USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

OMO, Ağrılı küçüklere karne hediyesi adına park yaptı

Deterjan markası OMO, arka transformasyon malzemelerini kullanarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine ilişkin Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince hem kirlenme endişesi yaşamadan aldatmaca oynamaları bununla beraber karne hediyesi adına "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir" parkı yapt

OMO, Ağrılı küçüklere karne hediyesi adına park yaptı
17-06-2022 12:04
Ağrı

“İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir” diye art transformasyon meydana getirilen ortak evren hayaline dayanak noktası sağlayan OMO, plastiklerin atığa değil, çocuklar düşüncesince hile parkına dönüşmesi üzere april ayında “Değişim Sensiz Olmaz” çağrısında bulundu.

OMO, bu çağrıyla İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz kaymakamlık belediyelerinin yardımı ile geçmiş ve ortaokulların önüne "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Geri Dönüşüm Kutuları" yerleştirdi.

İki maaş süreçte birleşen 196 kilo art dönüştürülebilen plastik atılan kullanılarak Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi Uzunyazı köyünde çocuklar düşüncesince "İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir Parkı" yapıldı.

Hem evlatların kirlenme endişesi yaşamadan hile oynayarak yaşamı öğrenmesi tıpkı zamanda karne hediyesi kendisine hizmete oluşturulan parkta evlatların hile oynaması ve bitirdikleri etkinlikler, Anadolu Ajansı ekibince dron ile görüntülendi.

Unilever Türkiye Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Duygu Dal, "İyilik düşüncesince Kirlenmek Güzeldir" projesinin, gezegenin erinç karşıya bulunduğu hastalıkların bilincinde bulunan ve değişim işlemi başlatmak talip çocuklardan sabah yeli aldığını söyledi.

Yaptıkları araştırmanın çocuklarla ele ele vererek harekete geçmeleri icap ettiğini baş döndürücü belirgin biçimde ortaya koyduğunu tamlayan Dal, şöyleki konuştu:

"18 senedir 'OMO ile Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Aslında eksiksiz bu motto doğrultusunda evlatların belirgin havada oynayarak yaşamı deneyimleyerek, keşfederek gelişimleri düşüncesince ana ve babalara çağrılar yapıyorduk, bunu ortak aşama öteye geçirmek istedik. Artık 'İyilik İçin Kirlenmek Güzeldir.' diyoruz. Bu doğrultuda ortak esenlik hareketi başlatmayı amaçladık ve bunu abartmak istiyoruz. İlk evrede İstanbul'daki 3 kaymakamlık belediyesinin de destekleriyle geçmiş ve ortaokulların önüne art transformasyon kutuları yerleştirdik. Orada canlı insanlar, veliler ve evlatların yardımı ile plastik atıklar topladık. Amacımız topladığımız plastik atıkları hile parklarına dönüştürmekti. Bu parkları yaygınlaştırmayı hedefliyoruz, zira istiyoruz ki hile parkına erişimi sıfır çocuklar düşüncesince tığ şimdi ortak tomar park yapabilelim."

"Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini gitmek herhangi ortak şeye değer"

Çocukların bahtiyar bulunduğunu ve güldüklerini görebilmenin baş döndürücü dobra ortak his bulunduğunu ve herhangi ortak şeye değdiğini dile getiren Dal, şimdi ortak tomar park yaparak evlatları bahtiyar geçirmek istediklerini anlattı.

Unilever'in ev temizliği ve görev dalında çalışkanlık yayınlayan hepsi markalarının "Temiz Ev, Temiz Gezegen ve Temiz Gelecek" anlayışıyla çalıştığını aktaran Dal, şunları kaydetti:

"OMO da bu markalardan biridir. 20 yıla andıran süredir evlatların üstünü telvis endişesi taşımadan hile oynaması, belirgin havada devir geçirmesi, oyunlarla ve yaşadıkları deneyimlerle öğrenmesinin önemine dikkati çekiyoruz. Dünyanın geçmiş bulunduğu değişimler doğrultusunda hikayemize toy ortak sahife eklemenin çağının geldiğini gördük. Çocuklar natürel hayatın erinç karşıya bulunduğu hastalıkların bilincinde ve bu onları endişelendiriyor. Hatta bu manada yetişkinlerden şimdi da hassaslar. Çoğu devir ailelilerin veya büyüklerin bu mevzuları onlar derece umursamadığını da düşünüyorlar."

"Değişim Sensiz Olmaz" diye evlatları esenlik hareketinde buluşturdu

Dal, bu sebepten "Değişim Sensiz Olmaz" diye evlatları ve yetişkinleri ayrımsız esenlik hareketinde buluşturmak istediklerini laflarına ekledi.

Çocuk ve erin psikiyatrı Dr. Yankı Yazgan ise çocukların, baş döndürücü kalburüstü bilgelik ve eylem deposu bulunan ve toy keşiflere olanak sağlayan doğayla baş döndürücü çelimli bağı bulunduğunu belirterek, bundan ötürü evlatların gezegenin ve ekosistemlerin korunmamasından korku duyduğunu aktardı.

Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt da parkın köye kazandırılmasından ötürü OMO ve alın teri dökenlere teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ