USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı

Dünyaya gözlerini er açan ve geçinme direnmek için hususi bakıma eksikli bulunan bebekleri yaşama bağlayan, ayrımlı hastanelerde etkin yenidoğan derin iş birimi doktoru ve hemşiresi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında düzenlenecek törende ödüllerini alacak.

Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı
17-11-2021 12:50

17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında farkındalık tekvin etmek hesabına planlı Nicu Academy Ödül Töreni için geri sayım başladı. Dünya Prematüre Günü kapsamında, erkendoğan doğumlara nazarıitibar döşemek ve yenidoğan dip bakım birimi doktoru ile hemşireleri, 17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek törende ödüllendirilecek. Ödül törenin Çekya'nın Prag şehrinde yapılması düşündüğü ve bu mevzuda görüşmelerinde bitmeme etmiş olduğu belirtildi.

Ödül töreni ile esenlik profesyonelleri ve esenlik çalışanlarının, arsıulusal bölgede değişik kategorilerdeki erkendoğan esenlik projeleri desteklenmesi hedefleniyor.

Konu karşı değerlendirmede mevcut Nicu Academy kurucusu Ali Siyahoğlu, ''17 Kasım Dünya Prematüre Günü Nicu Academy Ödül Töreni için hepsi enerjimizle hazırlanıyoruz. Akademi şekilde küçük savaşçıların yaşama tutunması, bu alanın gelişimine ve yeniliklere önderlik fail esenlik profesyonellerinin değişik kategorilerde yapacağı ilmî emekleri beslemek için de rütbe törenimizi globale taşıyoruz. Etkinliğimiz ile önderlik ettiğimiz bu yolda arsıulusal birlikte merasim hazırlığı yapmaktan çevre gururluyuz. Bu bölgede işlev fail hepsi esenlik profesyonellerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ