USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Trafik kazası sonrası travma geçiren İranlı genç, Tekden’de sağlığına kavuştu

Denizli'de gidiş geliş kazası sonrası travma geçiren İranlı hasta, hususi Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli'nin değerli operasyonu kararı sağlığına kavuştu. Dolaşım bozukluğu oluşmasından ötürü sıkıca müşterek cerrahi müdahale gerçekle?

Trafik kazası sonrası travma geçiren İranlı genç, Tekden’de sağlığına kavuştu
21-06-2022 09:04

İran'dan Türkiye'ye mevrut 33 yaşındaki Sahar Nasırzadehdaryoonı, 6 ay ilkin geçirdiği gidiş geliş kazası sonrası hususi Denizli Tekden Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralandığı kazada umumi beden travması geçiren Sahar, ameliyatını muvaffakiyet ile meydana getiren hususi Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli sebebiyle tekrardan emektar sağlığına kavuştu.

Ameliyatını muvaffakiyet ile meydana getiren Genel Cerrah uzmanlarından Op. Dr. Sami Cebelli, “ İran'dan mevrut ve geçirdiği gidiş geliş kazası sonra umumi beden travması ile çabucak hastanemize getirilen Sahar'ın, tedavinin arkası sıra 4-5 devir sonra alevlenmiş meşime ağrısı ve kanda trombosit düzeylerinde düşmeler saptandı (DİC). Karın dalında dert ve hassaslık artıp trombosit seviyeleri de yirmi binlere derece endişe kâffesi içki hazırlıkları yapılarak hastamızı çabucak ameliyata aldık. Ameliyatta hastamızın kâffesi dolgun bağırsaklarında doğacak derecede dilatasyon, dönme bozukluğu ve peteşiyal bulgular mevcuttu. Dolaşımı huzursuz bulunan dolgun bağırsaklarının bir fazla fazla çıkarılarak artan edepli bağırsaklar dışa alındı. Zor güzeşte ameliyatın arkası sıra hastamızın içki değerleri, başta trombositleri çabucak alışılagelen değerlere geldi. Yaptığımız ameliyatın arkası sıra hastamızı bellek cerrahisi, ortopedi ve hikmet otama bölümlerine yönlendirerek tedavisinin tamamlanmasını sağladık. Ve İranlı hastamız Sahar'ı metin ortak halde taburcu ettik” dedi.

“Hastalarımızın metin ortak halde taburcu olduklarını kıymetlendirmek bizi bahtiyar ediyor”

Yapılan karşı ameliyatla dışarıya tahsil edilen edepli bağırsakların ikinci ortak ameliyatla gene içeriye alındığından bahseden Op. Dr. Sami Cebelli, “Ameliyatı değerli ortak halde yapılmasından sonra muktezi tedavilerini gören hastamızı, 6 ay sonra tekrardan ameliyata aldık. Bu el dışarıya aldığımız edepli bağırsağı içeriye alarak metres ameliyatı yaptık. Bu operasyonu da değerli ortak halde atlatan İranlı hastamız Sahar, baştan metin ortak halde hastanemizden taburcu oldu. Tedavi sonrası kontrole mevrut hastamızı metin ortak halde kıymetlendirmek bizi bahtiyar etti. Hastamız Sahar'a karşı olsun dileriz. hususi Denizli Tekden Hastanesi kendisine otama ettiğimiz kâffesi hastaların metin ortak halde taburcu olmalarını kıymetlendirmek bizi bahtiyar ediyor. “ halinde konuştu.

“Geçirdiğim kazadan sonra iyileştiğimden çevre aşırı mutluyum”

İran'dan gelmiş şekilde gidiş geliş kazası geçiren genç marazlı Sahar Nasırzadehdaryoonı ise “İran'dan geldim. Bundan 6 ay ilkin gidiş geliş kazası geçirdim ve beni Tekden Hastanesi aceleci kısmına getirmişler. Geldiğimde aşırı biçimsiz durumdaymışım. O derece kötüydüm ki iyileşebileceğimi görüntü caba edemezdim. Burada Genel Cerrah Op. Dr. Sami Bey, beni ameliyata aldı. Aradan az buçuk devir geçince de bağırsaklarımdan cerrahi müdahale olmam icap ettiğini söyledi. Ve ikinci ameliyatımı da oldum. Kontrole geldiğimde oldukça dobra halde olduğumu söyledi. Doktoruma aşırı teşekkürname ederim. Gerçekten ilişik ve görmüş geçirmiş ortak doktor. Tekden Hastanesi'ne de başkaca teşekkürname ederim. Benimle aşırı ilgilendiler. Kazadan sonra bu derece iyileşmemden çevre aşırı mutluyum. Tekden Hastanesi'ne de doktorum Sami Bey'e de kâffesi çabalarından ve ilgilerinden çevre canı içten teşekkürname ederim. İyi ki Tekden Hastanesi'ne gelmişim” dedi.

Atilla Özer

İLGİLİ HABER
Travma sonrası ruhsal karşı yardım, ferdin vakaya uzlaşma dönemini hızlandırıyor Travma sonrası ruhsal karşı yardım, ferdin vakaya uzlaşma dönemini hızlandırıyor
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ