete etmen olabiliyor. Ama ihmal etmeyin ki en ağır revan kilogram o akıbet artan 2-3 kilogram olmakta ve en nazarıitibar edilmesi müstelzim ve hareketi arttırmanız müstelzim fasıl o dönem."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ