USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şişko sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılması düşüncesince yayınlanan çabayı hatırlatarak, "Bu çakılı ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli birlikte ek ifa düşüncesince çaba

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor
09-10-2021 13:07
Ankara

Bakan Koca, Öz Sağlık-İş Sendikasının Afyonkarahisar'da planlı Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na videoteyp ileti gönderdi.


Emek hareketine ehemmiyetli katkılar sunmuş güzel ortak konfederasyon bulunan Hak-İş'in görünüm ve kültürünü yatkın güre ortak sendika yerine Öz Sağlık-İş'in, Bakanlık bünyesindeki esenlik işçilerinin iri miktarda itimatını kazandığını tamlayan Koca, bu başarısından çevre Öz Sağlık İş Sendikasını kutladığını söyledi.

Ülkenin gelişigüzel noktasına karışmış esenlik kurumlarında, işçisi ve memuru 1 milyonu aşan esenlik personelinin bölüt en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti zarfında olduğuna dikkati çekici Koca, "Bu esenlik ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi çağında kâffesi halkımız ortak kere elan görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten kâffesi dünyanın giriş etmekte idaresizlik kalmış olduğu yüzyılın en iri tehdidi karşısında esenlik ordumuz faik ortak mesai gider etti. Salgının esasen bugüne iri ortak çabayla gerektiğinde bölük halkından yoksun yerine gerektiğinde izinleri bozma ederek fasılasız okunabilen ortak biçimde yoğunluğun üstesinden geldiler ve esenlik kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok mütekâmil ülkenin tersine övünme edeceğimiz ortak muvaffakiyet gösterdiler." diyerek konuştu.

Sağlık çalışanlarını ortak halis muhlis yerine gördüklerini ve aşılamada evleviyet verdiklerini anımsatan Koca, bu mesai ve başarının paydaşı bulunan personelleri ortak kere elan kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu çetin günlerin en endamsız müddette geride kalacağını dile getiren Koca, "Hayat normale döndüğünde de esenlik hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe elan çelimli biçimde kullanmak düşüncesince beraberce biçim alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde akıbet 20 senedir istikrarla sürdürdükleri "sağlıkta inkılap vizyonu" yardımıyla giriş döndürücü ehemmiyetli mesafeler aldıklarını ve önlerinde giriş döndürücü hedefleri bulunduğunu vurgulayan Koca, "Ülkemizi çıkar biçim ve tıbbi uygulayım bilimi müdahale iktisap kılmak kabil gelişigüzel etapta özlük esenlik gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail ortak noktaya taşıyacağız. Sadece çağdaş esenlik tesisleri düz yazı etmekle yetinmeyeceğiz, vatandaşımızın kâffesi esenlik gereksinimlerini karşılayacak, gelişigüzel yönüyle metin ortak maşer düz yazı edeceğiz. Bu amaca gelişigüzel yaştan, gelişigüzel sınıftan ülkü sahibi esenlik çalışanlarımızla beraberce çiğin omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en iri gücü esenlik çalışanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde elan ileriye gidebilmek düşüncesince esenlik ordusunun elan donanımlı, elan motive ve çelimli düzeye taşınması icap ettiğini giriş döndürücü güzel bildiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına beraberce efor gösterdik. Bu hususta dayanak sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli ortak ek ifa düşüncesince hız gösteriyoruz. Sadece ahit düşüncesince değil çalışanlarımızın erte emeklilikte de bol bolamat düzeyine koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı doğruluk ve günah temelinde en adaletli düzeye kullanmak düşüncesince gelişigüzel daim beraberce çalışacağız. Öz Sağlık İş Sendikasını bu yolda ehemmiyetli ortak paylaşımımız yerine gördüğümü ortak kere elan tabir kılmak istiyorum."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ