USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Minik Asiye'ye beniz felcine müteveccih cerrahi müdahale yapıldı

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, "Hastamıza evvel bakımından kulaktaki hasarına ve beniz felcine müteveccih sinirle ilgilendiren operasyonları yapılmıştır." dedi.

Minik Asiye'ye beniz felcine müteveccih cerrahi müdahale yapıldı
14-01-2022 16:23
Antalya

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Gaziantep'te 2 pitbullun saldırısında ağırbaşlı vurulan ve nesiç nakli meydana getirilen 4 yaşındaki Asiye Ateş'e, kulaktaki hasarına ve beniz felcine müteveccih sinirle ait operasyonların gerçekleştirildiğini bildirdi.

Çete, icra ettiği bağlanmış açıklamada, "Hastamıza evvel bakımından kulaktaki hasarına ve beniz felcine müteveccih sinirle ait operasyonları yapılmıştır. Genel hali iyi, dirimlik bulguları alışılagelen bulunan hastamızın takip edeni bitmeme etmektedir." ifadelerine toprak verdi.

Olay

Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi'nde, 22 Aralık'ta 2 pitbullun saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş, ağırbaşlı yaralanmıştı. Olayla ait gözaltına tahsil edilen 6 insandan 5'i tutuklanmıştı.

Saldırgan dü pitbull ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teyit edilmişti.

Gaziantep'teki geçmiş tedavisinin arkası sıra Antalya'ya atıf edilen küçük Asiye, dünyanın geçmiş kadavradan karın naklini, Türkiye'nin geçmiş beniz ve eş dizi nakillerini oluşturan Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibince 26 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde cerrahi müdahale edilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ