USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Şırnaklı Trabzonspor taraftarının hayali esas oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde canlı Trabzonspor taraftarı Selahattin Şan'ın, bordo-mavili takımın müsabakasını tribünden izleme hayali asıl oldu.

Şırnaklı Trabzonspor taraftarının hayali esas oldu
26-12-2021 12:34
Trabzon

Şırnak'ın Silopi ilçesinde müşterek marketin manav reyonunda etkin 43 yaşındaki Selahattin Şan, müşterek müddet evvela iş durumunda cep telefonundan Trabzonspor'un müsabakasını izlediği tam yanına mevrut arkadaşına takıma bulunan sevgisini anlattı. Trabzonspor sevgisinden etkilendiği Şan'ı bordo-mavili takımın maçına havale etmek talip arkadaşı, Şan'ın videosunu da çekerek Trabzon'daki tanımış olduğu esnaf Gökhan Yıldırmış'a iletti.

Yıldırmış da Şan'ın "Ben Selahattin Şan. Şırnaklıyım. Trabzonspor'u tutuyorum. Trabzonspor maçına on paralık gitmedim. Bir Şırnaklı şekilde müşterek Trabzonspor taraftarı şekilde Trabzonspor maçına görmek istiyorum." laflarını içeren videosunu içtimai iletişim araçları hesabından paylaştı. Paylaşım şişman özen görürken aşırı sayıda kişi, Şan'ın Trabzonspor-Medipol Başakşehir müsabakasını tribünden izlemesi düşüncesince arkalamak istediklerini belirtti. Yapılan organizasyonla ulaşım, konaklama ve maç bileti tutarı taraftarlarca karşılanan Şan, Trabzon'a çağırma edildi.

İş yerinden müsaade alarak maçtan müşterek güneş evvela kente mevrut Şan, namına bağış edilen Trabzonspor forması ve atkısıyla baş başa bordo-mavili takımın Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı stadın tribününden izleme etti.

"Bize rastgele arazi Trabzon"

Şan, AA muhabirine, Trabzon'da olmaktan şişman müşterek büyüklük yaşadığını belirterek, hayalinin gerçekleşmesine okazyon olanlara teşekkürname etti.

Selahattin Şan, Trabzon'da maç takibine okazyon bulunan vakası şu laflarla anlattı:

"Ben müşterek market çalışanıyım. Polis dostum maçı seyrederken beni gördü, 'Ne seyrediyorsun?' dedi. Ben de 'Maçı izliyorum' dedim. 'Hangi takımlısın sen?' dedi. Ben de bağnaz Trabzonsporlu olduğumu, ailece Trabzonspor taraftarı olduğumuzu söyledim. 'Seni Trabzonspor maçına göndersem masraf misin?' dedi. Ben de aşırı sevindim. İyi ki göndermiş, elleme ki Trabzon'u, Trabzon halkını gördüm, ne bahtiyar ki bana buraya gelebildim. İnşallah böke da kılıç oluruz. Bize rastgele arazi Trabzon."

Şehir dışına hoppadak doktora görmek düşüncesince çıktığını ve Ankara'ya gidebildiğini anlatım fail Şan, önceki kez da pik gittiğini kaydetti.

"Ben kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum"

İmkanlarının kısıtlanmış bulunduğunu dile getiren Şan, "Ben kendimi bildim bileli Trabzonsporluyum. Trabzon'u, Trabzon halkını aşırı seviyorum. Ne bahtiyar bana ki Trabzonsporluyum. İnşallah Trabzonspor böke olabilir ve gene gelirim. Trabzon'un elleme olduğunu, dobra müşterek site bulunduğunu her insana anlatırım. Çok dobra müşterek duygu." dedi.

Gökhan Yıldırmış da Selahattin Şan'ı Trabzon'da mihman etmekten şişman büyüklük duyduklarını, bundan hakeza da bu çeşit organizasyonlar gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Doğu illerinde aşırı sayıda Trabzonspor taraftarı bulunduğunun bilindiğini tamlayan Yıldırmış, "Selahattin ağabeyimiz, 'Benim akrabalarım mahmul Trabzonsporlu, Trabzon'a doğmak istiyorum' demişti. Orada henüz aşırı Trabzonsporlunun bulunduğunu demincek henüz elleme gördük. Trabzonlu sıfır Trabzonsporlulardan hakeza dobra şeyler fark etmek alım çalım verici." sanarak konuştu.

Yıldırmış, Selahattin Şan kabilinden başkalarını da imece usulüyle Trabzon'a getirmeye bitmeme edeceklerini vurgulayarak, "O birleşme aşırı önemli. Biz eşiyle bulunan evliliği sağladığımız sürece sırtımız yere gelmeyecek. Terminale almaya gidince ondan henüz aşırı heyecanlıydım. Çok ayrımlı insanlarız ve Trabzonspor renkleri altında buluşacaktık. İlk anda o sıcaklığı ondan aldım." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ